Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marlena_C

Patrzycie czy schudnę 12 kg na diecie białkowej do wiosny!!!

Polecane posty

Gość no to żeście jej odpowiedziały
gratulacje :) i powodzenia dalej :)

Gość nowa na diecie Multaben
i mam pytanie do doświadczonych koleżanek - jak przyrządzacie krem, bo ja robię to trzepaczką taką do bicia piany i wychodzą mi nieprzyjemne grudy, koktajle wychodzą mi o niebo lepiej, ale są rzadsze... Jak nie pomożecie to się zniechęcę do kremów! Pomocy!

Gość kifcia_jeszcze_gruba
becia następnym razme też wezmę zupkę pieczarkową - odzałuje te dopłatę :( Nowa, krem jest najlepszy kiedy go smiksujesz - musisz mieć porządny mikser dwie minuty miksowania i jest super gęsty, bez grudek i pyszny. Trzepaczka to jest dobra do zupy, jak koktajle i kremy przygotowuje z mikserem takim wiesz z końcówka którą wkłada się do duzego kubka. Przybywa nas na diecie Multaben!

dzięki za podpowiedź. Zmiksowałam krem i jest pycha. Niestety trzepaczką do bicia piany tak nie wyjdzie i wszystkim doradzam mikser - 2 minuty miksowania i wychodiz doskonały krem. Ja kupilam dzisiaj rano taki mikser w realu Philipsa za 59 zl. Polecam. Efekty diety - od poniedzialku schudłam 1,5 kg, a mam nadzieję schudnąć w 2 tygodnie 5-6 kg, może nawet więcej ale Wielkanoc przede mną więc jestem realistką :)

Gość becia_65kg
Czy ktosm i doradzi z tym piciem? Ile pijcie w czasie tej diety, bo mam cały czas wrażenie że piję za mało. Bo czy 1 - 1,5 litra to nie za mało?

Gość Marlena_C
Waga pomiar z rana: 74,4 kg. Nawet nie chcę mysleć o Świetach bo całe moje odchudzanie szlag trafi... Ja piję w czasie diety 2,5 do 3 litrów wody niegazowanej lub słabej herbaty czarnej.

Gość Marlena_C
niestety :( te pyszne jajeczka z majonezem, tort orzechowo-czekoladowy, zrazy wołowe, żurek z białą kiełbasą... Nie mogłam się powstrzymać! Do tego czekoladowe pyszne jaja, sałatka warzywna z majonezem, szarlotka z bitą smietaną i karpatka. Jak mogłam nie jeść!!! Co najmniej 2 kg przytyłam. Co najmniej. Jutro rano się zważe bo dzisiaj nie mam odwagi...

Gość becia_65kg
A ja ćwiczyłam silną wolę i udalo się, choć połowicznie, czyli ani schudłam ani przytyłam. Za to dużo piłam bo ze 3 litry wody i herbat owocowych. OD jutra ostry szturm na wagę.

Gość klassi
Moja silna wola w Te święta nie wytrzymała.Tyle przysmaków wielkanocnych skusiło mnie :) Szczególnie mazurek chałwowo-orzechowy mojej siostry. Zastanawiam się czy teraz przed wakacjami nie przejść na taką dietę metaboliczną http://vimed.pl/dieta/ Czy któraś z Was może próbowała takiego sposoby zrzucenia kilogramów?

Gość Marlena_C
Ale nachalna reklama klassi! Ale do rzeczy - przytyłam aż 2,5 kg tyle wykazało poranne ważenie. Od dzisiaj była jednak ostra dieta, żadnych odstepst drobnych grzeszków, itp. Tylko Multaben i dużo płynów ( czyli wody). Od razu poczułam się lżej. W lodówce jednak ciagle kusi tort orzechowy, ale mój mąż co chwilę go podjada, więc jutro pokusa sama zniknie. Dziewczyny odchudzające się - do dzieła po Świetach! Kto jest ze mną?

Gość inka z mlekiem897
Ja na świeta schudłam pół kg, objadałam się sałatką z jogurtem, kurczakiem pieczonym, chudą szynką i schabem, do tego wypiłam chyba z 8 kieliszków wódki, a i jeszcze zjadłam 1/3 kawałka tortu, jakoś wytrzymałam w te święta, a jesli wytrzymałam w święta to już jestem z siebie dumna i wiem że mogę wszystko :) Pozdwodzenia :)

Gość Marlena_C
No i odrabianie Świąt jest dość żmudne i ..... nudne. Odzyskałam już 2 kg, jeszcze do schudnięcia 0,5 kg aby wrócic do wagi sprzed Świat. Ale dam radę. Dam radę dam radę.... Tak sobie powtarzam i wcinam Multaben. I chudnę.

Gość Ja też 10 kg chce schudnąć
przed urlopem. Dzięki twoim wpisom Marlena kupilam też te zupki dietetyczne i schudłam na nich już 4 kg w 8 dni. W Święta jadłam tylko to, więc nie mam nic do odrabiania. Zero słodyczy, tortów, sałatek z majonezem. Chudnę w oczach jak mowi mój chłopak. pozdrawiam Ela

Gość becia_65kg
I udało się. Schudlam od 25 kwietnia do dziś... 3 kg!!!! Aż 3 kilogramy. Al e się cieszę, mowie wam. Dla mnie to prawdziwe święto.

Gość Marlena_C
Rano elektroniczna waga pokazała.... 73 kg. Schudłam więc 12 kg - tyle ile zamierzałam. zajęło mi to prawie 2 miesiące. Rozpiera mnie duma. Jestem z siebie cholernie dumna!!! TAK. Zrobilam to. Nawet mój facet w to nie wierzył, ale się udało.... i to nie koniec. Do sierpnia chcę osiagnąć wagę z liceum czyli waga na koniec sierpnia ma wskazać 60 kg. Jak to mówią Apetyt ( na odchudzanie) rośnie w miarę jedzenia (odchudzania)!!!

Gość ja też tak chcę schudnąć
poczytałam trochę o tej diecie i Marlena ja tez tak chcę - napisz tylko proszę ile Cię ta dieta kosztowała. Bo przeciez te 2 miesiące nie jadłaś tylko Multabenu? Ile kupiłać czego i ile zapłaciłaś? Muszę to sobie przekalkulować.

Gość Marlena_C
Więc na początek kupiłam Multaben Comfort Plan to starczyła mi na 3 tygodnie choć oni podają że jest na dwa :) Później dokupiłam jeszcze jeden Comfort Plan oraz 10 opakowań róznych zup kremów i 20 opakowań batonów, bo wygodnie w biurze się je stosuje i gasiłymój głód na słodkie. W sumie wydałam więc około 1000 zł. Dokładnie Ci nie powiem, bo musiałabym znaleźć faktury.

1000 zł za 12 kg, czyli każdy kg kosztował Cię z 85 zł. Drogo! Ale może warto. Pytanie czy dałabym tyle za schudnięcie 12 kg????

Gość Marlena_C
Mam trochę czasu teraz i siedzę w internecie więc Ci odpowiem, że od tego 1000 zł musisz odliczyć jedzenie na kóre i tak bys wydała pieniądze. Ja już to kiedys liczyłam i wyszło mi że tak naprawdę to nic mnie ta dieta więcej nie kosztowała, bo przecież koszt sniadania, lunchu w biurowej kantynie, kolacji, jakiś batoników, przekąsek.... Popatrz na to pod tym kątem, nie że wydajesz dodatkowo, tylko że kupujesz coś za coś, czyli ewentualnie ile płaciśz więcej...

masz rację, nie jest to 1000 zł więcej jak mozna pomysleć. Tylko że nigdynie liczylam ile wydaje na jedzenie dziennie i miesięcznie. Po prostu kupuję dla siebie i rodziny i jem. Ale załózmy że w tym 1000 zł zawiera się 800 zł jakie wydałabym tak czy tak na jedzenie dla mnie więc 200 zł za schudnięcie 12 kg to wygląda bardzo dobrze! tak zxdecydowanie nie jest to drogo jak mi się z początku wydawało. Marlena. płacę kartą za zakupy, znajde wyciagi, poprzeliczam i sobie to obliczę a dietę juz zamawiam i to tez Multaben Comfort Plan. Dziękuję za szybkie odpowiedzi :)

Jeszcze jeden dzień dietki Multaben pozostal i schudłam 5 kg w 2 tygodnie. Plan wykonany choć gdyby nie Świeta to byłoby mniej jeszcze o jeden kilogram :)

Gość gdzie kupić dietę Multaben
bo chcę kupić , ale nie lubię przez internet... Poradzicie coś, gdzie kupowaliście? Wiem, że w sklepie www.eDieta.pl ale szukam zwykłego sklepu?

ja zamówilam z pół godziny temu przez sklep internetowy. Z tego co wiem, to tylko tak można kupić Multaben. Ale kupowanie w ich sklepie jest proste - więc bez obaw dasz radę. Ja nie jestem zwolennikiem takiego kupowanie, ale załatwiłam to w 5 minut. Ja kupiłam Multaben na dwa tygodnie, taki zestaw: http://edieta.pl/sklep/product_info.php?cPath=84_89&products_id=1181 Będę pisała o efektach. To nznaczy napiszę za tydzień, bo nie zamierzam codziennie się ważyc to stresujące -ja będę ważyła sie co tydzień.

Gość gdzie kupić dietę Multaben
OK, spróbuję przez ten sklep internetowy :(

Gość becia_65kg
Ale dzisiaj tutaj ruch się zrobił :) aż przyjemnie poczytać :) ja mam tez dobre wieści - od ostatniej wizyty ważę mniej o 1,5 - 2 kg. A Multaben jadąłam tylko na obiad i II śniadanie. Imimo tego waga poszła w dół. Dziewczny jak majówka - mi udalo sie przeżyć bez ekscesów kulinarnych...

Gość Wzięłam z was przykład
i dobrze zrobiłam bo schudłam. Wątek chyba umarł czasowo, więc postanowiłam go reaktywować. Ale że nie mam o czym pisac napisze tylko, że ze 3 tygodnie temu kupiłam kuracje na 4 tygodnie i po 3 tygodbuach schudłam 7 kg. Pytanie cze nie za szybko tracę wagę? Może przystopować - nie zalezy mi na szybkości tylko trwalości obnizonej masy ciała.

Gość Marlena_C
Ja chudłam na Multabenie 6 kg miesiecznie - wydaje mi się, że możesz spokojnie tez chudnąć 6 kg na miesiąc, bo ja utrzymuję obniżona wagę, nie mam efektu jojo. Jak schudłać w 3 tyg. aż 7 kg to może być różnie. Zrób sobie 2 tygodnie Multabenu i tydzień normalnego jedzenia ( oczywiście mniejsze ilości niż przed odchudzaniem) i powtarzaj ten cykl. U m nie zadziałało znakomicie.

Gość becia_65kg
melduję się po ponad tygodniu. Schudłam już 10 kg. 10 kg tłuszczu mniej - to widać, słychać i czuć :). Widać: - w lustrze - w oczach facetów mijającycyh mnie na ulicy - w mniejszych romiarach ciuchów Słychać: - wszysycy mi mówią jak świetnie wyglądam - kilka razy już usłyszałam jak faceci mówili o mnie "niezła laska" na ulicy Czuć: - czuje się lżejsza i aktywniejsza - czuje się lepiej - czuje się bardziej sexy Jest super - udało mi się na wiosnę i lato schudnąć i wyglądać bosko!!!

Gość Karolina ważę 75 kg
i też chcę tak się czuć jak ty becia!!!! Na czym tak schudłaś? Gdzie to kupić? Co trzeba zrobić???? Pomocy?

Gość becia_65kg
Schudłam na diecie Multaben. Do kupienia tutaj: www.eDieta.pl A jak przejrzysz wcześniejsze wpisy to znajdziesz linki do konkretnych kuracji Multaben.