Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość D.J PROCHIBICJA

KONKURS NA SUPER CIAŁO ALE W BIELIŻNIE

Polecane posty

Gość kjnklnljnlmjm
znowu psujecie fajny topik, zbaczacie z tematu! jak chceta se pogadać to na priv ale na swoim topiku. co za ludziska :|

Gość kjnklnljnlmjm
czasem nawet człowieka korci aby swoje foto jakiejś częsci ciała tu wkleić ale jak wchodzę na takie tematy, jak np. na najładniejsze nogi, to zamiast o nogach czy tu o ciele to chuj wie o czym wy piszecie i sie kurwa odechciewa wstawiania czegokolwiek. przed wami dziewczyna wkleiła zdjęcia w czerwonym wdzianku i kurwa nikt nie napisał nic bo kurwa zasmieciliscie topik swoimi cytatami nie na temat, a dziewczyna całkiem fajna, i to mowi dziewczyna :P w przedszkolu jesteśmy czy co?

To wklejaj to opinie konstruktywna wyraze ;) i juz nie bede smiecil obiecuje :P papierki zawsze do kosza wyrzucam:D

Gość kjnklnljnlmjm
no ja taka odważna nie jestem jak innej dziewczęta i nie wiem czy chudzielców lubicie :P no porządek ma być, a teraz czekamy na jakieś fotosy, bo zaraz my zboczymy z tematu. ale mi się ostatnie zdjęcie najbardziej podobało :P

Gość kjnklnljnlmjm
no kobiety są zajebiste to je lubię :P tak ciało kobiety, fajnej kobiety mnie podnieca :) a przy okazji poznaje męskie gusta :)

Gość kjnklnljnlmjm
no o gustach się nie dyskutuje ale warto je znać :) nie zastanawiałam się czy jestem Bi, uwielbiam mężczyzn i na ich punkcie wariuje ale lubię kobiece zadbane ciała, na filmach niekiedy bardziej podniecają mnie babki mmmmmmmm aż ślinka cieknie :P ale dość, bo zboczyliśmy z tematu!

Gość Tomaszekk
Dziewczyny zapraszam do mnie: www.poszukujetancerki.republika.pl

Gość Grzesław
Witam ją też czekam na fotki.

dziewczyna nam się burzy ale chętnych nie ma, to chociaż można popisać :) nie koniecznie oglądać bo nie ma co :)

A to czemu ?:)I ja podobnie sadzilem :P zaraz beda nam zarzucac ze odbiegamy od tematu...

masz rację będą się burzyć, ale ani ja ani ty nie będziemy pokazywać swoich ciałek tutaj :) myślałam że tylko ja spędzam wieczór przy komputerze :):)myliłam się

To mozna isc na samotnosc w sieci :) Zeby nam nikt niczego nie zarzucał ;) Nie nie tylko Ty... A nie mowiłem...

Gość SPIERDALAC
MEFISTA I INNE

Gość kutax
wez pajacu bo jak ci je.ne to gwazdy 3 tygodnioe bedziesz ogladal