Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewusia777

MAMY lipiec-sierpień-wrzesień 2010

Polecane posty

Gość lili nad stawem
kiddus poszlo, jak ktoras chce to kiuud ma namiary

Gość lili nad stawem
z jednej strony to i dobrze ze forum nie dziala, przynajmiej cos zrobie a ne bede z Wami siedziala caly dzien

Gość lili nad stawem
ewus to nie ch spi w dzien w wozku, albo na podlodze poloz kocyki, bedzie miekko i nie spadnie

lili nad stawem czy kidus ja tez chce ikrupcia@interia.pl mama-agusia nie byłam z nia u dermatologa bo kiedy jak to sie stało wczoraj ,czekam bo jak pisała chyba mag czy sara już nie wiem bo tlyko zerkłam i forum zdechło. czy inna z was że miałą to samo z synek po dyni. daje calcium i czekam , już ma tego mniej mniej wychodzi poczekma do jutra jak cos to jutro zajże do pediatry.

ja tez chce na maila: susan7@o2.pl namiary na IN. jeszcze 10 min i lece...godzina jazdy...i jestem z moim maleństwem

Oj mi tez nie dziala a nie mialam w ulubionych ale mądra osóbka dodała link na kafe przed chwilką:) dziękujęę:) Dziewczyny Mikolaj ma zapalenie uszka ;( wczoraj gorączka a dzisiaj do lekarza pojechalismy...:( tak go boli ze non stop placz...wczoraj siedzialam z nim i plakałam bo nie wiedzialam co sie dzieje....dzisiaj juz podalam mu kropelki do uszka ... katar okropny ..non stop z noska mu leci,...tak mi go szkoda jak wtedy co w szpitalu bylismy....ehh ciągle cos się przyplącze....;/

magdalenka, jejku:( biedny Mikołajek:(:(:( ale pech, ale powiem ci, że mój brat jak był malutki też złapał zapalenie ucha i mu wracało:( tak miał raz w roku, ale potem coraz rzadziej i już w podstawówce w ogóle i do tej pory nie choruje na to. Mam nadzieje, ze u was tak nie będzie się przyplątywało....... a ja nie wiem czemu ale wierzę, że maleństwo mojej siostry będzie żyło....że to serduszko zacznie znowu bić. Jakaś może glupia jestem z tą nadzieją, ale nadzieja umiera ostatnia... nie raz słyszałam, ze dzidziuś niby martwy, a za parę dni nagle ożył... kazałam siostrze zbadać jeszcze raz zanim zrobią zabieg... na razie wciąż czeka na termin.......

A Karol dostał kataru, juz w nocy spał niespokojnie, a teraz juz mu neci z tego nosa non stop... staram sie odciągać, ale cieżko mi tgo wychodzi, bo Karol jest juz bardzo silny i sie odpycha. Po za tym jest radosny, ładnie sie bawi i apetyt ma. Mam nadzieje, że to nic poważnego, jak pojawi sie goraczka, albo zacznie kaszleć idę z nim do lekarza... z samym katerem chyba nie trzeba... ***Magdalenka współczuje choróbska...oby mały szybko wyzdrowiał :)

Ja pierniczę forum dalej nie działa co jest??? Ja się dzisiaj nałaziłam jak szalona w sumie z jakieś 5 godzin ciągłego chodzenia z Weroniką masakra ale fajnie cieplutko na dworze Moja ma też katar cały nos w środku suchy aż obdarty a leje się z niego jak tylko kichnie to pełno gili:-) ale poza tym wszystko ok, a na ust ma czerwone ale może to od wiatru

Moczu nie dałam małej do badania bo 3 razy pobierałam i się wylewa wszystko bo się tak rusza że się odkleja i w nosie mam

Wydaje mi się że coś jest nie tak że tak długo nie działa ale ja po wyrzuceniu IN jeszcze pisałam na forum, kto wczoraj pisał ostatni>??????

Gość lili nad stawem
dzieweczyny powysylalam Wam to co chcialyscie, niewiem czy ktoras wyslala wczesniej od mnie. Majka nie ma juz katarku, tylko troszke jej charczyw nosku i zakaszle 5 razy dziennie, ja jak slysze ze malej cos charczy to od razu euphorbium, nie podoba sie jej to ale treudno. Magdalenka szkoda dziecka ze sie tak meczy, maz zwno z majka na spacerku

Gość lili nad stawem
mag wyadje mi sie ze pisalysmy my dwie i jadzia potem jak poszla ale ktora to byla godzina pojecia nie mam, moze spojrz w historpie w kompie ja swoja wczoraj skasowalam.

hej brak forum...odzwyczaiłąm się tu pisać , chcę tamto... jak nie zacznie nam działąć to musimy założyć nowe forum, prywatne...innego nie... Nikolka cały czas ma gorączkę...dzisiaj w nocy walczyłam z nią o 3...była cała rozpalona, najpierw okłady, ale i tak skonczyło sie na syropku...jeszcze do tego katar

Kiddus albo lili wyślijcie mi dane IN :P izabelaboba@wp.pl Kurcze moja maszyna do szycia się zakopciła Chińskie badziewie Musze do serwisu oddać Ile ja na niej szyłam 5 razy Eh.... Ide sobie kawke zrobić

Święta dla rodziny racja ale forum i Wy to tez moja rodzina :) Kiddus ok moze być. A my sie dziś opaliłyśmy. Duśka ma nos opalony a tak uwazałam zeby na nią słonce nie świeciło. Jutro lece po krem z wysokim filtrem. Dziś od 9:40 do 15 na spacerku o 16 jechaliśmy na grobki a od 18 do 19 kolejny spacerek tym razem cała nasza 5 :D Jutro skoro nie jade do Kiddus to też rano spakujemy jedzonko, pićq i w droge.

lilia wysłałaś do wszystkich maile? bo ja teraz dopiero weszłam na kompa jezuuu umieram, tak mnie zęby bolą:( a wizytę mam dopiero za tydzień w środe:( muszę jutro oblecieć osiedle, czy nie ma gdzieś szybciej bo nie dam rady wytrzymać chyba tyle:( poza tym mam dość mojego dziecka!!!! nie wiem co jej jest, ale ma jakieś napady szału i wrzasku, że aż się zanosi:( głównie przy usypianiu:( w sumie spała mi dziś w ciągu dnia godzinę, a na nią to strasznie mało. Ale przy każdej próbie uspania taka histeria, że się nie dało. poza tym jak za długo siedzi w wózku i już jej się nudzi to tak samo. Dosłownie histeria:(:(:(

wiecie co chyba na serio coś nie tak nigdy tak długo nie działało, może nam ktoś skasował kto ma takie funkcje ja skasowałam IN i pisałam normalnie na swoim loginie, bo na Kalypsoo wykasowałam IN, nie wiem na serio co jest, ale jak coś to dajcie znać o nowym forum, koniecznie trzeba je założyć, ale ja próbowałam coś znaleźć i nie znalazłam nic ciekawego, jedno było takie nawet ale gościu który ma tam stronę jest administratorem i może zaglądać to bez sensu. Idę się umyć i lulu, kurcze ale będzie nas mało bo nie każdy tutaj nawet jest a co dopiero na nowym forum. Lucziji nie ma, Shivki, Bąblowej, Ivetki i sporo innych

Oj, co to sie porobilo??? Sciskam Was mocno przedswiatecznie jakby coś... Ewcia przykre to z Twoja siostra:-( Mnie to spotkało 2 lata temu i wiem jaka to strata... Dziś wiem ze najlepsze lekarstwo to kolejna ciąża i urodzony zdrowy dzidzius. Madziulka nie strasz tymi ludźmi, ja jutro wzięłam wolne żeby zrobić zakupy i już się boje tych tłumów.

a wiecie ja dziś bylam w przychodni zważyć Oliwiera bo mam pod blokiem a zakupy tez robilismy, teraz jasno na dworzu o 17tej więc zawsze korzystam po pracy:) i waży w samej pieluszce 8kg. Dziwne, bo na mojej wadze ważył 8300 a czasem 8400 w spiochach. No w każdym razie tylko 8kg:( to chyba maławo. Spadł na 10 centyl:(:(:( To chyba przez to, że nianka nie umie go karmić;( nie wiem:( Albo schudł, albo moja waga coś szwankowała. Równe 8kg:( matko, jaka malizna. Pytałam dziś niani jak z jedzeniem. Mowila, ze zjadł obiadek 2 razy, trochę kaszki i 120 mleka mu dala przez sen..dobre i przez sen skoro inaczej nie umie;/ Jak ja przyszlam, dostal kaszkę 150 i teraz 90 mleka jeszcze wypil i śpi. Nie chcę mieć chudzielca;(

patrzyłam na profil IN na nk i sympatycznie wygląda. Już ją kojarzę - zamieszczała foty na photobucket i na poczcie pamiętam ją. Z twarzy wygląda na 20 lat, tylko kilogramy dodają jej może wieku, ale jak się bliżej przyjrzeć to młodą ma buzię, wiec raczej tu żadnej ściemy nie było. Ja myślę,że ona jest całkiem w porządku, przecież pisała z nami całe kafe w ciąży i się lubiłyśmy. Trochę się obraziła o to imię niepotrzebnie i taka wyszła glupia afera;/ Ale naprawdę troche przesadziła...to tak jakby na Kaśkę wołali Katarzyna......wiadomo, że Maja to Majka.......też wymyśliła. Co do jej dawania mleka krowiego, to czysta głupota, ale już nie chciałam jej drażnić:)

Ewa moja to chyba z 10-kg waży.. Pooglądałam sobie Twoje zdjęcia na facebooku :D Śliczne

A no i położna przy ważeniu powiedziała, że jak spadnie na 3 centyl (czyli graniczny) to można się martwić i obserwować i do lekarza, a na 10tym jest ok. Tyle tylko, że on był zawsze na 25 centylu:(

Iza, zazdroszczę..jakbym z Oliwierem siedziała w domu, to ja już bym dopilnowała, żeby jadł. Ja zaraz Iza twoje foty obejrzę na facebooku. A siostra napisała smsa...że jest juz w szpitalu i na usg nie ma żywego zarodka ale już jej lepiej, pisze, ze przeciez ma dla kogo żyć. No 2 piękne córy to chyba wystarczający powód;)

Iza eh ty chudzioku. Podobają mi się takie chuuude brzuszki. Ja taki miałam w LO, heheheheeh:) stare czasy. Ale kto wie jakbym ważyła 50kg to pewnie ładnie by wyglądał, ale to jeszcze z 8kg musiałabym zrzucić, a trochę mi się odechciało już odchudzać.

hej laski, znalazłam was :) jezu jak ja sie do was już przyzwyczaiłam, nie wiem co to dalej będzie :P niby sie nie znamy a jakos fajnie tak :) a tamto forum lepsze, to fakt. ciekawe kiedy odpali.. wieczorami mam chwile na net, ale dzisiaj z wami za dlugo nie popisze bo padam, oczy same mi sie juz zamykają :/