Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WildChild

Moja Pasja- Gorsety.

Polecane posty

Troenna -> może niezbyt jasno się wyraziłem ;) i nie mam nic do tego że nosisz gorsety i robisz lekki makijaż (bo delikatny makijaż to co innego niż tapeta na twarzy). natomiast nie lubię jak ktoś właśnie robi wszytko aby na siłę się upiększyć (czyli zmienić swój wygląd co po prostu wygląda sztucznie) a potem taka osoba nigdzie nie wyjdzie bez odpowiedniego ubrania i przygotowania.

Każdy jest inny wiec po co stosować jakieś niezdrowe/kosztowne/bezsensowne rzeczy? ;)

Gość zdziwiona-ja
Dziewczynko zamiast ściskać talię gorsetami zrzucić trochę kilo - wyjdzie Ci to na zdrowie. Jesteś cała utuczona - grube ręce, ramiona, wylewający się biust, boczki, grube nogi. Ogólnie patrząc na Ciebie myślę - FUJ! :/ Gwarantuję Ci, że 5-10kg mniej zrobi Ci węższą talię niż 2 lata ściskania się gorsetem.

Dziewczynko, jak bede chciala to zrzuce, otyla nie jestem i jestem w dobrej kondycji, a chuda nie bede nigdy- poprostu taka mam budowe ciala :) I jednak pozostane przy gorsetach, a tobie zycze milego dnia.

Dziewczyna ma ładną sylwetkę. Jak chce sobie podkreślić talię, niech to robi, wiele kobiet poddaje się szkodliwym zabiegom - mają do tego prawo jako właścicielki swoich ciał. WildChild noszę gorset typu waspie.

Ale mi jest w gorsecie bardzo, bardzo wygodnie! Podobaly mi sie juz od dziecka. poza tym mam problemy z postura- paskudnie sie garbie, a gorset wymusza prawidlowa postawe, nie da sie w nim zgarbic. Oooh waspie- brak nacisku na zebra. Ile fiszbinów, jaki rozmiar? :) Tak, tak, ksiazke pisze.. :D

Lev, zacznij prowadzić kampanię przeciw solarium, sądzę, że jest znacznie bardziej szkodliwe. 24 stalowe fiszbiny, 24 cale.

Tez nosze 24 fiszbiny :) Glownie spiral steel bones oczywiscie. Teraz oczekuje pierwszego gorsetu robionego na zamówienie- 24 cale, 36 stalowych fiszbinów (pancergorset jak to nazywam), underbust, 3 warstwy, wierzchnia warstwa z ciemnoczerwonego jedwabiu. :) A solarium to chyba najgorsze co moze byc.. alabastrowa skóra- to jest to!

Chciałabym mieć gorset robiony na zamówienie, ale szczerze powiedziawszy nie mam pojęcia gdzie można zamówić taką usługę. Co zaś się tyczy strony, do której link zamieściłaś, część z tych gorsetów można kupić na polskich stronach.

Tak, widzialam ich gorsety na niektórych polskich stronach... gdzie mniej wiecej mieszkasz? napewno da sie znalezc kogos kto potrafi zrobic gorset, szkoda tylko ze to takie drogie. Ja cale wakacje pracowalam na swój gorset. teraz tylko czekac... powinnam go dostac za tydzien.

W poznaniu na pewno mozna znalezc gorseciarke. Nudzi mi sie to spróbuje poszukac :P Mnie taka impreza kosztowala 250 funtów...

Gość pastafaranka reaktywacja
Moja kochana Wild, ty JESTEŚ CHOROBLIWIE OTYŁA to schorzenie się leczy, wiesz?

Gość
coralick tamt laska to fabella byla

Brrrr! Te ilustracje pokazuja do czego mozna sie doprowadzic jesli nie zna sie Umiaru! I do takiego stanu ja siebie nigdy w zyciu nie doprowadze. Mieszkam w Walii, mam tutaj kilka kolezanek od których zalapalam tego 'bakcyla', i kilka z nich przesadza tak, ze wlasnie te ich brzuchy przemieszczaja sie juz w dól na stale...

Gość kajutka
autorko- pomogłabyś mi w poszukiwaniu gorsetu na moje wymiary? chciałabym sobie jakis sprawić na specjalne okazje :) taki pod biustem, ażeby mi talie modelował i spłaszczał brzuszek. mogłabyś mi doradzić? tylko z jakiejś polskiej strony.

Kajutka- zmierz swoja talie, bioderka, i pod biustem, i zaraz cos znajdziemy :) I oczywiscie jaki masz budzet?

Gość
ja w sumie mam problem z brakiem wciacia i tluszczem na brzuchu... ehhh. ale mam tez boczki i to by wygladalo karykaturalnie

Bazienko, wystarczy kupic tzw. 'long line' który konczy sie na bioderkach i splaszcza brzuszek. I nie sznurowac sie mocno pod talia, to nic nie wyplynie.

Gość alalaaa
to zboczenie jakies,wyglądasz tragicznie:(

Gość kajutka
pod biustem- 82 talia- 78 biodra- 97 co do ceny to coś niezbyt drogiego, tak do 200 zł, może ciut wiecej... bede baardzo wdzięczna za pomoc 😘 mam problem z brzuszkiem i taki gorset bardzo by mi sie brzydal. poza tym strasznie mi sie to podoba :)

Gość kajutka
WildChild - własnie wiem... :( ale ja chce gorset jedynie żeby od czasu do czasu na wieksze wyjścia "zrobić" sobie fajna figurkę :) ten który mi pokazałaś jest świetny! na prawde sliczny, moglabym taki nosić alevjednak wolalabym coś pod biustem.