Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina36lat

Jak zalozyc punkt opieki nad dzieckiem lub przedszkole???

Polecane posty

Gość Paulina36lat

Po 13 latach zostalam zwolniona z pracy. Pracowalam na poczcie. Powoli likwiduja poczty i zwalniaja ludzi. Mieszkam w malym miescie i ciezko tu znalezc prace, tym bardziej, ze nie ma firm , fabryk tylko same sklepy. Jestem po studiach pedagogoicznych i pomyslalam ,ze moglabym zalozyc punkt opieki nad dzieckiem lub przedszkole. Czy ktos jest obeznany w tym temacie??? Jakie krytweria, przepisy obowiazuja.??? Ile trzeba w ten interes wlozyc??? Jak wogole zaczac dzialac???Czy sa jakies doginansowania z UE ???Z gory dziekuje za pomoc.

Gość goos
google nie gryzie

Gość Paulina36lat
Przepraszam, przegladalam w google.Jest bardzo duzo informacjii nie wiem ,ktore sa aktualne. Chcialabym abys ktos doradzil, podpowiedzial.

Gość Paulina36lat
Czy ktos pomoze!!!

Gość Paulina36lat
Naprawde nie ma nikogo, kto moze pomoc

Gość goos
Marzysz o założeniu własnego przedszkola lub żłobka, ale nie wiesz jak się do tego zabrać? Przeraża Cię ogrom formalności, które trzeba załatwić? Nic prostrzego :) Sama założyłam dwie placówki opieki nad dziećmi i obie firmy odsprzedałam z zyskiem. Obie placówki świetnie nadal prosperują. Teraz zajmuję się pomocą w zakładaniu klubów malucha i punktów przedszkolnych. Mogę pomóc w znalezieniu odpowiedniego lokalu, uzyskaniu akceptacji sanepidu i straży pożarnej, przygotowaniu kampanii reklamowej, urządzeniu, znalezieniu firm współpracujących jak księgowi, prawnicy, catering, w rekrutacji pracowników i wszystko co będzie potrzebne. Koszt pierwszej konsultacji 300 zł. Odpowiem na niej na wszystkie nurtujące Was pytania, opowiem o tym jakie są plusy i minusy prowadzenia takiej działalności, ile trzeba zainwestować na początek, kiedy można się spodziewać zwrotu inwestycji, jak oszacować miesięczne koszty. Dla zainteresowanych sporządzę szczegółowy kosztorys dalszej współpracy. Zapraszam do kontaktu :) Dominika Chylińska 508 035 168

Gość Paulina36lat
dziekuje bardzo. Przejrze ta strone.

Gość Paulina36lat
dziekuje Goos

Gość Paulina36lat
Dominika skad jestes???? Jestem ze Słupska.