Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnamaska

ona ciągle ma ochote na seks nie wiem co robić

Polecane posty

Olivkaaa daj sobie spokój, kwestie 4 lat przerabialiśmy kilkanaście stron wcześniej. Jak Ci nie pasuje, to idź tam gdzie temat Ci pasuje.

Gość Olivkaaa
fantasssmagorium nie mów mi,co mam robić,bo Twoje zdanie mam centralnie w czterech literach. :) Nie pasuje Ci co piszę?No to idź tam,gdzie Ci pasuje-proste?

o nie nie Olivka nie wyganiaj z mojego tematu Fantassmagorium, nie pozwalam! chcesz to sobie bądź tu mi to lotto teraz:) no właśnie Fantassmagorium zaraz lecę do apteki: i po kwiaty i do jubilera i...sam jeszcze nie wiem co:)

Gość Olivkaaa
wiesz po co? żeby głupi miał pytanie. :) mam kurwa taką ochotę a tobie chuj do tego! :P czarnamaska gówno mnie obchodzi czy mi pozwalasz. :) Zdanie gównojada mam centralnie tam,gdzie zdanie fantasssmagorium.

Fantassmagorium tylko ja się za bardzo nie znam na tych tam no...globułkach, gumki to kupie a tego to ja nie wiem, może Ty mi coś dopradzisz?stosowałas to kiedyś?

Gość Olivkaaa
czarnamaska kup sobie globulki i wsadź sobie w dupę. :) Wtedy jest sto procent pewności,że jej nie zapłodnisz.

Gość Olivkaaa
Jesteś mistrzynią ciętej riposty. :D

zaraz jeszcze muszę zarezerwować bilety do kina i jakiś stolik w restauracji:) a na wszystko tak mało czasu, bo jeszcze muszę wpaść na uczelnię dziś na trochę, albo może sobie odpuszczę-uczelnie oczywiście. jestem tak podekscytowany:)

kup na razie gumki, i zrób to co pisałam wcześniej - idźcie razem do ginekologa. On jej doradzi, Ty przedstawisz swoje wątpliwości. I wszyscy będą zadowoleni. Ja tak ze swoim zrobiłam.

Gość Olivkaaa
Jestem pewna,że ci nie stanie.Zapewne i tak jutro zdradzi cię z sąsiadem,byleby tylko coś poczuć.Po co jej impotent? :o

Gość Olivkaaa
Chuj mnie obchodzi kogo pytałeś spedalony homosiu. :D

ale że dziś do ginekologa?? nie wiem czy to tka da rade bo się umówilismy na 19... Olivkaaa-możesz wierzyć lub nie ale Twój facet też chciałby być takim impotentem jak ja ;)bo nie mam w tym względzie najmniejszych problemów:)

Gość mooono
i powiedz jej, że się z żadną laska nie umawiałeś tylko tak powiedziałeś, by jej dopiec, bo tym to ją dobiłeś na maxa, nie dość, że Cię nie podnieca (wg niej) to jeszcze "wolisz" inne

Gość Olivkaaa
czarnamaska przede wszystkim masz problemy psychiczne. :o I to meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega! A jeśli chodzi o ''ten wzgląd'', to wiesz...mój facet zapewniam Cię nie chciałby być aseksualny. :)

moono-wszystko wyjaśnie:) jak myślicie kupic tylko kwiaty i biżuterię czy też jeszcze jakieś czekoladki?

Gość Olivkaaa
czarnamaska jak się ucieszył, że infantylna fantasssmagorium mu pomaga.Pierwsza osoba,która pomaga schizofrenikowi. :D Ale się dobraliście.

po pierwsze nie wyzywaj ludzi którzy mają inne poglądy od Twoich bo to niekulturalne, nonono. po drugie nawet jesli uważasz że cierpię na shizofrenię to to jest choroba a nie wiesz że ludzie kiedy są chorzy potrzebują wsparcia??no to współczuje Ci i życzę żeby jak Ty bedziesz na cos chora tez Ci ktos tak powiedział.Może zrozumiesz wtedy swój błąd. btw-nie cierpię na żadną chorobę tego typu.

Fantassmagorium-no własnie od dzisiaj zamierzam się nie opanowywać:) jestem taki zadowolony że ... jak myślisz...łańcuszek czy bransoletka? a może komplet?

Gość Olivkaaa
Buahahahahahahahahahaha. Czyli mam rozumieć,że skoro jesteś chory to mamy ci udzielać wsparcia na forum tak?Czytasz w ogóle to,co piszesz? Hahahahahahahaha gorszy przypadek niż myślałam. Fakt-może to nie schizofrenia tylko już jakaś psychoza.

ale co lubi?czekoladki? lubi:) tylko zazwyczaj nie je bo wiecznie mówi że się odchudza, chociaż nie ma z czego:)

Dziwią mnie wasze propozycje i manipulacje. Temat gość młynkuje już kilka dni .Dlaczego? Robi ze swoje j partnerki upośledzoną nie zdolną do samodzielnych decyzji ,bardziej interesuje go zdanie obcych na kafe niż osoby którą niby kocha(choć miłości w tym człowieku za grosz a obsesji za tysiące) Czarnamasko wylecz się najpierw ze swoich paranoi zanim zaczniesz niszczyć życie normalnej dziewczynie.która w końcu cię w dupę kopneła, i na miejscu której każdy by zrobił to samo tylko znacznie wcześniej.