Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WildChild

Moja Pasja- Gorsety.

Polecane posty

WildChild -> natura jest piękna więc po co ja zmieniać? ;) i bardzo ładną figurę masz :) (kobiety o takiej figurze bardzo mi się podobają)

Levviatan lubisz naturalność? Więc zwiąż się z kobietą, która się nigdy nie depiluje ani w miejscach intymnych, ani na nogach, ani pod pachami. WildChild talia podobna do talii w gorsecie, śmiem twierdzić, że niemal identyczna.

Levviatan - z kobietą, która nie reguluje brwi, nie podcina włosów, etc, etc.

Ja sie ogólnie bardzo delikatnie sciskam. Wyglada to mniej wiecej tak: 1 dzien w tyg. w ogóle nie nosze gorsetu, 3 dni odejmuje tylko 2-3 cale, 3 dni odejmuje 4 cale. Na wieksze wyjscia odejmuje 6 cali. Owszem, moja naturalna talia wyglada podobnie jak wtedy kiedy odejme 2-3 cale, poniewaz sam gorset ma 5 warstw i 24 stalowe fiszbiny.

Troenna -> co innego naturalny wygląd a co innego dbanie o higienę czego elementem jest depilacja ;)

Pastafarianko, ciesze sie :) Ja swoje 'brzuszysko' bardzo lubie, gdybym chciala sie go pozbyc to juz bym sie go pozbyla, tym bardziej ze jestem weganka. :) A w ogóle to chamska jestes, i szczerze mówiac- bawi mnie twoje chamstwo. :)

WildChild -> tylko że 3-4 cale to jednak już trochę jest. o wiele lepiej modelować figurę ćwiczeniami niż obcisłymi ubraniami czy ściśniętymi gorsetami

Gość o czesc Constance
Masz ladna figure i fantastyczny biust :)

WildChild zastanawia mnie jedna rzecz - po co akurat tu zaczęłaś ten temat. Przecież można było się spodziewać, że Cię tu zlinczują. Są fora tematyczne, a tu mało kto się tym interesuje, a możesz spodziewać się tylko negatywnych komentarzy odnośnie Twojej figury i upodobań. Od nikogo nie uzyskasz raczej merytorycznej odpowiedzi ze względu na tematykę tego portalu i poziom, a także małą otwartość ludzi na wszystko co inne od tego z czym stykają się na co dzień.

WildChild -> to nie chamstwo to szczera prawda co mówi. bo chciał byś faceta który w ubraniach wygląda nieźle napakowany (czyli wygląda seksownie jeśli chodzi o posturę) a jak ściągnie ubrania to chudzinka z niego?

Troenna -> dla mnie ona ma ekstra figurę i nie mam nic do jej figury. natomiast uważam że nie potrzebnie się zgniata co też jest niezdrowe.

Levviatan - dbanie o higienę nie ma nic wspólnego z depilacją, bo mężczyźni jakoś nie usuwają włosów z nóg i nie ma to wpływu na to czy sa brudasami czy czyścioszkami. W czym włosy na nogach przeszkadzają higienie?

Ale ja cwicze. Noszac gorset TRZEBA cwiczyc, zeby miesnie pleców pozostaly silne. Tak wiec bardzo duzo spaceruje, tancze, raz w tygodniu silownia, do tego bardzo zdrowe jedzenie, poniewaz nie moge sobie pozwolic na jakiekolwiek problemy trawienne.

Troennano -> no tak ale faceci też dbają o siebie nie nakładając tapety na twarz i zmieniając figury ubraniami. wielu facetów przycina/goli włosy pod pachami i łonowe.

Szczerze mówiac napakowani faceci mnie odrzucaja. I zalozylam ten topik tutaj bo... w sumie dlatego ze to jedyne forum które znam.

Levviatan, ale nie mów w takim razie, że lubisz kobiety naturalne. Bo depilacja, regulacja brwi i inne zabiegi bynajmniej do "naturalności" się nie zaliczają.

Moim zdaniem, facet, który nie goli pach, jest niehigieniczny - tym bardziej, że faceci bardziej od kobiet się pocą. Facet który nie goli jąder, również, czemu mam rzuć jego włosy, podczas miłości francuskiej? Ale przynajmniej nie jestem taka nieszczera, by mówić, że lubię "naturalnych" facetów, bo sorry Lev, ale depilacja wyklucza "naturalność".

Kobiety nigdy nie byly ani nie beda naturalne. No moze za jaskiniowców. Ale przynajmniej nigdy w zyciu nie bylam ani nie bede na solarium, albo chociazby na naturalnym sloncu... :D

Wilde, a tutaj juz kiedys byla taka dziewczyna jak ty... czy to nie bylas czasami ty???? okazalo sie potem ze caly ambaras wywiazal sie z tego ze byla otyla i postanowila sie odchudzic???????? cos czuje po osciach ze cie znam z tych zdjec....

A ja wole jak mezczyzna nie goli sie nigdzie, a do tego ma bardzo dlugie wlosy i uzywa bezzapachowego antyperspirantu. Ja lubie np. naturalnosc pelna geba u mezczyzn. Mi wlosy lonowe w milosci francuskiej w ogóle nie przeszkadzaja. Ale ja w ogóle preferuje specyficzny typ mezczyzny... np. mój chlopak- (jestesmy razem 2 lata) Jest bardzo wysoki, grube kosci- ale nie gruby, ale z postury wyglada jak góra. Dlugie blond dredy (siegaja mu za sutki) A ja sie jemu podobam bo nie przesadzam z depilacja, nie farbuje wlosów, nie opalam sie, i nosze gorsety :D N

Są kobiety naturalne, ale sądzę, że Lev niekoniecznie by na nie poleciał, podobnie jak większość facetów, którzy deklarują, że cenią sobie "naturalność" u płci pięknej. Bo naturalność prezentuje się w ten sposób: http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.bknf.com/images/hairy_babe.jpg&imgrefurl=http://www.bknf.com/&usg=__a68etTaJkRR40sRNDfccXfB8BYI=&h=333&w=250&sz=23&hl=pl&start=22&zoom=1&tbnid=eT7hgOIdndDmcM:&tbnh=164&tbnw=123&ei=wt98TYafDpKHhQeuma3zBg&prev=/images%3Fq%3Dhairy%2Bwoman%26um%3D1%26hl%3Dpl%26safe%3Doff%26biw%3D1280%26bih%3D631%26tbs%3Disch:10,818&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=808&vpy=87&dur=608&hovh=259&hovw=194&tx=75&ty=138&oei=O998TdmsB8PTsgbdwMmECg&page=2&ndsp=21&ved=1t:429,r:18,s:22&biw=1280&bih=631

ja tam w ogóle nie lubie przesadnej depilacji, ale to juz troche za duzo wlosków.

WildChild -> nie mówię tutaj o tak bardzo napakowanych :P ale też wątpię abyś chciała faceta który prawie mięśni nie ma. oczywiście nie mam nic przeciwko noszeniu gorsetów ale ściskanie się nimi to już pytanie czy ważniejszy dla ciebie jest wygląd czy zdrowie. Troenna -> mi z tą naturalnością chodzi o to że nie nosi tapety na twarzy i ubrań które dosłownie zmieniają całą sylwetkę a nie że owłosienie ile się da. bo co innego dbać o siebie a co innego robić z siebie sztuczną i nienaturalną kobietę.

Levviatan, co nie zmienia faktu, że WSZELKIE modyfikacje jakich na sobie dokonujemy to już nie jest naturalność. I nie wiem jak WildChild, ale ja na przykład lubię facetów, którzy są chudzi, bez grama mięśni. To kwestia indywidualnego gustu i nie mam zamiaru krytykować tego, że podobają Ci się kobiety, które się w ogóle nie malują, ale Ty w zamian nie krytykuj tego, że lubię nosić gorset, albo malować sobie kreskę nad okiem i podobają mi się chudzi faceci. Tolerancja. Przydatne.

Ale facet ma byc duzy i brzydki i straszny! Gorsety noszone otroznie sa bardzo ok, bo Trzeba o siebie wtedy dbac! Jesli ktos nosi gorsety, a nie dba o to ile sie rusza/co i ile je, to dlugo tych gorsetów nie ponosi....