Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinaaaaaaaaaaaaaa

jak skutecznie schudnąć?

Polecane posty

Witam. chcialabym schudnąc 8 km. niestety jestem strasznym łakomczuchem i lubie dobrze zjeść. uwielbiam slodycze, potrawy cięzko strawne :/ znacie jakies dobre diety? od jutra mam zamiar zacząć biegać. dzisiaj chcę troche pocwiczyc w domu. jakieś brzuszki, czy skakanie nna skakance. gdy zrobi sie cieplej zaczne jezdzic na rowerze. co jeszcze moge zrobic?

Gość 1578997425
bedzie ci ciężko ale myślę, że jak bedziesz biegać to schudniesz z 2 KM :)

mam 170 cm wzrostu a waże 68 kg. chcialabym schudnąc do 60 kg. nie jestem gruba, jestem grubokoścista. zawsze gdy przytyję to idzie mi to w brzuch. z nim mam najwiekszy problem

Gość Madziorek1987
Hm jeli idzie ci w brzuch to nie powinnaś mieć problemu ze schudnięciem. jeśli miałabym ci coś poradzić to: -zrezygnuj z chleba, ziemniaków i makaronu. Zamiast tego jedz kasze, ryż ciemny i musli. -zapomnij przynajmniej na jakis czas o słodyczach, -skacz na skakance ale po tem rozciągnij mięsnie nóg bo bedziesz miała bardzo szerokie łydki, -kup hula-hop i kręc nim(najpierw ok 5 min, potem 10)Ja tak robiłam i straciłam 6 cm w pasie a nie byłam gruba -przed każdym posiłkiem pij ocet jabłkowy rozrobiony z wodą, -nie jedz na wieczór smarój ciało balsamami ujedrniającymi -i cwicz jak najwięcej Moja mam po 6 miesi,ącach straciła w ten sposób 12 kg a też przez całe życie myślała ze jest grubej kości i nigdy nie schudnie, a teraz jest po prostu piękna. Ach i najlepiej zacznij sie odchudzać z koleżanką bo samej może ci się szybko znudzić

dziekuje za rade. postaram sie do tego dostosowac i moze akurat mi sie uda

a co np jutro moglabym zjesc na sniadanie? platki musli z mlekiem?

Gość Madziorek1987
Na sniadanie moja mama jadła jogurt z musli(ale musli tradycyjne nie jakieś tam tropikalne z owocami kandyzowanymi słodzonymi i cruncherami tylko płatki owsiane, otręby, suszone jabłka, śliwki, rodzynki, orzechy) albo 3 jajka gotowane(bez majonezu) i pomidory albo ryz i warzyw trochę, 3 godziny pózniej jadła jabłko albo pomarańcze albo jakiś inny owoc, na obiad ryż(tyle co zamknięta dłoń)ryba na parze albo kurczas gotowany i warzywa bez ograniczeń, póżniej po trzech godzinach np. jabłko, jogurt, mieszanka studencka(rodzynki, śliwki, orzechy), na kolacje np.sałatka z sałaty, pomidora, cebuli itd. ale bez kukurydzy. Dodam jeszcze ze nie słodziła herbaty. Początkowo była ciągle głodna ale po 3 tyg. przyzwyczaiła się i było ok. Czasami chodziła na basen, codziennie skakała na skakance ok 10 min.( początkowo mniej bo ją mega poty oblewały ale stopniowo zwiększała czas) i rowerek ale najsłabsze obciązenie bo chciała schudnąć a nie wyżeźbić mega mięśnie.

Gość akakakakakaka
ja tez wlasnie sie zaczelam odchudzac, cwicze codziennie, nie jem slodyczy i tlustych potraw

Gość Madziorek17
Ja staram się jeść to co moja mam w czasie diety bo wbrew pozorom wcale to nie są jakieś głodowe porcje i przede wszystkim chodzę na fitness i kręce hula hop. Polecam wszystkim, przy wzroście 1,65 mam 50 kg i jestem zadowolona.

Gość Marta43
Zioła Tybetańskie to zdecydowanie dla mnie najlepszy optymalnie środek na odchudzanie jakie stosowałam, bardzo polecam

Gość agnieszka888
ewelinaaa, miałam podobny problem... ale natknęłam się na artykuł o firmie slim express i spróbowałam ich zabieóow. Po 3 zabiegach laserem schudłam 4 kilo i ubyło mi 5 cm. Polecam

Najprostsze rozwiązania są najlepsze, czyli 5 regularnych zdrowych posiłków i trochę więcej ruchu. Oczywiście porcje powinny być rozsądne, a do swojego jadłospisu należy dołączyć warzywa, owoce, ryby, chude mięso. Wtedy organizm będzie miał zapewnione wszystko, co jest mu potrzebne.

Gość AnnaMolinka
Ja śledzę tę dziewczynę i jest zawsze pomocna w razie pytań. http://schudnijsama.pl Do tego można za grosze kupić u niej ekstra indywidualny jadłospis z praktycznymi poradami. Jej przemiana była nawet na FB Chodakowskiej.

moja znajoma jest na kuracji w NaturHouse na warszawskim mokotowie. Z tego co mi wiadomo to idzie jej świetnie, więc czekamy wspólnie na efekty jej działań. Sama tez mam problemy, ale chyba jeszcze nie mam style sily, zeby sama z tym walczyć, chociaż wiem, ze w NH jest motywacja, wsparcie, sila... ale co z tego jak wsparcie musi być tez w rodzinie...zastanawiam się nad wizytą u nich, może niedługo :):)

Gość gość
Zgadzam się z Apazją: 5 regularnych posiłków i chudnie się w oczach. Dobrze jest też mieć trochę ruchu, nawet szybki marsz wystarczy lub chodzenie po schodach. Ja to wdrożyłam w życie i widzę jak moja waga leci w dół. Dostałam również na urodziny katnet na zabiegi liposukcji ultradźwiękowej, więc z tego korzystam. Po każdym zabiegu jest od 2-3 cm mniej.

Gość gość
Ja schudłam 11kg. Brałam tabletki Slimcea przez lekko ponad 3 miesiące. Miałam przerwe z powodu choroby. Po ukończeniu hamowanie łaknienia mniejsze ale silna wola pozwoliła mi utrzymać wagę. Nie mam już problemu. Opinie mam bardzo dobrą o tym suplemencie. Slimcea działa tak jak powinna.

Gość gość
Jak chcesz schudnąć to proponuje wpisać sobie w google - xxally radzi jak szybko schudnąć

Gość gość
Moja siostra ostatnio bardzo fajnie schudła i z tego co z nią rozmawiałam to ona zainwestowała w specjalny naturalny preparat Regenerum Vitae. Też sobie chcę to zamówić, na stronie www.regenerumvitae.pl jest do kupienia. Głównym zadaniem tego suplementu jest oczyszczanie, w tym usuwanie cholesterolu i innych złogów.

Moja dieta oparta jest na tej stronie: https://dieta-personalna.pl/e01a274b W ciągu miesiąca schudłem 10 kilo ! :) Pracuje na niej sztab bardzo dobrych fachowców. Nie musisz rezygnować ze swoich ulubionych dań, nawet nie potrzebna jest siłownia :) Wejdź i sprawdź ;)

Gość gość
Nic odkrywczego nie powiem. Polecam ****** dietę. www.igortreneronline.pl chętnie pomoże :)

Gość olka2

Ja zaczynam małymi kroczkami. Na początek postanowiłam sobie, że będę piła więcej wody. I dlatego na wassermanie zakupiłam butelkę z filtrem 🙂

Gość La Cabesa

Nie wiem czy tutaj, ale ktoś inny wspominał chyba o ćwiczeniach z mel B. Dają wycisk baaardzo mocny, Miałam takie zakwasy i to po tym cardio 15 min myslałam że ducha wyzionę!! 😛 Przy chudnięciu bardzo ważna jest dieta i to najlepiej taka oczyszczająca, bardzo dobrze na mnie np. wpłynęła dieta sokowa sokami sportfoodsoki. Bardzo dobrze wpłynęła na moją przemianę materii.

Gość gość

Może zamiast suplementów warto spróbować efedrynę? Bardzo szybko pomaga spalać tkankę tłuszczową przy jednoczesnym zachowaniu mięśni dzięki czemu możliwe jest uzyskanie fajnej sylwetki. Szczególnie dobrze sie sprawdza u osób aktywnych fizycznie. Ada , kom. 731 154 299.

ja się zdecydowałam na odchudzanie, ale wspomagam się wlasnei sokami sportfood - smaczne i bardzo sycące - dzięki temu łatwiej mi utrzymać dietę w ryzach!

jak schudnąć? moja odpowiedź jest taka, warto stosować do diety suplement figurena. Są to tabletki na odchudzanie które faktycznie działają. Mi pomogły schudnąć 12kg wieć i każdej pomogą, ale pamietajcie o diecie.

Ja nie mogłam schudnąć przez hormony, okazało się że przez pigułki mam zbędne kilogramy. Odstawiłam, ale chciałam się bezpiecznie czuć przy współżyciu, ginekolog zaproponował mi diafragmę dopochwową. Libido się poprawiło, ciało stało się jędrniejsze i jest super