Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnamaska

ona ciągle ma ochote na seks nie wiem co robić

Polecane posty

Gość Olivkaaa
Przeszkadzasz i to bardzo i nie chodzi o to,czy muszę się tutaj udzielać czy nie!

Gość Olivkaaa
A żebyś wiedział,że się będę bulwersować!Bo kiedy czytam ten pożal się Boże topik mam ochotę zwrócić wszystkie swoje wnętrzności w kolejności alfabetycznej! Albo to jest prowo-bardzo głupie zresztą-albo jesteś psychopatą.Więc niech zajmą się tą sprawą Ci,co powinni.

wydaje mi się że każdy ma prawo opisac swój problem obojętnie jaki dla kogoś jest czy głupi błahy czy obrzydlwy, mylę się? natomiast KAŻDY też ma prawo nie komentować o ile nie ma ochoty i omijac takowy topik szerokim łukiem.

Gość Olivkaaa
Mylisz się.I to bardzo.Nikt w internecie nie jest anonimowy,więc jeśli piszesz coś typu:''to koniec. to ja sobie coś zrobię i bedzie po problemie'' licz się z tym,że sprawa ląduje u moderatorków a oni już wiedzą co zrobić z takim delikwentem.

Gość Wolf23
olivkaaa ma racje- takie użalanie się nad sobą jest żałosne. Większość lasek ma więcej ikry od ciebie... jesteś emo czy co? najlepiej siądź w kącie i wmawiaj sobie jakie to masz chujowe życie itp itd... normalny człowiek by się ogarnął i poszedł na przód a to jest już typowe trollowanie -.-

napisałem że to prędzej ja sobie coś zrobię z powodu tego że tak jest jak jest niż ona jak ktoś tu sobie zasugerował co nie oznacza że mam zamiar sobie coś robić w ogóle. a to koniec miałem na mysli że zamykam wątek.

Gość Olivkaaa
Wolf23- no właśnie normalny człowiek,ale widać,że on ma z normalnością niewiele wspólnego. czarnamaska-ale jakoś go nie zamknąłeś!Człowieku czy Ty naprawdę nie widzisz,że kwalifikujesz się do domu bez klamek?Choć i tak sądzę,że to jedno wielkie puste PROWO.

Gość Olivkaaa
Po prostu tu nie pisz.

ja Ci nie mówie, Dziewczynko czy masz tu pisac cz nie(chociaż też wolałabym żebyś się tu nie udzielała) więc proszę Cię o vice versę w tej kwestii

Gość Olivkaaa
Dziewczynką to ty sobie możesz nazywać siebie.A ja się będę udzielać czy mi się to podoba czy nie.Prawda w oczy kole co?Bo gdybym ci napisała,że masz rację i rób tak dalej,to byłabym tutaj mile widziana.

nie wręcz przeciwnie, jesli udzieliłabyś mi rady jakiejś jak mogę odzyskac moją ukochaną byłbym bardzo wdzięczny, nawet jeśli wiązałaby się z tym KONSTRUKTYWNA krytyka mojej osoby.

po co się wtrącacie???? czarnamasko, pisałam Ci ostatnio - napisz smsa z przeprosinami, bez nacisków. Dodaj że jak będzie gotowa na rozmowę to niech da znać. I nie śledź jej bo pójdzie laska na policję i będziesz miał problemy. Pozdrawiam :)

Gość Olivkaaa
po jajco. :P Hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha. Po 1 i tak byś mnie nie posłuchał.A po 2 wybacz,ale psychopatom nie pomagam w odzyskiwaniu kogokolwiek.Powiem więcej:widzę,że bez pomocy spoza topiku się nie obejdzie,więc to nie mnie się będziesz tłumaczył.:) Powodzenia w zeznaniach.Licz na to,że może Cię uśpią.

Gość i ja się tez wypowiem
no to teraz się wezmą za Ciebie...bardzo mi przykro

no to teraz odpuść. Daj jej wszystko przemyśleć a sam zajmij się czymś. Nie nachodź jej bo to nic nie da. po jajco - też mi odpowiedź ....

Gość do czarnamaska
a czemu ty nie chesz się z nią kochac?

Dzięki za rady, własnie do mnie napsiała smsa że możemy się dziś spotkać i porozmawiać:)może jeszcze nie wszystko stracone:)

Gość Olivkaaa
Jakie pytanie taka odpowiedź.

Olivkaaa czemu żeś Ty się mnie tak uczepiła? czasem patrzę na te tematy co ludzioe zakładają to też czasem nie sa zbyt mądre i pouczające ostatnio np temat ile kto razy robi...to drugą sprawę w toalecie... może i mój temat i problem jest dla was wszytskich głupi, ja nie twierdze że jestem mądrym człowiekiem, ale czamu akurat na mnie się tak zawzięłaś?

Gość Olivkaaa
Powiem Ci dlaczego: bo jak jest gdzieś w pobliżu mnie człowiek,który ma nierówno pod sufitem to w głowie włącza mi się czerwona lampka i sygnał: '' IJO - IJO ''. Weszłam na ten topik i myślałam,że mi głowę urwie przez ten sygnał.

Fantassmagorium-postaram się:) teraz już wiem że bez niej chyba nie potrafiłbym nawet wstawać z łóżka do pracy czy szkoły. Bez niej nic nie ma sensu. mam tylko nadzieje że to spotkanie nie jest po to żeby powiedzeć mi żegnaj:(

Olivkaa-no ale już chyba jest własnie po problemie-ona odezwała się a ja nie zamierzam tego schrzanić:)i coś czuję że musi być dobrze:)

Gość Olivkaaa
Twój problem zniknie jak odwiedzisz psychiatrę. Poza tym założę się,że wejdziesz tutaj wieczorem z tekstem:''Powiedziała,że jak dzisiaj jej nie rozdziewiczę,to mnie zdradzi z przypadkowo napotkanym facetem.Co robić,jak żyć?!Niech chociaż poczeka z tą zdradą 4 lata,przynajmniej już będzie po studiach!''.

Fantassmagorium-jeśli ona będzie chciała to jak najbardziej już dziśs nią nie będzie:) ale jestem szczęśliwy:)