Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marlena_C

Patrzycie czy schudnę 12 kg na diecie białkowej do wiosny!!!

Polecane posty

Gość Marlena_C
Byłam na wyjeździe słuzbowym, więc podaje dane z opóżnieniem: Dziś rano waga wskazała 81,5 kg. Schudlam 3,5 kg, ale jakoś tego nie czuję. Nie wiem dlaczego. Widocznie przy mojej wadze z której się odchudzalam czyli z 85 kg schudnięcie 3,5 kg nie daje żadncyh odczuwalnych korzyści... Czy ktoś też z Was tak miał? Ile trzeba schudnąć, żeby poczuć że jest się odchudzonym???? Odczuwam lekkie zwątpienie - myślałam, że jak schudnę pare kilogramów to sampoczucie poszybuje do góry jak rakieta, a tu nic... Co się dzieje?

Marlena , ja wazylam 74,5kg przy tym wzroscie co Ty. Schudlam juz 4kg i tez nie czuje jakiejs roznicy jedynie tylko ze spodnie sa luzniejsze i bluzki tez sie nie opinaja, ale w nie jest to na pewno rozmiar mniej. mysle ze przy naszych gabarytach trzeba jakies minimum 7kg zrzucic zeby bylo rozmiar mniej i zeby to bylo zauwazalne przez kogos golym okiem no i przez nas same. ale kochana 3,5kg to bardzo duzo w tym czasie co sie odchudzasz takze nie poddawaj sie dobrnij do 7kg i wtedy na pewno sie dobrze poczujesz:-) Pozdrawiam

Gość Marlena_C
No i wreszcie mamy koniec tygodnia. Dziś rano ważyłam: 81 kg 81 kg. Dzięki hippa 12 za słowa otuchy i racjonalny komentarz. Będę dalej na diecie, ostatecznie trochę mnei te wszystkie zupki, kremy itp, kosztowaly i naprawdę sa niezłe. Przy czym za niezłe uznaję to, że po prawiponad 5 dniach nadal mogę je jeść. Szczególnie kremy i koktajle o smaku czekoladowym, mam bzika na punkcie czekolady wiec bez tego smaku nie wytrzymałabym ani jednego dnia diety. Codziennie muszę miec czekoladę, najlepiej gorzką z orzechami laskowymi.... br....

Gość Marlena_C
Mam dietę .... zaraz sprawdzę na opakowaniu jak się to pisze.... tak więc Multaben. Kupilam tyle, żeby starczyło mi na cały miesiąc... Znasz może tę dietę, jakieś opinie?

znam znam,ja kiedyś stosowałam cambridge,są skuteczne,ale nie jest łatwo wytrwać....gwarantowany spadek wagi.Pij dużo wody!

Ja co prawda nie stosowałam diety, po prostu nie jadłam, schudłam w miesiac ok. 15kg, albo trochę więcej. Co przy moim wzroscie 160cm to duzo, wazyłam wczesniej kolo 70kg. Więć autorko, da sie schudnąć w ciagu 7 tygoodni tyle ile ty chcesz, ale uwazaj na zdrowie, naprawde, zanim sie obejrzysz to zaczna wypadac wlosy, łamać sie paznokci, a to dopiero początek. Ps. wage trzymam juz 1,5 roku, efektu jo-jo nie bylo.

Gość Zasuszona_Zuza
Zaczęły wypadać ci wlosy, łamać się poznokcie, bo nie jdałaś więc nie przyjmowałas witamin, minerałów itp... jednym słowem źle się odżywiałaś... ja sobie przed chwilą poczytałam na temat tej diety Multaben na necie i z tego co przeczytałam wynika, że jest to dieta dobrze zbilansowana, ma od groma białka, weglowodanów, witamin itp . Marlenie nic nie grozi, nie odwitaminiuje sie itp.

Gość marzenka odchudzająca się
Znam tę dietę, kiedys pare lat temu ją stosowalam. Schudlam na niej 25 kg w ciagu pół roku. Pózniej byłam w ciązy, dwójka dzieci i znowu przytyłam. Teraz mam do zrzucenia 10 kg. więc może jednak Multaben, dzięki za link, bo już nbawet zapomnialam gdzie to kupilam.

Gość Marlena_C
Marzenko, a czy stosowałaś ten jadłospis jaki dodaje eDieta.pl do tej diety Multaben? Chodzi o te posiłki obiadowe, bo ja z nich zrezygnowałam. Po prostu nie chce mi się ich robić - czy one też były te kilka lat temu? A jaki smak zup, kremów, koktajli i batonów najbardziej Ci pasował? Ja z zup najbardziej lubię pieczarkową, krem czekoladowy, koktajl też (mam bzika na punkcie czekolady) i baton karmelowo-migdałowy.

Chyba była, ale nie pamietam. Najbardziej lubiłam krem straciatella i zupę warzywną. No i jeszcze koktajl waniliowy... Bylam przed chwila na stronie eDieta i odkryłam sporo nowości. Nie ma zupy pomidorowej, ale jest curry - warzywna. Nie ma koktajlu wisniowo-bananowego ale jest truskawakowy i w dodatku wszystkie te produkty w wersji wysokobiałkowej. Poszperam w tym sklpeiku i coś zamówię, bo mam do schudnięcia co ieco po ciąży. Mogę się dołączyć do Twojego tematu?

Gość NNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
TEŻ BYM SPRUBOWAŁA ALE CENA POWALIŁA MNIE Z NÓG. jAK DLA MNIE COSMOS

Gość Marlena_C
To prawda, nie jest to tanie. Też miałam opory, ale podliczyłam ile dziennie wydaję na jedzenie i wyszło mi na to samo. Na sam lunch w biurowej "stołowce" wydawałam 18 zł. dziennie. Do tego przeciez sniadanie, kolacja, jakies przekąski, jak nic wyszlo mi kolejne 10 zł. razem 28 zł. Za dietę na miesiąc zapłaciłam 750 zł. czyli 25 zl dziennie. I to mnie jako sknerę przekonało. Jeśli nie będę podjadała, to ta dieta nie kosztuje mnie więcej niż moje normalne posiłki. Oczywiście w ciagu miesiąca wydaje sie te pieniążki stopniowo, nie widzi sie tego, raz 15 zl, na drugi dzień 40 zł, i tak leci, a tu bach, zamowiłam dietę i wydałam od razu 750 zł. Ale wydałam i już nie wydaję, a chudnę.... jak na razie, zobaczymy jak będzie dalej.

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Pisz kochana jakie są wyniki tej diety:) Może się przekonam mimo powalającej ceny :) Pozdrawiam

Gość zapaśnica
nie ufam takim dieta, i mysle ze wszystkie "pozytywne czerwone nicki to ta sama osoba:)

Gość Marlena_C
Dzisiaj minął tydzień odkąd jestem na diecie. Waga rano: 80.8 kg. Schudlam więc w 7 dni 4,2 kg. Już mam wrażenie, że w pasie mam troszeczkę mniej centymetrów, ale to jeszcze nie to uczucie luzu na które czekam ... i na które liczę. Odchudzam się więc dalej.

Gość jak to jest z urlopem
Ja jem jak jadłam tylko dodałam codziennie 45 minutr ruchu, takiego przy którym się pocę. Waże tyle ile ważyłam ale noszę ubrania zdecydowanie są na mnie za duże, cellulit mniejszy, noszę ubrania rozmiar mniejszy i to bez katowania:) A czuję się wspaniale.

Oczywiście ruch to podstawa - jak to się mowi, bez aktywności fizycznej nie ma życia. Marlena, zamowiłam dietę Multaben na 14 dni i pomęczymy się razem :) Jak tylko ją dostanę zaczniemy się podtrzymywać razem na duchu - co Ty na to. Dam znać kiedy zaczynam, miałam to odłozyc nan ieco później, ale jak coś masz zacząć zacznij to od razu. Zaczynam od jutra jeździć na rowerze. Po minimum 30 minut dziennie.

Gość Marlena_C
80,5 kg. Czyżby kryzys? Dzisiaj moje posiłki wygladały tak: Sniadanie: koktajl waniliowy Śniadanie II: baton migdalowo-karmelowy + paczka migdałów + czekolada mleczna z orzechami obiad: zupa ziemniaczana podwieczorek: baton mango truskawka + kawa z 2 łyżeczkami cukru kolacja: krem czekoladowy Więc było trochę szaleństwa i odstępstw od diety: migdały, czekolada, kawa - ale co tam. Jutro sie nie poddam :)

Gość Marlena_C
80 kg. Wreszcie równo 5 kg w dół. Dziś świętuję - kieliszek czerwonego wina + mała bułeczka + dwa plasterki koziego włoskiego sera = połączenie smaków niesamowite. Ktoś tu jeszcze zagląda oprócz mnie - chyba nikt...

ja zaglądam i patrzę jak Ci idzie:) zamówiłam Multaben na tydzień i zobaczę czy coś ubędzie ....:)

Gość Marlena_C
Alicya ale Ty już sporo schudłać od sierpnia 2010. TYlko podziwiać, z 95 kg na 78 - schudłas aż 17 kg! Super! Jak to osiągnełaś? Jakaś specjalna dieta?

Gość ksjkdff
O KURWA ,ALE ZLOT WIELORYBOW

Gość Marlena_C
Wczoraj nie pisalam bo się zalamałam niestety. Wczoraj nic nie schudłam - bylam tak wściekła, że aż mnie nosiło, jeszcze mój facet zproponował mi sex twierdząc, że jestem nie do ruch...a! Guzik oczywisci z seksu było. Ale dzisiaj waga drgnęła w dól - 79,6 kg. Alicya otrzymalaś już dietę Multaben?

kochana jeszcze nie,dopiero zapłaciłam tak więc myslę,że w pon wt będę miała. Wiadomo,że pierwszy tydzień leci szybciej później już zwalnia,ale doprowadź do końca, a efekt na pewno będzie:)

Gość Marlena_C
Dwa kieliszki wina i lekko lewituję... ale to ze szczęścia. 79 kg. Naprawdę 79 kg. No może nawet 78,85 kg, ale dla ostrozności niech będzie 79 kg. Rewelacja. Boże jaka jestem szczęśliwa. Rozpoczął się weekend, ja chudnę. SUPER uczucie. TYM BARDZIEJ, ŻE CZUJE JUŻ EFEKT W PASIE!!! :) :) JEST LUŹNIEJ!

Gość Teraz ja schudnę
Też kupiłam dietę Multaben i jestem na niej od środy - kuracja tylko na tydzień. Schudłam tylko lub aż... sama nie wiewm jak to ocenić, bo to tylko 3 dni - 2 kg. Ale takie solidne 2 kilogramy, czyli z 57 na 55 kg i to głównie zleciało mi z brzuszka. Za kilka dni kończę dietę, więc dam znać Marleno. Poczytajcie też na forum www.eDieta.pl posty Margaret na temat odchudzania dietą Multaben - super się czyta, to mnie ostatecznie przekonalo do tej diety, oto link http://edieta.pl/forum/viewtopic.php?t=1142