Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Dama z cygarem

POZWOLIĆ SOBIE NA TEN POSILEK?

Polecane posty

Gość Dama z cygarem

Spożywam węgiel leczniczy i wodę utlenioną w dużych ilościach, oliwe z oliwek ,robię lewatywy z soli, jem masę czosnku, cebuli, cytryn, piperzu cayenne, imbiru, cynamonu, ziół prowansalskich. Czasem grejpfruty. Piję też dużo zielonej herbaty dla oczyszczenia. Jednak czasem pozwolę sobie na makaron z pełnego ziarna, jajka, twaróg, ser feta, pieczarki, jogurt naturalny - to wszystko mocno przyprawione ziołami przeciw pasożytom , czosnkiem i popijane co parę kęsów rozcieńczoną wodą utlenioną.Zamieniam też masło na oliwę i na niej smażę . Nie wiem jednak czy za bardzo sobie nie folguję z tym jedzeniem. Mimo, że sprawdzam etykiety przed spożyciem, to śladowe ilości węglowodanów i cukrów są wszędzie. Jednak jestem chudą osobą i nie mogę się odżywiać samymi warzywami :/ Mam teraz ochotę na chleb żytni z szynką sojową, pomidorem i czosnkiem. Czy jeśli będe standardowo popijać wodą utlenioną to mogę sobie na niego pozwolić? Martwię się o swoje zdrowie, jestem w fatalnym stanie , z pasożytami na nowo walczę od paru dni. Jestem pewna przerostu drożdżaków,a i inne syfy z pewnością się znajdą - była masa sprzyjających okoliczności do zarażenia. Poza tym na bank zatrucie organizmu toksynami. Proszę o pomoc.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować