Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozmiar ma jednak znaczenie...

Mały penis to tragedia - faceci nie pocieszajcie się ! Rozmiar ma znaczenie

Polecane posty

Gość sshsjsjsjjs
Mam wrazenie ,ze pisze tutaj 13 latek , co druga wypowiedz konczy sie '' hahahah żal'' u mnie dzieci na osiedlu tak mówią :D

Gość pierdolicie hipolicieee
bylam z trzema facetami. dwoch z nich mialo duze penisy i wcale nie bylo mi z nimi dobrze. dopiero z obecnym ktory ma malego osiagam orgazmy. wiec nie generalizujcie, bo jestescie nudne 💤

Gość loopback sie włączył
do pyskatego koleżki, to jest nudne w kólko to samo ;) wymyśl coś nowego bo się chyba zapętliłeś

Gość teraz za babe robi
pierdolicie hipolicieee bylam z trzema facetami. dwoch z nich mialo duze penisy i wcale nie bylo mi z nimi dobrze. dopiero z obecnym ktory ma malego osiagam orgazmy. wiec nie generalizujcie, bo jestescie nudne tragedia

Gość o ja cie nie trawie was
ale ja wolę z większymi wybacz , nie z 0,14 cm :P nie masz bolca to sie solidaryzujesz, byle jaki aby był? żałosne

Gość o ja cie nie trawie was
Frania (F) jemu to nie pomoże on ni baba ni chłop

Gość mn mnb
prawda też jest taka ze wielka cipka niczym studnia to tak samo tragedia i mozna sie pocieszac , ze to facet ma małego , ale to i tak nie zmienia nic w kwesti rozwalonej pochwy . Kazdy sie rodzi z jakims rozmiarem , wszystko co w normie sie miesci jest oki , wszystko poza nią - to zle .

Gość precz z małymi robaczkami!
mężczyźni chcą duże tzytzki my duze kutaski!

Mały penis to faktycznie tragedia. Żeby doświadczyć jako takiej przyjemności trzeba znaleźć kobietę z ciasną szparą a nie łatwo o taką. :o Tak tak wiem, każda ma ciasną tak jak każdy ma penisa o długości powyżej średniej :P

Gość o koorvaaa
pamiętajcie że szparkę można ćwiczyć! kilka miesięcy systematycznych treningów i dziurka nie do poznania :D a Wy kutaska nie poćwiczycie :)

o koorvaaa => Ćwiczyć to powinny ciasne szpary, żeby się nie rozleźć. Szerokim to już tylko chirurgia plastyczna pomoże...

Gość o koorvaaa
hmm to nie wiem o jakich szerokościach mówicie :D może i to fakt że trzeba ćwiczyć na zapas, my chociaż tyle możemy :)

o koorvaaa => Rozumiem, że się utożsamiasz z grupą wielkocipnych, skoro "przynajmniej ćwiczyć możecie"? Cóż, współczuć. Im dalej tym gorzej będzie...

Gość o koorvaaa
akurat nie trafiłeś więc to ja współczuję :) przynajmniej tyle możemy bo wam żadne ćwiczenia nie pomogą nieważne kiedy, mały to mały - tyle...

Gość kaliban- kolejny desperat
z małym penem, udzielający sie wciąż na kobiecym forum :o

o koorvaaa => Zgadza sie, ale po co powtarzasz truizmy? To twoj sposób na zaistnienie? kaliban- kolejny desperat => Nie podniecaj się bo ci cukier skoczy. :o

tobą? Daj spokój, nie pochlebiaj sobie mały penie :o

Gość Ten ktory czyta i wie
Nie kłuccie sie kochani . Czytajcie Biblie a zrozumiecie ze rozmiar penisa nie ma znaczenia. Liczy sie milosc, dopasowanie dwojga kochankow.

Chwalić wszystkie bogi - w życiu bym się nie pozbierał, gdyby się okazało że podnieca się mną takie... stworzenia. To by było... hańbiące. A tak wszystko w porządku. Ufff...

kaliban nie wierzy ze mozna =>Ależ można. Twierdzę tylko, że na rozmiar penisów narzekają w większości te rozlazłe. Jeśli już odnosisz się do moich wypocin postaraj się, proszę, chociaż je przeczytać z uwagą miast przejrzeć wybiórczo, przepuścić przez swoje filtry i pisać, w sumie, sama do siebie.

Albowiem powiadam wam stosujcie tajemne techniki cwiczcie Kegla a bedzie dobrze moi bracia. dacie swym partnerkom magiczna rozkosz.

Pismo mowi "masz małego ptaszka , szukaj ciasnego gniazdka" i po problemie

Uderzcie w bebny, zadmijcie w rogiiii oto Wieprz nadchodzi, w blasku pożogi. haarghgrahgahrgahrghagrh Kochanie uspokojcie mysli i emocje. Kazdy czy maly czy duzy ma prawo do szczescia i przyjemnosci płynacej z aktu płciowego z ta jedyna ukochana

10????...chyba z czapką na glówce :o

Ja wam powiem ze raz miałem taka dziewczyne miala 18 lat i byla taka ciasna ze ciezko byla palec wlozyc. A sex byl cudowny. Ciezko mi bylo sie w niej poruszac. taka ciasna cipeczka to skarb. Ale dziewczyne z taka ciezko znalezc chociaz ja znalazlem 2 juz. jedna ciasniejsza od drugiej.

Gość zlot rozlazlych frustratek
tu widze, niedoruchane biedaczki siedzace wieczorem na forum zamiast bzykac sie z przystojniakami :classic_cool:

Gość ofkorrrs
"i byla taka ciasna ze ciezko byla palec wlozyc" taa, gdyby byla tak ciasna to byloby to patologiczne i nie bylo by zadnego seksu, bo laska wyłaby z bolu przy kazdej probie wlozenia. a teraz idz juz spac marzycielu 🖐️

Gość do zlot rozlazlych frustratek
a ty czemu nie bzykasz tylko siedzisz na babskim forum mikropenisie?:D

Gość doświadczona Leee
co wy macie z tą dlugością? GRUBOŚĆ się liczy, co mi po długości? ma mi go wsadzać do macicy czy co? :D gruby pen + ciasna cipka = roooozkosz :)