Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WildChild

Moja Pasja- Gorsety.

Polecane posty

Gość gorsety...,,,
dziecko, jestem dwa razy starsza od ciebie, i nie musze juz wszystkiego czytac, zeby poznawac podstawy zdrowego funkcjonowania organizmu. Piszesz takie bzdury, ze dyskusje z toba uwazam za bezcelowa. Na koniec tylko, dobrze ci radze, zmien pasje, bo za kilka lat w ogole nie bedziesz wychodzic z gabinetow lekarskich. Bo kto normalny chodzi 23h na dobe w gorsecie????.......Swoja droga, to byc moze twoje ograniczone myslenie to juz pierwszy efekt niedotlenienia mozgu?.....Rozwiaz se te sznurki, daj se troche pooddychac, a moze cos ci sie przejasni w mlodej glowce......

Gość no oki ale co z tego
gipsiara o co ci chodzi bo nie kumam? a tam jakis podszyw sie znalazl

Ja od lat pasjonuję się naśladownictwem dźwięków wydawanych przez koty :) ale ludzie patrzą na mnie jak na wariatkę:(

słabe, wysil się podszywku :)

generalnie to fajnie, fajnie. i fajnie to wygląda, ale coś nie widzę siebie jak zapieprzam w gorsecie na wykłady :D a to trzeba codziennie nosić, żeby coś dało?

Stara Kobieto, nie potrzebuje twoich 'dobrych rad', a ktokolwiek tam chce mnie zobaczyc w gorsecie ortopedycznym- sama sie wstydz, ze innym zle zyczysz. :) Ja wiem ze krzywdy sobie nie zrobie, bo wiem co robie, wiem co ie dzieje z moim organizmem, i jak narazie mój lekarz tez nie widzi nic niepokojacego. Tak wiec, prosze wszystkie starsze panie zeby same wrzucily na luz i zajely sie soba. :)

Trzeba nosic jak najczesciej zeby redukcja byla trwala. Ale wystarczy poprostu wlozyc gorset- i juz wyglada sie super, chociazby na krótki okres czasu, czar oczywiscie pryska z chwila zdjecia gorseciku. :)

oczywiście, że jest ucisk na organy i przy okazji żebra i mięśnie pomiedzy nimi. bez dwóch zdań. osobiście myślę, że każda kobieta nosząca gorset jest tego świadoma. :)

Gość
no i co z tego? opinie anonimów mam w d****e :P

Kazda kobieta decydujaca sie na np. kolczyk jest swiadoma tego, ze moze wdac sie infekcja. Kazda osoba zgadzajaca sie na narkoze/leki jest swiadoma tego, ze to zagrozenie dla zdrowia/zycia. Kazda kobieta zachodzaca w ciaze jest swiadoma tego, ze moze sie to dla niej bardzo zle skonczyc. Kazda kobieta noszaca gorset jest swiadoma tego, ze jej organy beda uciskane.

Gość a żeby ci sie owłosiona
śmierdząca gira nie zrosła

Gość
Możesz powiedzieć o mnie, że jestem szmatą. Nie odwdzięczę Ci się tym samym. Uśmiechnę się tylko ironicznie i zapytam: - co w związku z tym?

Gość gorsety...,,,
mysle ze to wlasnie toba powinna sie jak najszybciej zajac pewna starsza pani, ktora spi spokojnie u ciebie za sciana, nie majac pojecia, ze jej nie do konca jeszcze wyrosnieta corka robi z siebie z duma kaleke.....Z kalectwem psychicznym to juz sie chyba nic nie da zrobic, ale moze przynajmniej udaloby sie jeszcze uratowac to biedne cialko......

Ej, ej, bez takich.. jestesmy kuluralnymi ludzmi, i potrafimy rozmawiac na poziomie, tak?

Gość no wlasnie jajco, dlatego
daruj sobie te jpg z gorsetem ortopedycznym :o

Gość Grzesław
Witam tak zwana figura X dużo na dole, dużo na górze, a w środku nic, moim zdaniem chyba za mocno się zduszasz,pozdrawiam

Ta 'Pewna starsza pani' wie o tym co robie, i jakos jej to nie przeraza. Tak dlugo jak z moim cialem jest wszystko ok wg. pana doktora.

Gość
a Ty anonim jesteś F czy M?

Gość atari zwei
wildchild, jeśli to naprawdę twoje zdjęcie wyglądasz świetnie. pozdro.

Gość
E tam atari zwei... nie przesadzaj z tym jej wygladem. Tzytzki ma okej, ale fryzurę marniutką.

Gość Grzesław
Wytłumacz mi Gipsiaro o co chodzi na tej fotce?

Gość
chodzi o tę z pingera? zapytaj wujka googla: "pinger gipsiara" - może Ci coś powie.

A ja juz zalozylam swój gorset do spania- i niedlugo zamierzam isc spac. Naprawde, ja sie juz nasluchalam bezuzytecznych 'dobrych rad' wiec, nie ma sensu sie produkowac- ja i tak zrobie to co zechce. :)

Gość
chyba po to założylaś temat, żeby czytać różne komentarze, nie? samych pochwał oczekiwałaś?

A owszem, ale od doroslych ludzi oczekuje sie tez jakiejs kultury, poziomu, obycia- ja dla nikogo nie jestem chamska, a jesli ktos jest chamski, no to niestety swiadczy tylko o nim...

Gość
żartujesz? f.kafeteria.pl i kultura to jak czarny śnieg.

Wiem, ale dama jest dama wszedzie, nawet na kafe, wiec nie zamierzam zanizac poziomu.