Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Lotaryngia1992

Latwiejsze studia - co myslicie o budownictwie?

Polecane posty

Go艣膰 joanna7777
Witam, Dla tych, kt贸rzy nie dostali si臋 na PK na budownictwie. Zesp贸艂 Szk贸艂 Budowlanych przy ul. Szablowskiego 1 w Krakowie (dzielnica Bronowice) organizuje dwuletnie policealne studium technik budownictwa. Zapraszam wszystkich. Przygotowanie zawodowe umo偶liwi nam rozpocz臋cie pracy w zawodzie budowla艅ca, a w przysz艂o艣ci zwi臋kszy szanse rozpocz臋cia studi贸w na WiL'u PK. Zapisy do 20 sierpnia. Do zobaczenia.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 d偶ord偶ini armani
owszem s膮 programy do projektowania np. autocad, i oczywi艣cie na I roku jest na 1 albo 2 semestrze ten przedmiot (a w艂a艣ciwie podstawy podstaw acada). Jak wygl膮daj膮 projekty? to zale偶y z jakiego przedmiotu ja ostatnio robi艂am projekt: 19 stron oblicze艅 i ok. 5 rysunk贸w. Zale偶y od przedmiotu mo偶e te偶 by膰 np 5 stron z oblicze艅 i ok 10-12 rysunk贸w :) aha i czasami prowadz膮cy 偶ycz膮 sobie dosta膰 projekt na kalce czyt. rysowany r臋cznie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Arya
Dzi臋ki za info :) Mam nadziej臋, 偶e da si臋 prze偶y膰 to jako艣 :D Zaczynam od pa藕dziernika, zobaczymy jak to b臋dzie- nie wiem czy s艂usznie ale to w艂a艣nie te projekty najbardziej mnie przera偶aj膮...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zimbardo
Prawo to trudny i wymagaj膮cy kierunek, a osoba kt贸ra napisa艂a 偶e wkuwanie bez rozumienia albo jest g艂upia albo jeszcze w gimnazjum, I jak potem chce po tym pracowa膰 nic nie rozumiej膮 z tego co si臋 nauczy艂a艣 ??? Tam jest specyficzny j臋zyk, konstrukcje logiczne, poj臋cia --- gwarantuj臋 Ci 偶e m贸zg by Ci si臋 stopi艂 a nie rozwi膮za艂aby艣 kazusy np. z finansowego albo prawa rynk贸w kapita艂owych i uwierz mi 偶e do tego trzeba baaardzo rozumie膰 tego co si臋 cz艂owiek uczy. albo id藕 do dobrej kancelarii i zobacz jak tam ludzie g艂贸wkuj膮 i nad jakimi problemami siedz膮. Budownictwo te偶 trudny kierunek, ale zeby rozbi膰 karier臋 w zawodzie wi臋kszych zdolno艣ci potrzeba na prawie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BN78BN
Budowa dom贸w Warszawa to obszar, w kt贸rym coraz cz臋艣ciej poszukuje si臋 odpowiednich firm. Jest to dziedzina, kt贸ra rozwija si臋 bardzo pr臋偶nie i dynamicznie. http://roslandomdesign.pl/

Udost臋pnij ten post