Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZdecydowanaMama___

Nie rozumiem jak matki moga same sobie utrudniac zycie...

Polecane posty

Gość multiwitaminka sok 100%
teraz ubliżamy wykształceniem?!

Gość no fajnie;
zostawię dzieciaka śpiącego i pójdę do garażu się bzykać w samochodzie.. bez przesady... co do kuchni i stołu czy blatu to już pisałam :) inny pokój jest ok i krzesło :D ale z tym autem to już jaja :P

Gość mama 19 miesiecznego synka
"Kiedy dziecko spi lub jest po opieka kogos z rodziny" Jak to kiedy spi, skoro spi z wami w lozku i podejrzewam, ze samo w tym lozku lezec nie lubi, skoro spi z wami? A jak czesto podrzucasz dziecko rodzinie? Pytania z czystej ciekawosci...:)

Multiwitaminka - a gdzie ty widzisz ublizanie????? Dziewczyny, moze ktoras z was mnie oswieci, bo multiwitaminka poczula sie urazona, a ja nie wiem czym...?

Gość no fajnie;
multiwitaminka sok 100% jak narazie to chyba tylko Ty ubliżasz komukolwiek.. nie widzę żeby ktokolwiek ubliżył ci wykształceniem..

no fajnie; zostawię dzieciaka śpiącego i pójdę do garażu się bzykać w samochodzie.. bez przesady... co do kuchni i stołu czy blatu to już pisałam inny pokój jest ok i krzesło ale z tym autem to już jaja HAHA, wlasnie :) Dobrze gadasz :D

Gość no fajnie;
mama 19 miesiecznego synka Ona poczuła się urażona bo napisałas że masz skończone studia a ona pewnie nie ma i dlatego nie zrozumała o co Ci chodziło :D

dziecko kiedy spi twardo nie zauwazy ,że nie ma kogoś obok a zostawiam rzadko-gdy jadę do marketu na zakupy, gdy idziemy gdzieś na imprezę- nie porzucam go co chwilę jesli o to ci chodzi

Gość no fajnie;
"dziecko kiedy spi twardo nie zauwazy ze nie ma nikogo obok" No.. bo śpi... gorzej jak się przebudzi.. to się zdziwi :D

Hm, kurcze, nawet mi to przez mysl nie przeszlo, ale w takim razie nastepnym razem bede musiala ostrozniej dobierac slowa, zeby kolezanka znow nie poczula sie urazona...;)

a autem jedziemy do lasu np. jak widzice to,że ma sie ukończone studia nic nie daje w niektórych przypadach bo nadal zostaje sie burakiem nie mam studiów- bo musiałam szybko zacząc pracowac nie mogłam liczyc na nikogo poza sobą, ale to nie znaczy,ze nie wiem kiedy ktoś się ze mnie wysmiewa

Gość co za rozjebany temat
multiwitaminka a ty to juz wybitnie glupia jestes i widac ze ci sie nudzi, jakie ty wartosci przekazesz swojemu dziecku ?

Gość no fajnie;
multiwitaminka, ne musisz nam się tłumaczyć dlaczego nie masz studiów.. spoko. Zostawiasz dzieciaka "twardo śpiącego" i jedziesz do lasu się bzykać???

zdziwi się czym -widokiem nagich rodziców? nagość nie jest dla naszego dziecka niczym złym

E tam, dla mnie za duzo ceregieli, tu czekac az bedzie twardo spalo (a nie daj Bog sie obudzi!), tu szybki numerek, bo akurat dziecko podrzucone mamie, a tu zakupy trzeba zrobic, do dentysty skoczyc...;) Za duzy stres jak na moja glowe. ;)

Gość do autoorki
czyli jak twoja córka nie chce czegoś zrobić, to robisz to za nią, bo ci czasu szkoda na egzekwowanie :-O

ni zostawiam go samego- napisłam ,ze jest pod opieka np. cioci, która zabiera je na plac zabaw, a my mamy czas dla siebie

Gość no fajnie;
mój syn nie śpi z nami, ma swój pokoik, dlatego moge sie bzykac z mezem kiedy tylko przyjdze nam na to ochota, nie musimy uciekać do lasu albo do innego pokoju...

"tak sie sklada ,ze milosc do dziecka, a do mezczyzny jest inna , do dziecka jest czysta, bardziej szlachetna" ??????????????????????? że co? a miłość do meża jest nieczysta i mniej szlachetna?? coś Ty ćpała?.... :/

Multiwitaminka - spokojnie, tak? Mnie naprawde nie interesuje czy ty masz skonczone studia czy nie, czy masz zawod czy nie...To twoja prywatna sprawa. Ja pisalam wylacznie o sobie i ani slowa o tobie, wiec nie wymyslaj, ze ktos sie z ciebie nasmiewa, bo w tej chwili to juz zdrowo przeginasz :o

Gość nie moge zaraz :D:DD:
No i co ? Krzesło czy stol to niby takie wymyślne miejsca, że cie podniecaja bardziej niz lozko hahahah :D W obrębie sypialni czy innego pokoju to też się w takich "innych, wymyślnych" miejscach z mężem kocham. I kochamy się wtedy kiedy mam ochotę, a nie kiedy mozemy bo akurat dziecko podrzucilismy rodzince w celu uprawiania seksu :D

mój też ma swój pokoik i co z tego

tajaasne - tu wiecej jest takich perelek. Mowie ci, fajny topik. Warto go sledzic :D

Gość zalezy ile ma latt
nagośc nie jest niczym zlym, a nie krepujesz sie ze dziecko zobaczy jak cie maz z zapałem od tyłu zapina ??? zakladam kilkuletnie dziecko :D

Gość no fajnie;
multiwitaminka sok 100% No to dobrze że śpi u siebie.... gratulacje:)

więc co znacza słowa,że nie zrozumiałam co piszesz bo nie mam studiów? a dziecka nie podrzucam tylko po to aby mąz mnie bzyknął-po prostu czasem tak bywa

A pokazesz mi, w ktorym miejscu tak jest napisane? (tzn. w ktorym miejscu ja tak napislam, bo to chyba o mnie chodzi?)

dziecko ma 2 latka-i jeśli chodzi ci o to aby zrobić ze mnie kretynkę- to uwazamy aby nigdy nas nie zobaczył w takim momencie, ajesli juz tak sie kiedys zdarzy to postaramy mu się sytuację wyjasnic tak , aby sie nie bał i nie uznał tego za przejaw agresji czy coś złego

Gość zalezy ile ma latt
nie rozumiem jak mozna sie ruchać ze spiacym obok dzieckiem PATOLOGIA

mama 19 miesiecznego synka Ona poczuła się urażona bo napisałas że masz skończone studia a ona pewnie nie ma i dlatego nie zrozumała o co Ci chodziło