Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Airy Fairy

15.03.2011 - MŻ ;)

Polecane posty

WO, no widzisz, morze kawy wypiłam, a moja głowa jeszcze śpi. :D Pisząc Twoje imię, zamiast litery O chyba klawisz z zerem wcisnęłam. Ot, głowa do pozłoty! :D

Witajcie Emżetki ;) U mnie wagowo poniżej 60 i oby tendencja była spadkowa jak najdłużej ;) Staram się jeść z głową, ale też nie przesadzam bo wolę bardzo powoli ale skutecznie niż raptownie i z efektem jojo :) Jak Wam minął weekend???

Hej! A.F. och, piękna waga, i z serca gratuluję Ci stałej tendencji spadkowej! 🌼 A u mnie constans :( niestety. I pewnie przyjdzie mi się z tym wreszcie pogodzić. W ubiegłym tygodniu byłam na kolejnej wizycie w poradni alergologicznej. Od pani doktor dowiedziałam się, że leki które od wielu lat biorę mają niebagatelny wpływ na zwiększanie masy ciała. To jest już trzecia lekarka od której dowiaduję się, że moja nadwaga nie jest kwestią złego odżywiania. Ten stan spowodowany jest przez moje przewlekłe choroby i leki które na stałe muszę przyjmować. Cóż począć? A no nie płakać, tylko zacisnąć zęby i walczyć aby nie przybywały kolejne cholerne kilogramy! Kochane, pomożecie mi w tym...? A weekend minął mi spokojne. W sobotę wycieczka w plener. Potem sprzątanie domeczku. Niedziela cała deszczem zalana, więc wspólne rozmowy i oglądanie telewizji i poduszka z kocykiem i czekanie na lepszą aurę. I doczekaliśmy się. :):) Rankiem mąż powitał mnie słowami - zobacz jak pięknie, nie ma deszczu, słonko na niebie! I takiego słonka (na niebie jak i w sercu) Wam Koleżanki życzę!!! ❤️❤️

hejka AF gratulacje!tendencja spadkowa warta nagrody!:) weekend minął tak sobie,przede wszystkim samotnie-znowu dobrze,że wymyślili poprawiacze nastroju,bo inaczej byłoby ciężko:) oby w końcu pogoda się ustabilizowała,ale w dobra stronę-bo to naprawdę ma znaczenie,jak ładnie na zewnątrz to człowiek bardziej optymistycznie nastawiony do życia A myslicie już o wakacjach?macie jakieś ulubione miejsca?

Czesć! gratuluję spadku wagi :) kończy mi się @ i w piątek się dopiero zważę też mam dość tej pogody u mnie zimnica jak nie wiem kiedy to slońce wkońcu uciekam zrobić sobie małe domowe spa to tak na poprawę humoru 3majcie się kochane:D

Dziś piątek. U mnie na wadze 59.3 :) :) Także od ostatniego wpisu spadło dokładnie pół kilo. Mam jednak trochę stresów, które "pomagają" bo kiedy się czymś denerwuję czy martwię jedzenie rośnie mi w buzi. A jak u Was?

Cześć! jestem dzisiaj jakaś pełna optymizmu na wadze co prawda 57 kg ten kg do przodu ale zmienię to :) ćwiczę i wczoraj poszłam pobiegać uświadomiłam sobie że wcale nie mam kondycji masakra jakaś w tym wieku co a co bedzie dalej czas to zmienić, muszę to zmienić jedzeniowo zdrowo staram się ale czasem na piwko sobie pozwolę a jak u was kochane?

witam kochaniutkie! co mnie wczoraj spotkało!-pojechałam wieczorem do sklepu ze starszymi dziećmi na zakupy,i kasowała nas taka znajoma baba,płacę sobie spokojnie a ta wystrzeliła z pyt:pani jest w ciąży? dziewczyny jak bym w pysk dostała!czułam że jestem cała czerwona i z wrażenia wybąkałam tylko że nie co za małpa!to ja się staram jak mogę,żeby jakos wyglądać,a tu no przynajmniej tydzień będę miała do d... pocieszam się że to może dlatego,bo syn brał wszystkie zakupy...:) ona wypaliła,zapomniała,a ja mam ochotę się pociąć!

W.O. - odpuść sobie Kochana tę debilkę! Co za chamstwo! Nie przejmuj się głupimi ludźmi! Bądź ponad to! Pozdrawiam najserdeczniej. 🌼👄🌼

wo nie przejmuj sie kochana może rzeczywiście tak powiedziała bo syn zakupy niósł w grudniu miałam taką samą sytuację bo szwagierka teściową wypytywała strasznie czy w ciąży nie jestem bo tak przytyłam ale co życie no nie trzeba być dobrej myśli i robic swoje :)

witam wszystkie mamy w naszym świątecznym dniu! nie ma nic fajniejszego jak życzenia od własnych dzieci:) jutro idę na akademię do najmłodszej a dziś mamusia poszalała ciutkę z żarełkiem nie tak nawet ilościowo co jakościowo,większość to węglowodany:( aż boję się jutrzejszego ważenia,dodatkowo lada dzień przyjdzie@ generalnie pozostała mi jeszcze trauma po ostatnich zakupach,dziś znów muszę TAM iść i normalnie mam stracha,co znowu...

Hip hip, hura! Minus cztery na moim koncie! :D

MŻ wiadomo. A RD? Radę dam? :D

Przyznaje sie bez bicia, ze calego watku nie czytalam, wszystkich wypowiedzi tzn. Jedyna dieta jaka kiedykolwiek stosowalam to mz, ale w pojedynke konczy sie niestety porazka :(

Jane, ale Ty już szczuplaczek jesteś. I jeszcze chcesz zwalać kilosy? :(

RUSZAJ DOOPA! :D:D:D:D:D:D Dobre.....!

No wlasnie dlatego nie musialam nigdy posunac sie do stosowania drastycznych diet. Bo np Dukan i inne to dla mnie cos niemozliwego. Lubie gotowac, piec, uwielbiam jesc wszystko, tzn i chlebek i warzywko, z miesem troche gorzej,ale cos tam jem :P No i slooodyyyyyycze. Ich tez sobie nie odmawiam. Teraz musze je ograniczyc - jem rano tylko po sniadaniu np dwa kawaleczki drozdzowego teraz wtrabilam :D Unikam kolacji, a jesli juz to piers z kurczaka i salatka. SIE ROZPISALAM :D

Jane, to Ty bardzo dobry metabolizm masz. A ja? Wieczne ograniczenia. Zero słodyczy, pieczywa, czerwonego mięsa itp. a doopa wciąż jak szafa gdańska! 😭 A teraz już zadzieram kiecę i w plener lecę! Cześć! 🖐️

u mnie już coś ruszyło waga pokazała 56,2 kg:) od poniedziałku ćwiczę brzuszki i biegam wieczorem w miarę możliwości akurat wczoraj i przedwczoraj biegałam a na dzień mamy z dziewczynkami trochę winka się opiłam ale co tam raz w roku dzięn mamy a dzisiaj jadę do swojem mamci na wieś i pewnie ciasto będzie i takie tam pyszności ehhhhhhhhhhhh

no pewnie że tak! czytam codziennie(choć ostatnio to akurat nie ma co:)) i zbieram się do napisania paru słów piatkowe ważenie ok,waga jak na razie w miarę satysfakcjonująca w życiu trochę zawirowań,więc spodziewajcie się wiadomości na poczcie niebawem

W.O. z niecierpliwością czekam na maila ;) U mnie, pomimo okresu, na wadze poniżej 60. Aż trudno mi uwierzyć, że wreszcie przekroczyłam tę barierę 6 z przodu :)

Kobietki drogie! Dziś piątek - chwalcie się wynikami! :) U mnie 58.8 :) :) W. Odchudzająca Oleńka, Eks, Jane Birkin, Piszcie jak u Was!