Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnamaska

ona ciągle ma ochote na seks nie wiem co robić

Polecane posty

Gość i ja się tez wypowiem
a jeśli jednak się z nią pogodził i uprawiają właśnie dziki i namiętny seks? :(

tego się właśnie obawiam...że jednak udało jej się go zbałamucić :(

jejku ja nie chce go gwałcić, nie sądziłam że tak zostanę odebrana....ja będe tylko robić to co on będzie chciał...bedę się uczyć na samych 6...a seks to tylko po ślubie kiedy on będzie chciał dziecko...tak to nie bez przesady....a jak będę miała okres to będę siedziała w piwnicy żeby nie oglądał mnie w takim nieczystym stanie...

buehehe...Marika padłam

Dziewczęta, a temperatura w pochwie już dziś zmierzona? Mam nadzieję, że nie bierzecie żadnych świństw!

jejuśku wiedziałam że o czymś dzisiaj zapomniałam! masz ci los!

czarnamaska - Jeszcze nie pora na dzieci, widzę je za najwcześniej trzy lata. Energia zdecydowanie żeńska, czyli dziewczynka, dziecko ze związku niezalegalizowanego, niespodziewane. Jeśi chodzi o studia: poprawki, trudności z przebrnięciem przez zaliczenia, egzaminy, jednak niegroźne, dasz sobie z nimi radę. Studia skończysz w planowanym czasie, bez większych trudności. Pomyślne wiadomości:)

całą noc nie spałam :( po jakim czasie można zgłosić zaginięcie na policje? to musi być rzeczywiście te 48 godzin?

no w końcu, co się dzieje?

oj tam bedziemy sie zabezpieczac..juz zmierzylam temperature...takze nie wpadniemy, gowa do góry :)

ale ja mówię na serio, przecież cie kocham....nie możesz mnie tak odtrącić

w takim razie widzę nic tu po mnie, zresztą mogłem się spodziewać że nikt tu nie bierze mojego problemu poważnie.

jejku przeiez my cie bierzemy na powaznie...opowiedz lepiej czy sie odezwala...i co dalo czatowanie pod blokiem

Gość 167
hihihi przeczytałam cały watek od deski do deski......i niestety co powiem to powiem: tacy faceci istnieją na prawdę (niestety). Szkoda tylko tych dziewczyn, które pakują się w to bagno. Zazwyczaj potem budzą się jak mają ok 30 lat i praktycznie żadnych doświadczeń za sobą, nic nie przeżyły, tak jakby siedziały 10 lat pod kluczem. I nie wiedza o co chodzi, kto przeżył te lata zamiast nich.

pod jakim blokiem?Nie wiem co u niej, nie mam wiadomości. Byłem na uczelni-tym razem była, szła z jakimś kolegą jak mnie zobaczyła to wyraźnie zaczęła się do niego przytulac , śmiać itd, spojrzała na mnie, powiedziałem cześć, ona odpowiedziała...i poszła...z nim:( nie wiem gdzie nie wiem po co, nie wiedziałem co mam robić, pojechałem tam zaraz po pracy, a potem siedziałem aż do 21, nie wiedziałem co mam ze sobą zrobić....potem łaziłem w nocy po mieście wróciłem o 5.tyle.

Gość 167
dziewczyna powinna zgłosic to na policję. Daj jej spokój do jeszcze sobie coś zrobi. Niech chociaż ona b edzie szczęśliwa