Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewusia777

MAMY lipiec-sierpień-wrzesień 2010

Polecane posty

Hejo, jak forum nie działa, to ja biorę się za pakowanie, tyle tych gratów do wzięcia. Czemu Ewka mieszkania nie kupiła?? Czegoś nie doczytalam chyba?

Ja już dziś życzę całej naszej forumowej famili zdrowych, wesołych, mokrych, bogatych Świąt Wielkanocnych. Nie wiem, czy będę miala dostęp do netu, a i w czasie świąt glupio siadać przed kompem ;) trzeba przygotować wszystko, gościć się, cieszyć z rodziną :) Buziaki dla wszystkich i jeszcze raz dużo dużo zdrówka.

Dzień dobry :) U nas wczoraj był kolega wypilismy troche winka :) ***Izunia mój Karol tez sie zmienia, przekochany urwis ;) My jemy sniadanie, potemspacerek, potem drzemka i na zakupki jak mały wstanie. Zaczął niemiłosiernie piszczeć!! a podobno powinien szeptac ;D

ja tez nie w temcie ani meiszkania ani o mici cos ewa pisała... a buuuuu a szef właśnie wyjechał i mam czas a tu dupa blada

co do Ewusi to się okazało, ze ten deweloper ma taką umowę, że klient ie ma żadnych praw, budowy opóźniają się nawet rok a już wtedy trzeba płacić czynsz i nie ma się na nic wpływu, także zrezygnowali z kupna takiego mieszkania i dają sobie kilka dni odpoczynku

A to co Ewa pisała do Mici o stracie dziecka to chodziło o to, że Ewudi 9hmm nie pamiętam kto, siostra cioteczna?) poroniła i był temat ile dziewczyn poroniło, w tym Micia....

Ale tu się kijowo pisze:( aż się odechciewa pisać. Coś czuję, że nie będziemy teraz miały za dużo nadrabiania w czytaniu:P czekam aż się mała obudzi, zjemy drugie śniadanko i lecimy na spacerek:)

Tak siostra cioteczna Ewuni poroniła ... No nic ja spadam na jakieś śniadanko i porządki robić... A nie chce mi sie Musze się rozruszać

aha, no to kiddus - dzięki za streszczenie 😘 dziewczyny a nie mozna jakiegos administratora spytac z forumowiska kiedy zreperuja nasze forum. to jest beznadziejne i każdy moze wejśc...

Mi też nie działa Też mi się tu jakoś beznadziejnie czyta i pisze. Właśnie każdy może wejść. Nie będę więc pisała o bardzo prywatnych sprawach U nas ok. Aduś marudzi jak przystało na 8 - mio miesięczniaka:) Jak nasego forum nie zreperują to im chyba tam rozniosę coś!

heja, cholercia forum dalej nie ma. No tu inaczej się pisze, ale co tam przyzwyczaimy sie:) a mówiłam wszystkim - wkleić link do ulubionych naszego kafe...mam nadzieję,że nikogo nie zgubiłyśmy pod drodze?? pewnie Malvina, panda sie nie może dostać;( jeszcze raz trzeba bedzie dodać link do kafe na forumowisku żeby każdy sobie dodał. Tutaj rzeczywiście inaczej się nawet czyta:) hehe, ale ważne że mamy kontakt. Kidduś, tak niestety umowa z deweloperem to jeden pic na wodę, obiecuja gruszki na wierzbie...panda się już wkopała i mnie ostrzegała i Bóg jej za to zapłać...niestety to nie dla nas... szukamy dalej...rynek wtórny lub pierwotny jednak wybudowany stojący oddany do użytku blok. Jest pare ofert, ale sie wahamy. Ja znowu w pracy - wczoraj było cudownie. Caaały dzień z Oliwierem. Super tak z nim..przypomniały mi się stare czasy kiedy całe dnie siedziałam w domu... i wicie co zauważyłam???? jadłam cały dzień........teraz wiem, ze tyle dobrego z powrotu do pracy, ze czlowiek ciągle cos robi, rusza się i o jedzeniu nie mysli,a przychodzi dzien caly w domu i ciągle, buleczka, obiadek, kanapeczka, serek, kawka, ajjjjj na wadzę niby 1kg więcej, ale to chyba nadmiar jedzenia;) jakoś mnie to nie rusza. Niech sobie bedzie nawet 2 kg wiecej. Najwazniejsze ze sie w ciuchy mieszcze;P Marzy mi się jakaś spodniczka i pare jeszxze drobiazgów dla siebie...ale taka jestem nastawiona teraz na oszczędzanie, ze nie ma mowy....bede chodzic w spodniach. Musimy w koncu nazbierać kasy, zeby kupic sobie mieszkanie. Damy rade!!

Aurela, przyzwyczaimy się i tutaj:) bedzie gites:) Wątpię że ktoś tu zagląda;) DObrze, ze jestemy tu tylko my:) na starej kafe znowu pisze ta loco roco maroko:P

dziewczyny jesli nie zrepeuja naszego kochanego forum to ja mysle ze trza nowe założyc gdzies ale tez takie prywatne jak miałaysmy z fotkami awatarami i wogole

Ewusia - Loco Maroco Sroko ;P Dziewczyny a jak nie naprawią do "poświętach" to chyba założymy nowe forum? Właśnie tak myślę że święta przeczekamy bez forum

Święta dla rodziny... nie dla forum :) Ewa masz rację.... Lepiej kupić pewniaka a nie takie cuda Bo może drożej to wychodzi na wstępie ale gdyby się okazało że faktycznie opóźńienie budowy o rok a czynsz płaaciecie to de facto to wychodzi drożej A nie po to czlowiek charuje i ciężkie pieniadze zarabia Ja wiem że Wy dacie rade Mąż pracuś Ty też :) Ja wymyłam ostatnie okno - w pokoju Amelki Zaraz powiesze firankę.. i dalsze porządki Jeszcze pranie i prasowanie A z forum poczekajmy na po świętach

Izunia - tak tak święta bez forum. Tylko mi oto chodziło że jak wejdziemy po świętach a tam dalej nie będzie naszego forum to chyba wtedy założymy nowe...?

a znacie jakies inne forumowiska?? Izunia dziękuję ze tak w nas wierzysz:) oszczędzanie od kolejnej wypłaty. Teraz pustki na koncie, ale 27 wypłata i przelewam na konto oszczędnosciowe od razu połowę. Musi się udać uzbierać te nędzne pieniądze.

a co do świąt bez forum, pewnie żadna nie bedzie miała czasu zajrzeć:) bo takie krótkie święta. Ja jesli mały nie bedzie spał, to na pewno nie zajrzę, muszę się nim nacieszyć. Tak mi go mało:( w sobote czeka nas podróż do moich rodziców, masakra,nie znoszę jezdzic samochodem. zawsze mam stresa ze bedzie wypadek:(czeka nas 3,5 godzin drogi:( wracamy we wtorek. I znowu mamy ten sam problem - nie mamy łóżeczka turystycznego, więc nie wiem gdzie usadowimy Oliwiera na drzemki w ciągu dnia...na pewno nie na łóżku bo zleci, a stać przy nim i patrzeć jak spi to tez mi sie nie uśmiecha;/ a na ziemi??? ciagle przeciągi się robi, bo u mnie w domu ciagle sie drzwi wejściowe otwiera (jak to na wsi..) i nie wiem co zrobić;/ Nie chcemy dodatkowych kosztów sobie robić z tym łóżeczkiem;/

ale puuustkiiii chyba wiele dziewczyn nie ma tego linka.. może przekleić na starej kafeterii, zeby nas znalazły?? tam może zajrzą...

Ja mogłabym założyc forum na fora.pl, juz tam jedno założyłam i nawet sie nie psuje :) Wróciliśmy z zakupów.. w sklepach masakra!!!! ludzi tyle, że szok i najgorsze są starsze baby. które wszędzie sie pchaja i nikogo nie widzą!!! ma-sa-kra!!!!

Albo może bedziecie mieli sofę, która sie rozkłada praktycznie na ziemi, wtedy będzie przytulniej, jak nie macie łóżeczka to chyba tylko tak.. :) Ja jutro robie galaretke drobiową, a w piątek pieke 3 ciasta: makowiec, babke i anansowca i jeszcze pasztet drobiowy sobie wymyśliłam, na sobote zostana mi 3 sałatki... ciekawe kto to wszystko zje???????????? ;) :P

ja ostatnio zmniejszyłam ilosć szykowania na świeta - przynajmniej nic mi nie zostaje :) zrobie żurek, sałatkę, ciasto - sernik. teściowa przywiezie miesko, a moje mama ciasto i surówkę :) syn wyszorował łazienkę, mi zostało jeszcze jedno okno. i poprasowałam wszystko :) a brak forum to na pewno spisek naszych meżów ;)

Gość lili nad stawem
ja iwem jak nazywa sie IN, bo ogladalam ja na nk, jak ktoras chce to moge napisac ale wole na emaila, nie chce byc potem posadzona o o rozpowszechnianie danych osobowych.

Gość lili nad stawem
dziewczyny IN nie mogla skazowac forum bo najpierw mag ja skasowala a dopiero potem forum przestalo dzialac, ona chyba ma 20 lat, chociaz wyglada starzej, moze dlatego ze jest przy kosci,. a gg moze ma z mezem i podany wiek meza. na fotce i na kafeerii ma podane 20 lat.

lilia to mi napisz inems@wp.pl Ewusia moja bratowa zawsze trobiła tak, że jak uspała mała, to ją kładła na połowie łóżka od ściany, a drugą połowę podnosiła - tak jak do wkładania pościeli:) mała wtedy była bezpieczna i nie tzreba było siedzieć cały czas