Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnamaska

ona ciągle ma ochote na seks nie wiem co robić

Polecane posty

Wiesz dlaczego to zrobiła? Chciała żebyś poczuł zazdrość i przemyślał to wszystko.

Gość i ja się tez wypowiem
ale skoro ona posuwa się do czegoś takiego to ona nie jest Ciebie warta...pewnie juz się puszcza z tym kolesiem...i widać wyraźnie że cię nie kocha

Gość Zwariuję, więc mnie zarżnij!
O Boże,nareszcie to biedne dziewczątko przejrzało na oczy.Dzięki Ci Panie!

Przestań mi tu gadać takie rzeczy!!! Nie chodź za nią,nie pisz a zobaczysz że po jakimś czasie sama się odezwie. Ona wie że ją śledzisz i będzie Cię wodzić za nos.Jak zobaczy że dałeś sobie spokój to się też zastanowi.

Gość Trudno żeby kochała
takiego kosmitę! Impotent zajebany od siedmiu boleści kurwa! Że też ziemia takich nosi!

Gość loooooooo
wy się kompletnie nie rozumiecie. Pamiętaj, że kobieta, szczególnie młoda chce się przede wszystkim podobać, działac na faceta, żeby nie mówgł się od niej oderwać. Im bardziej ty się zamykasz, tym bardziej ona bezrozumnie działa, zaślepiona myślą, że musi się sprawdzić (obojętnie przy kim, aby tylko widzieć to porządanie u kogoś) Wytłumacz jej o co Ci chodzi (choć ja sama do końca nie wiem) Czasem piszą żony na kafe, że facetowi starcza raz /mc i to jeszcze ona inicjuje. Czy Ty masz taki plan na życie? Ile razy chciałbyś w tyg uprawiać sex?

ile razy w tygodniu?a to trzeba mieć jakiś grafik? to zależy od tego kiedy mieliby.smy ten seks uprawiać no i oczywiście od chęci chyba . ale i tak już nic z tego. vanites vanitatum et omnia vanitas:(

Gość 167
czarnamaska - ty jesteś jakimś pie... socjopatą. Pewnie niedługo zaczniesz ją szntażowac zę się otrujesz albo wejdziesz pod pociąg....masakra. Daj jej życ kosmito...normalnie życ

wiem że jestem nienormalny, smutne minki...ja wyję od rana jak baba...i już mi wszytsko jedno -śmiejcie się

Gość Dobrze ci tak ty cuchnący
fekaliami gównojadzie!

Gość 167
dokładnie - jesteś nienormalny

Gość Przegrałeś życie!
Przegrałeś życie!Przegrałeś życie!Przegrałeś życie!

Gość Tak,tak to koniec idź
już do szkoły bo się spóźnisz.

Jaki koniec? Masz czas to przeczytaj sobie nasze wszystkie rady. Ze skóry wychodziliśmy zeby Ci to wbić do głowy. Już dawno by było po sprawie gdybyś nas słuchał.

Gość Zwariuję, więc mnie zarżnij!
Jeśli nie zamkniesz wreszcie tego posranego topiku,to zgłaszam sprawę moderatorom.

Bez obaw-nie będę już wam zatruwał powietrza swoją obecnością tutaj. Macie racje-jestem zupełnie beznadziejny i nie powinienem żyć, w ogóle nie powinienem się urodzić. Żegnam wszystkich, dziękuję za tak liczny odzew na moje pytanie.Miłego dnia.

Gość Olivkaaa
To już spokojnie można zgłosić na policję,bo on coś zdaje się tutaj wspomniał o końcu tzn śmierci.Odpowiedni ludzi już się tym na pewno zajmą i znajdą go po IP.

Gość Wolf23
Ku.rwa chłopie o gorszym frajerze to nigdy nie słyszałem xD ty posiadasz wgl wacka? bo coś mi się nie wydaje >.< wolisz się uczyć niż ruchać? to współczuje twoim starym no przedzie z laską- noo chyba że wyglądasz jak zgrzybiały troll którym zakładam że jesteś, lub napiętnowanym przez ojca zamkniętym w sobie chłopczykiem który "oddał" się nauce xD żal mi ludzi którzy myślą podobnie;/ lecz najwidoczniej nawet w Polsce zdarzają się takie wyjątki... błagam cię chłopie oszczędź tą laskę i zostaw ją w spokoju bo po tobie będzie przechodzić wieloletnią traumę :)

Gość 167
nie może tylko na pewno z tobą jest coś nie tak. Idz do psychologa, seksuologa i kogoś jeszcze by się przydało...i mam nadzieję, ze żadna już cię nie będzie chciala

czarnamasko...Marika przeciez dobrze ci radzi...udawaj że starciłeś nią zainteresowanie, przestan dzwonić i pisać to ona się podda i odezwie

Gość Marzenka999
Skacz z mostu patafianie... daj mi żyć !

ale to jedyny sposob, nachodzenie jej nic nie da...bo ona jeszcze bardziej cie znienawidzi i juz calkiem bedzie cie miała dość....jesli na prawde cie kocha i jesli macie byc razem to wróci...jesli nie, to widocznie to nie była miłość

tyle że mi się wydaje że jak ja czegoś nie zrobie to ona tym bardziej nie, bo przecieć to ja powiedziałem jej że jest popierdolona i że poszedłem z inna laską na randkę i że nawet fajna, a żeby ona się leczyła psychicznie. to wydaje wam sie że ona po takim czymś sama do mnmie przyjdzie?

Gość Olivkaaa
Ostrzegałam,że jeśli nie zamkniesz topu,zgłoszę to tam gdzie trzeba.Już ci współczuję.