Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozmiar ma jednak znaczenie...

Mały penis to tragedia - faceci nie pocieszajcie się ! Rozmiar ma znaczenie

Polecane posty

Gość oj tak się mówi, że duży, co
znaczy, że długi i gruby oczywiscie:P

Gość zlot rozlazlych frustratek
nie jestem facetem ani pustym babskiem narzekającym na małe penisy :classic_cool: mój facet ma bardziej niż zadowalającego 🖐️

Gość do zlot rozlazlych frustratek
...a jednak siedzisz o tej porze na forum, zamiast bzykać sie ze swoim przystojniakiem :P

Gość Goryle mają 5 cm penisa
, ale jakoś kompleksów nie mają, to tylko ludzie, którzy problemów nie mają "z chuja robią katastrofę" :)

offerma Haha, to od genów zależy. Czytałem w "angorze" artykuł gościa, który, zwierzał się, że ma wielkiego penisa przez co nie może uprawiać seksu haha :). Czytałem poza tym, że w pochwie "strefa" odpowiadająca za orgazm przyjemność seksualną zdajduję się na głębokości 2 cm. Gdyby faceci nie wiedzieli, że mają mięć dużego, a kobiety nie wiedziały z mediów, że taki jest lepszy to nie byłoby problemu :P

Gość malahaleczka
sorki ale mały penis to tragedia....fakt!!! Grubość ma ogromne znaczenie w seksie, długość ....nie musi bo za bardzo boli, jak wejdzie za daleko :-) wiem z doświadczenia....kochany mężu pozdrawiam :-) Panowie z małymi.....szukajcie seksualnie oziębłych kobiet, a udany związek gwarantowany!

Gość malahaleczka
no tak ale trzeba czymś pocierać też nam punkt g....

Taaaa, najlepiej na podstawie paru opini się załamać wpaść w kompleksy i pisać na necie całe dnie :P. Ja mam normalnego, ale się śmieje z tych pojebanych problemów ludzi.

Gość punkt G?
95% facetow nawet nie wie o jego istnieniu :o

No to goryl by Cie nie zadowolił :)

chuja sie znacie Większość z ludzi powtarzających takie rzeczy bierze te hasełka z mediów i stereotypów, a nie z doświadczenia.

Gość malahaleczka
kochani zawsze jest jeszcze miłość frasncuska...no i są seksshopy...trochę ubarwienia się przyda...grunt to żeby za często nie wypadał ...w sumie ..to i paluszkiem czuć punkt g....to i penisik da radę...grunt to pomysł i technika...

Gość malahaleczka
10 cm w spoczynku? czy w zwodzie?

Istnienie pkt G wgl nie zostało potwierdzone. Ludzie przez lata mieli orgazmy, przez wieki co ja gadam, a teraz wierzą w jakieś pkt g, których istnień nikt nie jest w stanie ostatecznie potwierdzić.

Gość malahaleczka
no cóż...to takie mięciutkie miejsce w środeczku, które jak będzie odpowiednio stymulowane, to będzie nabrzmiewać, będzie robić się ciaśniej i milej, wręcz rozkosznie....a penis pod wpływem tej ciasnoty będzie coraz bardziej napalony i chętny do .....i ta stymulacja mocna, mocna, mocniejsza, te ruch intensywniejsze....mrówki na ciele i ochy i achy.....i ......rozkoszny finał.... skoro tego nie przeżyłeś z kobietą to współczuję....może poszukaj tego miejsca....oj wtedy partnerka tylko Twoja....WARTO

rozmiar ma wielkie znaczenie, po niektórych widać, że MÓZG nieużywany radykalnie się kurczy :D nie macie większych problemów niż długość chuja?

Gość nie lubie sprzatania
a wezcie, raz mialam ruchanie z takim ogromnym penisem (wlasciwie, to widzialam i wieksze), to byla tragedia! nie tylko, ze nie czulam podniecenia, to jeszcze w ogole nie mozna bylo go wlosyc i bol. cos strasznego. fakt - wyglada niesamowicie podniecajaco, w ogole facet byl bardzo przystojny, no ale dzieki ... balabym sie normalnie z takim wielgachem umowic drugi raz. nie wiem, moze ja mam jakas strasznie mala cipke, ale chyba nie. moj facet ma niezbyt duzego, nie mierzylam nigdy w cm, to nawet jego przy lepszym wzwodzie mnie boli. poza tym niestety, ale technika sie jednak liczy i to bardzo. mam juz swoje lata i przekroj doswiadczeni sekualnych dosc szeroki, tak wiec powiem, ze moze jakis calkiem maly jak u chlopce by nie stymulowal dobrze wnetrza pochwy, ale poza tym - za duzy boli i najwazniejsza jest technika.

inna rzecz ,ze nie raz marze o tym cudownym koledze z ogromnym penisem, ale przysiegam: to po prostu boli :( jedyny facet z ktorym osiagalam odlatujace w kosmos orgazmy pochwowe, ktore braly sie nie wiadomo skad to moj obecny, tez z nienajwiekszym siurasem.

"a wezcie, raz mialam ruchanie z takim ogromnym penisem (wlasciwie, to widzialam i wieksze), to byla tragedia! nie tylko, ze nie czulam podniecenia, to jeszcze w ogole nie mozna bylo go wlosyc i bol." po cholerę ty się bierzesz za "ruchanie", skoro nie czujesz podniecenia? :o

czulam podniecenie do faceta, ale ogrom jego narzadow sprawczych spowodowal opad podniecenia. koniec koncow nikt nie mial orgazmu i rozeszlismy sie do domow :D on nawet nie mogl z nerwow czy tam czegos utrzymac wzwodu za bardzo. inna rzecz - slyszalam, ze faceci z duzym siurem maja czasem problem z utrzymaniem wzwodu poniewaz krew musi plynac tak daleko od poczatku do konca. ale ja tez tego faceta nie krytykuje, bo jest ciacho nad ciachami, tylko mowie, ze wielki pisior nie zalatwia jeszcze sprawy, a wrecz moze utrudniac.

nie zaraz ze same problemy, ale z trudem sie wchlania :D ten koles byl zajebiscie podniecajacy jednak, taki cudny duzy ogoras, no ale ciezko sie wbijal :( codziennie widze go w pracy i jak sobie chodzi posuwistym krokiem i wodzi za mna wzrokiem, czasem cos zagada, ale nie dla mnie on, nie dla mnie. . . a taki sliczny, zadbany, przyjemny, jak cudowny posag wykuty w brazie ... rozmarzylam sie, z tam maz czeka na kolacje :D

offerma, wiesz ,wezme zaraz linial i sprobuje oszacowac twoja opinie :) ... no, zgodze sie z toba. powiem tak, moj maz ma jakies 15 chyba, no nie zdejme mu gaci i nie zmierze teraz :D moze nawet. ale nie daje glowy, moze troche mniej, moze troche wiecej, no i mi dobrze wierci, nie jest za maly. natomiast tamten olbrzym z pracy ma chyba zw 22, 23 ... w obwodzie tez spaslaczek, ale prezentuje sie wizualnie bardzo dobrze. mysle, ze przyjemnie byloby go miec w buzi, byle by sie nie sadowil do gardla :D :D

popierdolone te laski. czy wasi faceci mierzą wam wszystkie obwody ciała? bo jak w biuście nie macie co najmniej 95 to wiecie... Baśka z naprzeciwka pewnie chętnie udostępni swój dekolt :classic_cool:

Gość odświeżam, bo prawdziwe!
:D

Gość Ludzie tutaj to tragedia::..
Wszedlem na chwilke i w zyciu sie tak nie usmiałem. Skoro piszecie takie pierdoly to ciekawe jakimi pierdołami jestescie w zyciu. Mozgu nie macie wcale. Ale sie usmialem z tych dziecinnych textów hahaha. Powodzenia w zyciu i szukajcie tylko duzych penisow, to wam da szczescie. Fajnie sie czyta jak sie znafcy wielcy wypowiadaja. Pewnie cale gimnazjum tutaj siedzi bo te komentarze sa ponizej pewnego poziomu. W zyciu liczy sie tylko duzy penis, duze cycki i KASA. Biedactwa musicie miec strasznie nudne nieciekawe zycie skoro wyrzucacie swe frustracje na forum. Jako osoba studiujaca psychologie powiem wam jedno. Macie zryty beret. Śmiać sie chce. Zegnam. Zagladne tutaj jeszcze pewnie nie raz jesli dyskusja bedzie sie rozwijac. Posmieje sie troszke za ludzi z ich ograniczen, ich glupoty i zacofania. Pamietajcie , duzy penis to podstawa, tylko to da wam szczescie w zyciu. hehehe.

Gość dfffreeee666
wypowiedz wyzej nalezy do ''autorka to kretynka'' - ten sam styl wypowiedzi - hahah hehehe na konczu zdań - kropki '' ::.. '' w nicku ''

możliwe, że duży sprzęt to podstawa, ale mogę powiedzieć, że kolega z roku posiadacz sprzętu bardzo pokaźnego, teraz mając powyżej 50+, jest już po 4 rozwodach i leczy się z alkoholizmu, a ja właściciel stardadowego sprzętu jakoś żyję szczęśliwie od lat z jedna i ta samą kobietą....

Gość do ludzie tutaj
Przesadzasz,nikt nie pisze tutaj,że tylko wielki da nam szczescie w życiu;). Zawsze coś co odbiega od standartu jest "be" Faceci nie lubią grubych kobiet,podobnie babka nie musi wychwalać penisa wielkosci robaczka świętojańskiego.Seks w życiu jest bardzo ważny,oczywiscie nie najważniejszy,ale bez satysfakcji z niego rozpadnie się kazdy związek.Nie popadajmy w skrajnosci,ze organ musi byc monstrualny,wystarczy średni rozmiar i będzie w porządku. Niestety mały penis,nawet bedący własnością wytrawnego kochanka nie załatwi sprawy,nie oszukujmy się.

Gość Komuś się kompleksy
odezwały , to na pewno autorka to.... kurde ,że też jakiś kolo potrafi całydzień przesiadywać na kafe do tego babskim forum i leczyć swoje kompleksy , kogo to obchodzi ,że on jest zajebistym kochankiem z liliputem masakra co on próbuje nam udowadniać , mnie to wali