Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnamaska

ona ciągle ma ochote na seks nie wiem co robić

Polecane posty

to wtedy założy topik na kafe a my wybijemy mu to z głowy!! :D no i w czym problem? Pisał głupoty nt seksu ŹLE, pisał głupoty o antykoncepcji ŹLE, chce się zmienić ŹLE! No ludzie!!

stokrotka-to prawda, siedząc tutaj dobry już czas wiele zrozumiałem, ale to dzięki temu że byłem sam, byłem bez NIEJ i tęskniłem tak jak jeszcze nigdy w życiu, to dzięki temu że nie mogłem nocą spać, to dzięki temu że płakałem jak dziecko to dzieki temu że chodziłem nocami na dłuuugie spacery i myślałem. i obiecałem sobie że jeśli jeszcze dostanę szansę od losu to jej nie zmarnuję i tego się będe trzymać. I nie sugeruj mi że kiedykolwiek mógłbym uderzyć swoją kobietę-kobiet się nie bije.nosiłem ją na rękach wielokrotnie ale nie słuchałem jej potrzeb, teraz będe nosił słuchając uwaznie tego co do mnie mówi

Gość Olivkaaa
Jasne,najlepiej wszystko obrócić w żart. Niestety,prawda jest mniej ciekawa.Choroba psychiczna,aż jebie po oczach.

Gość Olivkaaa
Hahaha dziwne,że już zapomniałeś o tym,że kiedy zaczęła cię olewać,ty na forum wyzywałeś ją od pierdolniętych i zastanawiałeś się czy już komuś dała dupy. Och co za wspaniała przemiana. :D Brawo.

Poszedł dwojak ode mnie . Czarnamasko nie kochasz tej dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ..bo jej nie próbujesz zrozumieć i zaakceptować jej potrzeb.Rozlicz obiektywnie swoją postawę .

Gość Olivkaaa
ej maska mam pytanie: czy podczas porodu lekarz nie zdążył cię złapać i jebnąłeś głową o posadzkę na porodówce?

tak pamiętam że tak pisałem, dlatego tez własnie mówię-muszę naprawić swoje błędy. Ona jest dla mnie najwazniejsza, i możecie sobie mówić ż ejej nie kocham, to już nieważne, cokolwiek nie napiszecie wiem że jestem dziś najszczęśliwszym facetem pod słońcem. Jeśli Ty zawsze jesteś bez winy i nie popełniasz nigdy błedów-proszę, rzuć we mnie kamieniem, śmiało.

dziewczyna ma swój rozum - jak będzie coś nie tak to sobie poradzi. Zauważ że nikt go tu po główce nie głaskał - popatrz na kilkanaście pierwszych stron. Ja znikam, miłego dnia :) czarnamasko - powodzenie :D

Gość Olivkaaa
Nigdy nie nazwałabym ukochanej osoby pierdolniętą i nie zastanawiałabym się czy przy pierwszej lepszej okazji mnie zdradzi. Na tym polega zaufanie i prawdziwa miłość. Nie chce mi się schylać po kamyka,podasz? :D

Gość Olivkaaa
No to jak? Odpowiesz czy nie,bo jestem ciekawa. :D

Nie bije się kobiet? Nazwałeś swoją kobietę DZIWKĄ a to jest przejaw agresji . Co będzie jak zaczniecie mieć prawdziwe problemy ,chore dziecko , brak kasy , itd. Ten związek od początku oparłeś na swojej dyktaturze ,liczy się twoje zdanie , twoje zasady , ty jesteś dobry , wspaniałomyślny. Dyktatura to zawsze PRZEMOC !!!!!!!!!!!!!!!!!! Podejdź w końcu do swojej osoby podrzędnie .

proszę bardzo chcesz rzucić to się i schyl Księżniczko. Twoja postawa też mi dużo daje wiesz? Bo widzę jak różna jest od Ciebie moja Słodka i dziękuję za to Bogu.

Stokrotka-mówię przecież że popełniłem wiele błędów, że nie słuchałem jej potrzeb ale że teraz wszytsko się zmieni. owszem nazwałem ją dziwką i bardzo się tego wstydzę, czasu nie cofnę ale mogę zmienić siebie by była lepsza przyszłość.

Gość Olivkaaa
Dziękujesz Bogu, bo wiesz,że swoją laską możesz rządzić na prawo i lewo,kontrolować ją i być ponad nią. A ze mną by Ci tak łatwo nie poszło.Dlatego się cieszysz.Despoto cholerny!

Gość Olivkaaa
Twoja słodka jeszcze wczoraj była dla ciebie dziwką. :P I to dlatego,że postawiła ci się! Zrobiła coś co każda normalna kobieta zrobiłaby już dawno na jej miejscu!

Zgoda-nie liczyłem się czasami z jej potrzebami, ogólnie nasze życie wyglądało znośnie, ale wiem że teraz kiedy będę słuchał jej potrzeb będzie znacznie lepiej. nie jestem żadnym panem i władcą,może to tak wyglądalo ale na pewno nie miałem tego na celu. Dobrze że to wszytsko piszecie, bo wiem co bede musiał poprawić.

nie sugeruj proszę że ona jest nienormalna, bo wyczułem taki podtekst. nie znasz jej, nie obrażaj mojej kobiety.możesz sobie obrażac mnie ale ją zostaw w spokoju.

Fantasssmagorium naprawdę dziwi mnie twoja postawa więc uznam że jesteś mężczyzną. Czarnamasko bardzo wygodnie korzystasz z Pisma Świętego. To ty rzucasz kamieniami bo nawet kontekst Pisma pisze że ukamieniowaniu poddano dziewczynę lekkich obyczajów więc nie rób z siebie ofiary.Więc gdzie te twoje katolickie zasady?

Gość reegegeseg
mój facet też na początku gadał jakies głupoty że jestem dziewicą że nie chce mnie skrzywdzic ale po 8 miesiacach wkurzyłam się , zrobiłam tak jak twoja dziewczyna nastrój i moje kochanie sie nie powstrzymało;P jestesmy ze soba 3 lata i nie wyobrażam sobie żeby conajmniej co 2 dni sie z nim nie kochać , wiem że kiedy dłużej nie możemy sie spotkać on sie czasem masturbuje a on wie o tym że ja też i jakoś nikt z nas nie uważa że jest sexoholikiem. dziwny jesteś chyba że to prowo a jak nie , to ty sie udaj do sexuologa bo może sam sie przed tym bronisz a jesteś gejem

Gość Olivkaaa
Buahahahahahahahahaha po 1 mogę robić co mi się podoba. Po 2 kurwa wyczuj podtekst jeszcze raz bo masz coś nieteges z czuciem.Ale tego się można było domyślić. Po 3 nie bądź takim walecznym kogucikiem bo powiedzieć o kimś,że jest nienormalny a powiedzieć,że jest zwykłą puszczalską to różnica pustaku!

Gość reegegeseg
o kur... dopiero teraz wczytałam się w ten cały temat, ale ty nawiedzony jesteś , ale sie uśmiałam z tymi swoimi moralami to do zakonu i dziewczynie życia nie zatruwaj , jak bym miała życie z taką perfekcyjną ciotą spędzić to bym chyba sie wykończyła

mówcie co chcecie, smiejcie się do woli bo smiech to zdrowie a skoro wam to radość przynosi to proszę bardzo:) ja tymczasem idę załatwiać wiele istotnych spraw:)najpierw restauracja, kino, potem jubiler, posprzątać dom, kwiaciarnia, potem znowu dom i nareszcie z Nią:) Miłego dnai moi Drodzy:)

Gość Olivkaaa
OMG regularny psychol trza to zgłosić. :o

Gość 167
powinni go zamknąć w pokoju bez klamek

Gość 167
szkoda mi dziewczyny. On ją osacza. Najpierw wyzywa od różnych i pisze ze jest po....a teraz kwiaty, jubiler...apteka....a może ona sama chciałaby podjąć decyzję o tym jak się zabezpieczać? Nie, to znowu on decyduje o wszystkim. Ciekawe czy wie jakie ona ma oczekiwania, czego chce od życia....szczerze wątpię, jak na razie to maska zaplanowal wszystko na 10 lat do przodu. I co? Niie ma w tych planach miejsca na sex, bo jak ktos uprawia sex to już się nie uczy, nie pracuje, nie robi nic, tylko myśli o sexie zawsze i wszedzie. Sex uprawiają tylko sexoholicy:) maska - lecz się, albo módl się do Boga o odrobinę rozumu.....

Gość 167
i przestań rzucać kamieniami w innych

O choroba ale przegapiłam:) Normalnie sobie tego nie daruję:( Powodzenia życzę:) Tylko bardzo proszę nie zmarnuj tego:) Czekam wieczorem na wiadomości aaaaa dobrze rano:)