Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewusia777

MAMY lipiec-sierpień-wrzesień 2010

Polecane posty

Wow......:( Co to za kaszanka????????????????????????????Forum zdechło????????????? A tyle chciałam wam poopowiadać......:p Dziś miałam mnóstwo ciekawych zdarzeń i przebojów.......:p Ale kicha......:(

My tez bylismy na spacerku Sluchajcie a nie da sie napisac do kogos w sprawie forum? Czemu nie dziala?? Cholerka a czekalam ma wiadomosc od moni29 w sprawie spotkania... Miala mi podac swoj telefon... kuźwaaa

Szukam jakiegoś fora fajnego ale kiepsko mi idzie. Może jednak sie to nasze podniesie.

Ja też szukałam i lipa....nie mam już siły....Jak zdechło ja tez zdechnę..... Ja będzie nowe dajcie znać ..... Chociaż ja bym jeszcze poczekała....

my tez cały dzien prawie byłysmy na polku, pogoda superowa. pati miała tylko cieńką bluzke ubraną i rajtki, nap rawde fajnie bo w końcu moge jej ubrac sukienki:) wysypka nadal jest ale już mała, jak sie zdenerwuje to jej wychodzi, czy jak sie przypoci to chodzi wyrozbierana i jest dobrze. tak czytam pierwsze strony forum a tam było dużo mam i ich już nie ma. to forum mi jakos nie pasi:) ale trudno robiłam dziś włoski ale jutro idą chyba do poprawy bo mało miałam farby 50ml mi nie starcza, mam duzo włosów. a robiłam z kolezanką pół na pół to kupimy jeszcze jedna farbe i nałożymy na całośc bez odrostów bo sa ładne -a kolor farbki to jasny miedziany blond i kolor mi sie podoba, i cena tez bo farba 13 plus woda to chyba 2 zł ale to farba fryzjerska jest

ma ktoś kontakt z tralalala bo jak dobrze pamietam ona poroniła i miała sie od wrzesnia starać o maleństwo

Cześć:) u nas noc ok:) jedziemy już bez mleka i picia:) Dziś mam w planach wypucować łazienkę i zrobić do końca zakupy, żeby jutro nie stać po dwie godziny w kolejkach. A popołudniu może w końcu uda mi się włosy zafarbować, bo odrosty już kilometrowe

Aha a czy któraś z was nie zapisała przypadkiem wszytskich numerów i maili? tzn nie skopiowała??

hej ja dziś zdechła :( młodą bolał brzuszek, puszczała bąki, w końcu koło 12 robiła kupkę, o szóstej kolejną... nie wiem co jej zaszkodziło... nie pamiętam jakie owocki wczoraj jadła ze słoiczka, a słoiczek od razu wyrzuciłam :( a wiecie ja parę dni temu pomyślałam, ze sobie sko[iuję moje posty do Worda i będę miała na pamiątkę... i dooopa. ale moze jeszcze forum się pokażę. a dzś znów robota a ja nie mam siły :(

hej dziewczyny załóżmy nowe forum!! Izunia dałaś linka - to tam każdy moze wejsc??? na kafe sie beznadziejnie pisze... nie widze Was :(:(:(

Hej Mamuski tu rzeczywiscie sie głupio pisze.... szkoda że nie skopiowałysmy meili i telefonów....

hej weszłam na to forum żeby się zarejestrować to jako uwierzytelnienie wyskakuje mi długi kod a w rejestracji nie da rady tak długiego wpisać i ciągle mi pokazuje za długi kod nie wiem jak to zrobić

To Izy forum chyba bardziej podobne do naszego poprzedniego to chyba lepsze tylko nie wiem czy zdjęcia można wstawić i co z tym kodem???

Musisz Iza mi pomóc bo ja nie kumam tego dobra uciekam bo już się zaczęłam wkurzać;-)

tęsknię za naszym forum :( a gdzie czerwocowki załozyly teraz?? ma ktos namiary na waiki?? one cos wiedzą??

ja też jestem wkurzona jak nic właśnie może wakiki nam jakoś forum odzyska

Hej!!! Ale kaszana!!! Ja tez nie moge tego kodu wpisac:( Z mama kolejne komplikacje, ale nawet nie mam jak sie Wam wyżalić:( Ja chce nasze forum!!! jeszcze nigdy tak długo nie leżało.

Gość lili nad stawem
dziewcyny poczekajmy jeszcze kuilka dni, przed swietami i tak bedziemy malo pisaly, moze cos robia na tym forum bo sie wiesza. Mag majka ostatnio tez ma jakies dzikie histeie, dzis usypialalm ja do 1.30 w nocy, na rekach szybko mi usy[iala a jak odlkadalam ja do lozeczka to byl ryk. A usypialam ja od 23.

miciu - kochana tu nie ma jak nawet napisac :(:( masakra!!! dziewczyny a na czym czerwcówki załozyły?????

Gość lili nad stawem
dziewczynmy trzeba odnalezc strone glowna i napisac do administratora albo kogos odpowiedzilanego za te strone, ale ja nawet nei wiem gdzie tego szukac.

Gość lili nad stawem
dziewczyny a na naszych starych stronach photobucket nei ma zadnego namiaru na waikiki??? moze ona m wtyki co z naszym forum??

Spokojnie. To duze forum. Wiele tematów i uzytkowników. Napewno juz ktoś coś w tej sprawie robi. Dziwnym zbiegiem okoliczności serwer na którym mam strone tez niedomaga. Czy te serwery napewno były w Polsce?