Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozmiar ma jednak znaczenie...

Mały penis to tragedia - faceci nie pocieszajcie się ! Rozmiar ma znaczenie

Polecane posty

Gość sdfsdfsdfsf
Przecież nikt nie chodzi z nim na wierzchu, więc jakie to ma znaczenie? Najwazniejszy jest wyglad i kasa, bo tylko to widać od razu.

Gość nie trawie tego już
ja tam to pierdole :P najlepszy jest autorka to....

Gość NieAzTalZle
Nawet jak masz troche wiekszego to zawsze ktos bedzie mial jeszcze wiekszego. Ja juz kilka razy klutnie o to z zona, bo jej mowie ze wszystkie kobiety lubia duzego. A ona obraza sie i mowi ze to nie tak, tylko faceci mysla ze "my chcemy cos wielkiego wsrodku", ale nie mysle ze kobieta by odmowila bawic sie z duzym, no i z tym kazdy facet musi sie pogodzic. Sam nie mysle ze mam problem, z 19cm, nawet chciala kupic wibratora, to wybrala taki ktory sie nazywal "Big Boy" a to wcale nie az taki "big", zmierzylismy i taki sami jak moj. Oproc tego jak wchodze to czuje ze calego nie moge zmiescic, czasamy jej boli jak za szybko, jak ona siedzi na mnie to mi czubek sciska ze dla mnie boli, ale ogolnie to czasamy troche wiekszy jest potrzebny.

Gość Informatyk :))))))))
Jebal was wszystkich pies glupie stare kurwy. zalicie sie tutaj wyzucacie frustracje. chuj wszystkich obchodzi co wy lubicie. i tak jestescie pustymi zdzirami nic niewartymi sukami stworzonymi do wyjebania. i to wsystko. chuj kazdy tutaj anonimowy wolno pisac co sie chce . wy etgo nei kapujecie i sie smiejecie z innych jebane dziwki. rzygac sie chce jak sie to czyta. na takich jak wy to bym nawet nei nasral. ciekawe jak wygladacie w realu. pewnie jak prostytutki. maly fiut duzy fiut chuj was obchodzi co kto ma. zycia nei macie ze ciagle tutaj przesiadujecie. idzcie obciagajcie te duze fiuty to wasze zadanie. od tych waszych kompleksow i frustracji srac sie chce. smiesni jestescie. glupie rozepchane dziwki ktorym tylko kasa i duzy kutas w glowie. i tak na starosc zgnijecie i sie pomarszczycie i nikt na was nei spojrzy, zostaniecie same z tymi wymaganiami. pewnie zaraz ktos napisze ze ja mam kompelksy i malego fiutka . ale ja juz nei odpisze. odpisze teraz. mam na was wyjebane dziwki. joł szmaty.

Gość rozmiar ma jednak znaczenie...
kazdy glupi pozna ,ze to jedna i ta sama osoba pisze ;)

Gość Informatyk :)))))))..
napsialem cos ale usuneli mi komenty . w skrocie jebal was pies dziwki

Gość nie lubie sprzatania
do prawiczka be wiary w odpowiedzi na: "Biedny ten mąż. Nie wie że jego zonka 24h na dobę mysli o wielkim ch*ju innego faceta" mylisz sie chlopcze. nie mysle o wielkim chuju innego faceta ani 24h na dobe, ani nawet 24 dni w roku, ten topik mi przez przypadek przypomnial historyjke z przeszlosci. za to bardzo, bardzo czesto mysle o standardowych rozmiarow sprzecie mojego meza i chcialabym sie tym sprzetem bawic duzo czesciej niz jest to mozliwe. to tak, zeby cie wyprowadzic z bledu :)

pierdole cie szmato. w realu narzygal bym na ciebie kutasie. jebany prawik.

ojojojojojo. nie stresuj sie bo ja i tak mam wyjebane na takich sfrustrowanych leszczow jak ty kutasie. tak lubisz.??

Heh :D Penis niczym strzała "Amora" skierowany odpowiednio godzi w serce kobiety :P Ten topik zapewne miał za zadanie uderzyc w mężczyzn, ale tak po prawdzie nie wiadomo w kogo to bardziej "ciśnie" Co do tych ewentualnie niezadowolonych: Czarny ląd już dawno odkryty, ludzie kiedyś za "chlebem" migrowali czemu nie mieli za "pewną częścią ciała" :P :D

tak naprawde to nie cisnie w nikogo. ja tu tylko besztam frajerow a oni jeszcze mi odpisuja haha. i to jest najsmieszniejsze. moze ich to kreci. normalnie nikt nie powinien odpisywac na moje glupie komenty a jednak frajerzy odpisuja i to mnie smieszy najbardziej. cale gimgowno tutaj siedzi chyba haha

wy se robcie co chcecie i marnujcie wieczor, a ja ide przybolcowac swojego sasiada jacka (17lat), ma kakaowe oko w sam raz ciasne na moje lufe. a na was idioci mam wyjebane :D :D

Gość no chyba padne ze smiechu...
ludzie nie wiecie jak to jest? autorka tego topiku i reszta dziewczyn co mysla ze duze potrafia wiecej to są tłuste baby co maja pryszczaty ryj...siedza przed komputerem bo zaden facet na ulicy ani w gimnazjum nie chce na nie spojrzec...są tak zakompleksione ze dowartosciowuja sie pisaniem takich rzeczy... a piszac w ten sposob jeszcze bardziej sie pograzaja...no coz...jak jestescie brzydkie i smierdzicie to odpusccie sobie...BTW..ja mam w miare sporego po prawie 18cm i mam dziewczyne...i jak do tej pory wiecej problemow z rozmiarem niz zalet (ból)...pozdrawiam was tłuścioszki...

Gość sasasasas
up

Gość 88sms82msl-q2
Rozmiar ma znaczenie. Chocby w sensie wizualnym. Tak jak faceta nie jara plaska babka, tak kobieta nie jara facet z malym penisem, ktory we wzwodzie nie osiaga 14cm .... wiadomo ze przy stosunku bardziej liczy sie grubosc niz dlugosc... Poza tym kobiety i tak czesciej maja orgazmy lechtaczkowe niz pochowowe niezaleznie od dl i gr penisa. Wiec duzy penis dziala na zmysl wzroku itd. Zatem rozmiar jest wazny.

Gość to oczywiste ze ma znaczenie
i mowie to jako facet tak samo ma znaczenie duzy biust u kobiety i waska talia i nie jakies zwisy, wlasnie duzy, jedrny naturalny biust a ze zdarza sie taki rzadko? no to prawda, tak samo jak i duze penisy ale to wlasnie te duze i penisy i biusty (przy nienagannej figurze oczywiscie, a nie jakiejs rozpasionej lochy) sa obiektem pozadania, reszta pan i panow musi sie pogodzic z tym ze sa co najwyzej "z braku laku" pozdrawiam

Gość eeee przeciez na ogol
dlugosc meskich penisow waha sie od 14-16, to nie jest zle....

Wy sie wielkoscia penisa nie przejmujcie tylko wielkoscia brzucha.

Gość sekwencja nrr 2
hahaha rozwalacie mnie.... jestem 30 letnia kobieta kochajaca seks i w dupie mam co myslicie-bo dla wiekszosci prawikow tutaj kobieta nie ma prawa tego lubic:P a od duzego przebiegu cipka robi sie jak wiadro hahahaha skad te madrosci??? niewazne tluki powiem wam 1-ROZMIAR MA ZNACZENIE!!!! powodzenia w zyciu seksualnym z wlasnymi dlonmi i wyobraznia nie majaca nic wspolnego z wiedza o seksie:P

Gość gość
to prawda? ja mam 12 cm i mnie zdołowałaś...

Gość kalekaa
ja mam 6 cm :(

Gość gość
faceci pożeńcie się z azjatkami i po problemie

Etam mały penis :P Ja tam nigdy nie wymagałam penisa na 20 cm. Nie mówię też o skrajnościach 11 cm i niżej. mały portfel u faceta to dopiero tragedia !!!!

"zresztą powyżej rozmiaru D to dla mnie kalectwo" xxxxxx hahaha skończona idiotko. Naucz się najpierw czegoś o rozmiarach ! Cycki, D, E przy obwodzie POD biustem 60 są prawie niewidoczne :)

Gość gość
70 A to jakie?

70 A to laska, która ma 70 pod biustem i jest płaska jak chłopak. Z dwojga złego lepiej mieć już 60-65 A bo wtedy ma się mały biust ale jest się b. szczupłą i ma się z pewnością ładną talię.

Gość gość
ta laska waży 48kg i ma 170cm wzrostu