Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja mam takie pytanie o ubezp

jestem w ciazy a jestem na bezrobotnym ostatnio mialam wypadek w domu i moge ubi

Polecane posty

Gość a ja mam takie pytanie o ubezp

ubiegac sie o odszkodowanie jak rozwalilam sobie place wkoncu gdzies jestem ubezpieczona jak chodze na podpisy do urzedu pracy

po pierwsze nie zakładaj tysiąc tematów dotyczących tego samego po drugie nie spotkałam się nigdy z Tym, ze jak zrobisz sobie coś w domu to Ci odszkodowanie wypłacą :D:D:D wiec nie dziw się że nikt może nie odpisywać Napewno jak jesteś zarejestrowana na bezrobociu i masz ubezpieczenie nie dotyczy to tego co sobie zrobisz w domu!!!! i nie liczy się czy jesteś w ciazy czy nie....Na 100% nie dostaniesz żadnego odszkodowania.....

mozesz sobie hrabianko wykupic prywatne ubezpieczenie i jak ci sie cos wtedy stanie-po okresie karencji oczywiscie-to od mozesz domagac sie odszkodaowania-conie jest jednoznaczne z jego uzyskaniem:D a tak guzik:D:D:

Gość paździochówna
bierze zasilek i jeszcze by chciala wyludzic odszkodowanie od panstwa aaaaaaaaaaaaahahahhahahahha

autorko nie obraż się ale te Pytanie jest strasznie głupie... można wnioskowac z tego że za Rodzenie dziecka tez będziesz chciała odszkodowanie jak chcesz odszkodowanie za to co zrobiłaś sobie w domu i na pierwszysm miejscu juz zasłaniasz sie Tym że jestes w ciazy

Gość chyba masz zapalenie mózgu
albo jesteś głupia

Gość adhhha
ja pierdole dałnie, ubezp. dla bezrobotnych obejmuje tylko darmowe leczenie i nic pozatym.

Gość wwww......
masz ubezpieczenie, ale zdrowotne, nie na życie, jak chcesz to idź np. do PZU i wykup polisę, płać składki co miesiąc i wtedy jak ci się coś stanie to ubiegaj sie o odszkodowanie. Pamiętaj, ze zawsze jest jakiś okres karencji, średnio 6 miesięcy, to jest czas, że składki opłacasz, ale nawet jak coś ci się stanie to kasy nie dostaniesz. To tak w skrócie.

Gość buahahahahahaha
:D:D:D:D:D:D:D:D:D