Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blond_józia

czy amnezja i przeinaczanie rzeczywistości to cecha typowa dla SZEFÓW?

Polecane posty

mój szef ZNOWU pomieszał kilka spraw i ZNOWU ma do mnie o to pretensje. nie wiem już, czy powinnam go nagrywac, czy po prostu robic wszystko po swojemu, żeby przewidziec jak w wersji finalnej bedzie chcial miec opracowany projekt:/ psychol!!!!

Gość pt.1 Szef ma zawsze
rację. pt.2 Jak nie to patrz pt.1.

tak, ale niech ma przynajmniej tę rację aktualną przez 1 dzień. kilka sprzecznych racji w ciągu godziny to chyba dowód na nieogarnięcie sprawy...

Gość więc pt.2
:D

Gość to cecha typowa
Mój brat często zostaje po godzinach, a jak szef zwleka z wypłaceniem kasy to tłumaczy się, że wydawało mu się, iż płacił. Po czym nagle przypomina mu się, że nie, rzeczywiście nie płacił. :D

mój były szef wyjeżdzał na kilka tygodni zostawiajac wszystkich bez pensji, bo nie miał czasu, bo miał ważniejsze rzeczy na głowie, bo właściwie, to dlaczego ma nam płacic o czasie :P

Zajmuję się poprawianiem tekstów i miałam kiedyś takiego klienta, który mówił, po podpisaniu wszystkich papierków niezbędnych, że jutro "puszcza" pieniądze:) Po jakiś dwóch tygodniach pisałam do niego, że pieniędzy nadal nie mam, na co on zdziwiony - przecież CHYBA wysyłałem:D Po trzech razach napisałam mu, żeby więcej niczego mi nie zlecał:) Jeszcze głodem nie przymieram, by brać wszystko, jak leci.