Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milkazorzeszkiem

Czy normalny jest brak objawów ciazowych w 10 tc?

Polecane posty

Słuchaj każda ciąża jest inna dlatego trudno jednoznacznie odpowiedzieć.ja jestem w 15 tc i dopiero teraz wszystko ustało,wcześniej były bóle brzucha,nastroje,duszności.ale powiem ci że ja w 12 tyg zgłosiłam się do lekarza bo spanikowałam też nagle wszystko ustało nawet ból piersi.jednak później wróciło zpowrotem i wszystko jest ok.jeśli masz wątpliwości leć do lekarza,on po badaniu będzie znał odpowiedź.

ja jestem w 2 ciązy, teraz 15 tydzień i nie mam żadnych objawów, zachcianek, z czego bardzo się cieszę....jedyne co ostatnio zauwazyłam to rosnący brzuszek i 2 kg na plusie;) w 13tyg miałam usg i maluszek rozwija się prawidłowo, więc nie ma się co martwic w 1 ciązy miałam straszne mdłosci i ochotę na kwaśne:) codziennie kapusta kiszona, ogórki..sok pomarańczowy, a teraz nic

Gość kajakaaa2222
Hej nie martw się na zapas... mi w 8 tc ustały wszystkie objawy wymioty mdłości ból piersi i oczywiście spanikowałam bo naczytałam się głupot o ciąż obumarłej i z płaczem poleciałam do lekarza ale wszystko było ok teraz to już 34tc:)