Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marlena_C

Patrzycie czy schudnę 12 kg na diecie białkowej do wiosny!!!

Polecane posty

Gość asdfghjklasdf
To dieta bardzo popularna w Niemczech - musi byc dobra!

Gość Karolina ważę 75 kg
Jestem już na tej diecie. Zamówiłam dostawę kurierem.... drogo ale szybko. Kupiłam Multaben Comfort Plan na 14 dni. Od soboty stosuje i dzisiaj rano dopiero odwazyłam się sprawdzić efekty i okazało się, że schudłam przez 2 dni 1 kg. Jakbym w tym tempie chudła dalej to schudnę razem około 7 kg. Mam pytanie tylko o picie. Ja piję z 1,5 litra dziennnie czy tonie za mało?

Gość asdfghjklasdf
Pijesz za mało. Przy tej diecie minimum to 2,5 - 3 litry dziennnie

Gość Karolina ważę 75 kg
Tak miałam wrażenie. Byłam wczoraj u dietetyczki i tez powiedziala mi że za mało piję. Sprawdziła mi nawet poziom wody w komórkachi wyszło ze jedstem odwodniona. Teraz pije więcej i lepiej się czuję. W międzyczasie schudłam kolejny kilogram, pa

Gość Dziewczyny podczytuję Was
od jakiegoś czasu i mam pytanie: czy ta dieta polega na tym, że przez te 2 tygodnie pijecie i jecie tylko produkty tego Multaben, czy produkty multa obok normalnego żywienia? Może głupie pytanie, ale nigdy nie byłam na diecie a teraz po dwóch ciążach i kuracji hormonalnej przydałoby się coś niecoś zrzucić, ok. 5 kg byłoby dobrze, choć jeszcze nie idealnie.

Gość Marlena_C
Coś długo nikogo tu nie było.... odpowiem więc na Twoje pytanie. Dieta może być prowadzono dwojako i oba sposoby stosuję z dobrym rezultatem, bo schudłam juz sporo - jakpoczytas zmoje wczesniejsze posty to sama zobaczysz... ale więc: 1 sposób - jesz 4 lub 5 posiłków tylko Multaben (kremy, zupy, koktajle. itp) i chudniesz szybciej 2 sposób jesz 3-4 posiłki Multaben i jesz klasyczny obiad ( ale połowe tego co zawsze) i chudniesz też szybko ale nieco wolniej niż w sposobie 1. Ja teraz jestem na takiej dietce: tydzień na samym multabenie, potem 1 tydzień według spsobu nr 2 i potem 1 tydzień normalne jedzenie ( tyle że połowę tego co normalnie) i znowu cykl od nowa. Chudnie się w oczach :)

Gość do Marleny
dzięki za odpowiedź, już myślałam, że się jej nie doczekam. Boje się, że te koktajle nie będą mi podchodzić smakowo i tylko wywalę pieniądze a z odchudzania nici. Naprawdę podziwiam Was za zdyscyplinowanie i wytrwałość. Ja jestem strasznym łasuchem i nie mogę oprzeć się przysmakom. Pomyślę i może dam radę.

Gość Marlena_C
Ja tez jestem łasuchem, dlatego zamawiam tylko w zasadzie kremy i koktajle czekoladowe do tego krem stracciatella, czekoladowo - orzechowy i Latte-Macchiato + oba rodzaje batonów. b

Gość Własnie jestem w trakcie
kuracji odchudzającej na Multabenie. W trakcie czyli to juź 7 dzien i schudłam już 3,5 kg. Mam pytanie do bardziej doświadczonych osób które już były na tej diecie - czy to dobry wynik, czy za mało schudłam? Jestem trochę rozczarowana, spodziewałam się schudnąć 5 kg w tydzień, a tu tylko 3,5, no może 3,7 kg.

Gość becia_65kg
Jezu w 7 dni schudnąć3,5 kg to znakomity wynik. Znakomity:) Powinnaś się cieszyć i dalej odchudząć tym Multabenem.

Gość Gdzie można kupić te dietę?
Przepraszam, penwie jest to gdzieś we wcześniejszych wpisach, ale jakoś nie zauważyłam... bedę wdzięczna za namiary bo zdecydowanie chcę kupić ... i schudnąć!

Gość Dziewczyno, wystarczy
przejrzeć wczesniejsze wpisy... no ale dla ułatwienia masz: www.eDieta.pl

Gość allllllle ściema
przecież gołym okiem widać że to pisze jedna i ta sama osoba. Boże widzisz i nie grzmisz. Czyżby rozdwojenie jaźni??

Gość Nowa na Multabenie
Cos temat umiera... a ja chudnę. I tak być powinno jak się jest za grubym. Jeszcze 10 dni temu wazyłam 82 kg, a dziś ważę już tylko 78.

Gość Marlena_C
Wrócilam na chwilę, żeby się pochwalić. Ważę 68 kg!!! :) :) :) Schudlam więcej niż chciałam, bo uwierzyłam w siebie. I trzymam wagę od 2 tygodni. Pozdrawiam dziewczyny i życze Wam tyle samozaparcia i cierpliwości do Multabenu ile miałam ja, bo warto.

Gość Marysia_73 kg
cos temat umarł... więc tylko dla zainteresowanych. Kupiłam tę dietę plan na 14 tygodni. Przez pierwszy tydzien schudłam 1 kg i byłam wściekła, już nawet dzwonilam do edieta.pl zeby im zwrócic to czego nie zjadałam ( o dziwo zgodzili się oddać pieniądze) ale nie chcialo mi się iść na pocztę i postanowiłam kontynuowac i w drugim tygodniu schudłam aż 4 kg. Razem więc w ciagu 2 tygodni schudła, 5 kg i uważam że efekt super. Tylko jedni mnie zastanawia. jak chciałam chudnąć w 1 tygodniu nie chudłam. jak sobie odpuściłam i jadłam dietę po to aby zjeść, schudłam. Czy ktoś z Was też tak miał?

Gość moge wam przywiezc z niemiec
te dietke multaben napiszcie co chcecie ja kupuje to w sklepach wszystko osobno. Do polski wracam 28 wrzesnia wiec moge cos kupic jakby ktoras z was chciala i wyslac zaraz po przyjezdzie. Koktajle,zupy i batoniki nie musicie kupywac w pakiecie. no i tansze. przesylka gratis od 2 rzeczy:) moj email olixx21@op.pl

Gość romkka
czy temat upadl? Kto jest jeszcze na diecie MULTABEN? Ja zaczelam diete miesiac temu, zrzucilam 3 kg. Glownie na czekoladowych koktailach.

Gość gośćdominika
wlasnie czemu temat upadl....ja robie sobie teraz 2 dni glodowki a wtedy zaczynam z szejakmi multaben bede dawac znac jak mi idzie planuje 30 dni!