Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria_________

Przeżyłam szok -czy to zjawa??

Polecane posty

Gość idioci błąd wyskakuje
jak macie żabę to skopiujcie link, wklejcie w nową zakładkę i usuńcie spację z linka, wtedy się otworzy

Gość Venus Joy
hehe. nie. to hełm. to żołnierz z czasów II wś. ee.. z białym hełmem. widać kołnierz na tym babcinym płaszczu. :D

Gość 1234512345678
to jest babka w chuscie lub jak dla niektorych w helmie :D:D:D:D:D:D ale straszna babcia :D:D

Gość chdhhd
A ja siedzę w domu sama, dobrze że kota mam bo normalnie siw boję

Gość Ewelina1989
no działa dzięki:) ale ta chusta wtgłada jak by była na całej twarzy jakoś nienaturalnie, a babcia jest bardzo dziwna i jej chłopak mógł ją pamiętać bo jest ubrana na czarno cała i taka babcia sama spaceruje po lesie w dzisiejszych czasach??

Gość Venus Joy
zjadam kupy po własnym psie

Tak, to mogła być zjawa... Ale spotkałaś sie autorko z różnymi opiniami, bo nie wszyscy wierzą w duchy po prostu... A poza tym, gdy jest mokro i się chodzi po lesie czy nawet po asfalcie, to słychac czyjeś kroki, więc twój chłopak by ja usłyszał nawet, gdyby nie zauwazył.

Gość facet przejeżdżał
na takim odludziu, nie widział nikogo po drodze, robił zdjęcia dookoła samochodu, nikogo nie było, nagle na zdjęciu okazuje się że jednak ktoś jest, ja tam wierzę

Gość Ewelina1989
ja obstaję za autorką , wierzę w takie rzeczy a Ci co nie wierzą - mają prawo ale ja bym nie radziła śmiać się z takich rzeczy...

Gość nie ma mozliwosci
zeby jej nie zauwazyl mimo wszystko przechodzilaby kolo niego

Gość Venus Joy
ja wiem, że czasami nie słychać grzybiarzy, którzy chodzą przy drodze. dwa - zaraz przy drodze są krzaki, mogła przejść niezauważona. facet się skupił na swoim wozie cacuszku :D i tyle

Gość fdgsfddddddddddddddddddddddd
babcia nie jest cala na czarno bo ma biala chustke na łbie

Gość nie rozumiem co jest takiego
moim zdaniem wymyślacie i dopisujecie ideologię:O babcia jak babcia, wygląda bardzo realnie i ZACHOWUJE SIĘ bardzo standardowo przecież nawet w mieście, normalnie wyglądająca starsza kobieta często potrafi odwrócić się za kimś kto w jej mniemaniu dziwnie wygląda i stać i patrzeć ,a co dopiero, gdy zdaniem takiej babci dzieje sie coś ciekawego:O stanie bez sensu i jeszcze komentuje widać, ze to typowa wiejska babuleńka, dla której sensacją jest duże auto w lesie do tego fotografowane dla mnie nie ma tu żadnej sensacji:O

Gość Ewelina1989
no własnie nie było nikogo a przecież zauważył by ją jak robił zdjęcie a nawet poźniej po zrobieniu zdjęcia bo na pewno jak normalny ktoś stoi to się porusza a ludzkie oko szybko chwyta takie rzeczy, więc w koło żywej duszy a on by nie zauważył babci stojacej obok jego auta??

Gość A ja nie rozumiem czego się
Boicie? Co ta niby zjawa przyjdzie do was zaraz czy jak? Ze zdjecia wyjdzie? Już sraja po nogach. A ja wiem ze to fotomontaż . Znam się na tym.

Gość fghjk
a ja wierze, bo jak spojrzalam to az mnie ciary przeszly i takie zimno

Gość Ewelina1989
fghjk ja mialam tak samo, takie dziwne uczucie..

Gość daria_________
dodam ze moj chlopak nosi okulary jak denka od sloikow wiec sokolego oka to on nie ma...

Gość Boska Kinga
Jacy wy pojebani jesteście!!! Pewnie w pobliżu jest wioska i babcia wyszła na spacer lub grzyby ( nic w tym dziwnego) ubrana jest normalnie jak kobieta w jej wieku. Wy się śmiejecie i obrazacie mnie bo pytam czy wróżby macieja sie sprawdzaja a sami szukacie sensacji w zdjeciu wykonanym przez jakiegos idiote który nie zauwazyl babci bo byl zbyt zajety podniecaniem sie samochodem!

Gość fghjk
identycznie babki do trumny dawniej ubierali :P

Gość Venus Joy
Daria dawaj jeszcze jakieś zdjęcie z tego dnia. :D

to ja wam opowiem pewna anegdote :) opowiadała mi to moja babcia... Tuz po ich slubie, było to jakies 50 lat temu, pojechali do znajomego na imieniny :) rowerami... bo wiadomo samochodów wtedy tak nie było itp. I wracaja z "imprezy" w zasadzie juz nad ranem. Babcia mówiła, że to był poczatek lata, a jak wracali to się zaczynało widno robić, więc nie wiem, moze to była godz. 3-4 rano... Jedzie pierwsza babcia, za nia dziadek i na drodze polnej, dookoła pola ida jakies 3 postaci w oddali... Podjeżdżaja bliżej, bo jechali w tym samym kierunku, w którym szły te osoby, a tam one ubrane na czarno, jakby w jakies płaszcze do ziemi, na głowie głęboki kaptur, że twarzy nie widac,w dodadtku jeszcze cos mruczały, babcia spojrzała na dół, a tam racice! To sie tak wystraszyła, że buta i do domu i kilka km przejechała w 15 min, takiego pietra miała... Dziadek jechał kawałek za nia i nawet sie nie przejął tymi osobami, gdyby nie to, że był barczysty, droga wąska i szturchnął niechcący jednego z nich... Mówi "przepraszam"... Oni nic, w koncu pyta ich "a skad to państwo wracacie o tej porze?"... to sie jeden obrócił tylko w dziadka strone i nic się nie odezwał. Dziadek na to "nie chcecie gadac, to jadę dalej"... i pojechał... Zajeżdza do domu, a tam babka mu mówi, że to czorty były :P i babcia powiedział, że od tamtej pory zaczęła bardziej wierzyc w duchy i tym podobne rzeczy..

Gość vvvvvvviooo
babki do trumny w biale chustki ubierali?? masa..

Gość Ewelina1989
Boska Kinga, ale jak nie wiezrysz sama to nie obrażaj innych, bo ja wierze i tyle. a co do Macieja to się sprawdzają mojej kuzynce nie jednokrotnie powiedział z taką dokładnością wszystko,że naprawdę pełna podziwu jestem.

Gość bom, bom bommi
oona ma czarne dlonie takie babcie raczej rekawiczek skorzanych nie nosza

Gość do Edyciak
I wracaja z "imprezy" w zasadzie juz nad ranem. Babcia mówiła, że to był poczatek lata, a jak wracali to się zaczynało widno robić, więc nie wiem, moze to była godz. 3-4 rano... no i WSZYSTKO WIADOMO: LATO+IMPREZA+4 RANO = NAJEBANE W BANI OD ALKOHOLU

Gość nie rozumiem co jest takiego
w jakie białe chustki? przecież ta babcia jest siwiuteńka i ma czarną chustę na głowie

Gość vvvvvvviooo
ssam jestes czarna dlon, ona ma dlugie rekawy i lap nie widac

babcia jak babcia w czarnym niemodnym, kupionym na ciuchach prochowcu za 2 zł i szarej lub białej chuścinie w podobnej cenie, lub bez chusty, za to z siwymi włosami - ciężko stwierdzić nawet w przybliżeniu, bo im bardziej przybliżam tym zdjęcie staje się mniej wyraźne blada i wysuszona jak to ponad 80 letnia babulina facet autorki, zajęty podziwianiem swojego cuda i fotografowaniem go, mógł jej po prostu nie zauważyć bo być może kiedy jechał tą drogą zaraz przed tym jak się zatrzymał, to jej na drodze faktycznie nie było, ale mogła być obok, gdzieś za krzakami, i akurat wylazła mu przed obiektyw ile to razy mi ktoś wylazł wprost pod nogi a wcześniej go nie widziałam, nie zauwazyłam z moich obserwacji - a mieszkam na osiedlu bardzo "starym", w sensie dużo staych ludzi na nim mieszka, jesli nie większość, to babulinki są bardzo wcispkie, przystają wręcz na baczność jak widzą coś ciekawego i bez skrępowania się przyglądają ta kobiecina nie ma żadnego hełmu, ludzie nawinęła się akurat pod obiektyw dużo starych ludzi łazi po lesie, zwłaszcza jak las dzieli jakieś dwie wsie, robią sobie skrót do kościoła czy do sąsiadki