Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiiinka

Szkola Glowna gospodarstwa wiejskiego - warszawa PYTANIA

Polecane posty

Gość tiiinka

chcialam isc na konserwacje... zawsze mnie to krecilo, w sumie takie troche rodzinne rzezby nienawidze, malarstwo nudne i wynalazlam takie cos na SGGW w Warszawie konserwacja mebla zabytkowego... ^^ albo to, albo wcale pytanie czy jest ciezko? jest w ogole jaki poziom tam utrzymywany, czy wszystko jedna wielka kicha?? nie mam od siebie akurat nikogo, kto by cokolwiek wiedzial na ten temat pomoze ktos??

Gość tiiinka
Słyszałam, że na zajęciach robi się sekcję zwłok kota i odbiera poród krowy. :)

Gość tiiinka
ale ktos madry ;)

Gość tiiinka
podszywacz...

Gość tiiinka
Jestem najmądrzejsza w świecie, drugiej takiej nie znajdziecie.

Gość tiiinka
Sekcja kota, koło płota. Dla mnie to jest żyła złota. Poród krowy, poród byka. Nawet poród u chomika.

Gość tiiinka
podszywaczowi sie nudzi, swoimi pierdami smierdzacymi wszystkich budzi... siedzi brudas nieumyty, w glowie tylko zazdrosc, zgrzyty... "ooo... na studia sie wybiera... trzeba jej podopierdzielac...' nic innego nie ma do roboty, nie garnie sie do szczoty, po co... lepiej pierdziec nocą

Gość tiiinka
wiesz co... plan miasta mi daj lepiej, ja zielona :O! cos jeszcze...?

Gość tiiinka
Nie do rymu nie do taktu, wsadź se dupę do kontaktu. Twoje rymy są chujowe, walnij kołem siebie w głowę! Jesteś tępa jak siekiera, lubisz komuś dopierdzielać. Ale jedno powiem ci tyś jest z małej brudnej wsi. Jedzie gnojem wnet od ciebie. Matko święta, o ja jebię! Na nic nie stać cię lepszego, wysil bardziej się kolego!

Gość tiiinka
wtf? :D

Gość tiiinka
Co? Zabrakło rymów ci? No mówiłam żeś ze wsi! Znów pierdolisz farmazony. Sprawdź czy gnój odpierdolony!

Gość ilailala
Nie wiem nic na temat konserwacji mebli zabytkowych na SGGW. Ja studiowalam Technologie Zywnosci wiele lat temu. Mojego kierunku nie lubilam, ale uczelnia byla fajna. Maja ladny kampus na Ursynowie. Teraz powinno byc jeszcze ladniej niz za moich czasow. Kurde przypomnialy mi beztroskie lata studiow. Powodzenia!

Gość tiiinka
kreci mnie to i tyle... :D przeciesz po szkole trzeba sie za cos zabrac, w sumie jedyny kierunek ktory mnie zainteresowal... no i nie tylko to heh kazdy ma swoje hobby, mam jeszcze jedno... niestety takiego kierunku nie posiadamy :D zalezy mi na jezykach i to bardzo, wiec mam nadzieje ze jakis poziom tam jest... warto, czy dla picu wszystko i zmarnowanie czasu??

Gość tiiinka
heee... a to sie okaze... bo w sumie konserwacja rzezby czy malarstwa nie za bardzo mi sie usmiecha wole meble :D

Gość No już, już
raz, raz do wyra!

Gość ilailala
Jesli chodzi o poziom jezykow to nie byl za wysoki. Ja nie chodzilam nawet na zajecia z jezyka tylko od razu zdalam egzamin,zeby miec jezyk zaliczony i z glowy. A ludzie ktorzy chodzili to mowili, ze sie cofaja w znajomosci jezyka. To nie jest uczelnia jezykowa, wiec jesli Ci na tym zalezy to wybierz inna. Przynajmniej kiedys jezyki byly na niskim poziomie, nie wiem jak jest teraz.

Gość tiiinka
czy naprawde znikt wiecej nie mial z tym stycznosci... ? ;)

Gość Idź do wyra mówię
kurwa!!!

Gość tiiinka
dobra... jeszcze to jakos zniose, dam se rade sama heh... a przedmioty??

Gość a przedmioty ci się
przyśnią w nocy! jazda spać!

Gość tiiinka
- na specjalności konserwacja drewna zabytkowego: rysunek odręczny, metody i środki ochrony drewna, ludowe budownictwo drewniane, propedeutyka konserwacji, wprowadznie do architektury, podstawowe wiadomości o stylach, dokumentacja konserwatorska i kosztorysowanie, materiały niedrzewne w zabytkach, konserwacja wyrobów zabytkowych hm...