Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewusia777

MAMY lipiec-sierpień-wrzesień 2010

Polecane posty

Dziewczyny działa.. można się rejestrować .. ja musze aktywować Oczywiście jeśli Wam odpowiada Ja ze swej strony postaram się aby forum było przyjazne Graficznie je dopracuje Funkjonowanie jest to samo co na forumowisku bo to też by przemo

to zdecydujmy się w końcu na jakieś :-) myślę że nie ma co czekać po świętach bo wydaje mi się że coś nie tak nigdy tak długo nie było żeby nie działało

dobra Iza ja się zalogowałam musisz mnie tylko przyklepać:-) ;-)

Hej...... Laski moje zdanie jest takie ...... Robi się już mały bałagan.....Każdy zakłada!Ja już przyznaje zgłupiałam.... Proponuję poczekać do po świętach.....Przecież raczej nie zdechło na amen.....Damy sobie odbój na święta...... Bądźmy cierpliwe... Jeśli sytuacja się utrzyma wtedy założymy....???????????????????????????????? Póki co ......kafe nas złączyła.....więc nie obrażajmy się tak na amen.... Korzystajmy na razie tu......potem zobaczymy? Jak myślicie?

dziewczyny nie wpisujcie swoich danych bo mozna czytac bez logowania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a ja mysle ze dobrze miec awaryjne tak jak Iza założyla. w razie czego , a czekac na "stare" bedziemy. na akfe jest beznadziejnie... bo w sumie o niczym sie nie da pisac

Już zablokowane Ale jesteście niecierpliwe O mAtko :P Z tym zapasowym spokojnie .... Ważne żeby wszyscy trafili ... Przez NK dać znać... Jak się większość zarejestruje to będziemy skrobać Może stare ruszy A jak nie to będzie już gotowe

Hej Widzę że forum niema dalej. Ja chcę nasze stare forum:( Te Izy ok niech będzie jako awaryjne ale jak tylko naprawią nasze to ja tam wracam... Szkoda tych wszystkich stron i wpisów i zdjęć Nie będzie mnie na święta w ogóle chyba na necie... Wyjeżdżamy do koleżanki do Holandi i przy okazji zwiedzić Brukselę Miałam się spotakć z moni29 ale nie wyjdzie bo...kuffa niema forumowiska!!!!!!!!! :(:(:(:(:(

Moje zablokowane :) no ale nie nalegam, może faktycznie lepiej poczekac do po świetach :) ja dzis robie galaretki drobiowe :) Karol ma dalej katar... psikam mu nasivinem soft 2 razy dziennie..

teraz mi pokazuje u Izy brak for a nie mam cierpliwości przyjdę ze spaceru to pogrzebie

nie marudzić czy będzie po świętach czy nie tylko się logować na Izy forum czekamy kochane

Jak coś jest darmowe to albo reklamy albo ograniczenia sPADAM DO MIASTA DZIEWCZYNY Będe koło 15

:) u nas Marcysia zasnela o 7,30 i spala do 9,30 ale nie chce jesc, zjadla tylko troszke mleczka i 2 herbatniki....teraz robie drugi raz mleko...moze łaskawie wypije...a juz wczoraj ładnei jadla ostanio tez histerie przy zasypianiu, wygina sie i wielki placz....

Ale zamieszanie z tym forum :P Zarejestrowałam się i czekam u Izy :) Oglądałam zdj na Fb Izy i Ewy ...ale z Was Laski :O szok :) Pozazdrościc urody ;) Moj mały w nocy co chwilę się budzil z placzem ale spal z nami więc dawałam mu herbatkę i spal dalej... biedy...ma tak nos zapchany...Doktorka przepisala antybiotyk ale powiedziala ze jezeli po czopkach gorączka spadnie to go nie podawac...i spadla ale jest taki chory ze szok więc juz sama nie wiem co z tym antybiotykiem....:( Miki mowi juz tata na Michala i na mnie Mama :) Robi papa , przybija piątkę, pokazuje palcem na lampę ... kurcze taki kumaty juz sie zrobil ... kied to urosło ???????? szok..

Gość studentina
Witam, jestem studentką V roku Zarządzania i Marketingu oraz mamą niespełna dwuletniej dziewczynki. Proszę o wypełnienie poniższej ankiety, która jest anonimowa i będzie służyć do celów naukowych. W swojej pracy magisterskiej badam wpływ reklamy na decyzje konsumenckie młodych matek i kobiet w ciąży. Ankieta adresowana jest do kobiet w trakcie ciąży i mam dzieci poniżej 2 roku życia. Dziękuję za pomoc! http://www.tinyurl.pl?jmIDYwGM

cholera o co chodzi czemu nasze forum nie działa ??? i co znowu załozyłyście jakieś nowe ???? jasny gwint nie można się tu połapać ......