Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izka.12.1990

pytanie do mam doswiadczonych ....

Polecane posty

Gość izka.12.1990

Jakie sa objawy nietolerancji mleka modyfikowanego u noworodka ? Moj synek ma refluks. Pije Omneo zageszczoy Nutritonem. Spi bardzo niespokojnie , wybudza sie co 5 minut, caly czas sie prezy. Mozliwe ze nie toleruje mleka? Dzis zaczal robic zielone kupki.

Gość izka.12.1990
ktos pomoze ?

moja koleżanka dawała córce bebiko omneo jak przestała karmić piersią i mała miała okropne wzdęcia i kolki. Wszystko ustało jak podała jej zwykłe bebiko. Możliwe, że twoje dziecko nie toleruje tego mleka.

Gość mamamamama26
pewnie ze możliwe- mój mial jeszcze kropki na buzi i wykluczyliśmy ze kupki nie są od infekcji np. ucha - dostał nutramigen i bardzo sie poprawił - z zachowania też :) - najlepiej zapytaj pediatre

Gość izka.12.1990
Nie , nie dostaje.. Czyli trzeba zmienic mu mleko.

Gość izka.12.1990
Moj synek ma biale malutkie kropeczki na twarzy ? Twoj tez takie ma ?

noworodki mają takie białe kropeczki po buzi, to nie jest żadna alergia- niedługo samo zejdzie A co do mleka to trzeba zmienić i jak kupy są zielone to podawać jakiś probiotyk, według mnie najlepiej dicoflor30

Gość mamamamama26
już niema - ale miał takie ze czasem były czerwone a czasem ledwo widoczne - ale pod palcami było czuc szorstkość...

Gość mamamamama26
no ja tez podawałam i podaje do teraz dicoflor 30 przez jakiś czas a potem linex baby - i tak na przemian - tyle ze u nas na kolor kupek niepomogło a podaje się je dzieciom ze skazom podobno przez pierwsze 6 miesięcy więc ja tak robie