Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pusta martyna

Jestem pusta. Moje zainteresowania to pieniądze, uroda i rozrywka :/

Polecane posty

Gość oj dana dana
To o mnie.. tylko tyle? jak dla mnie to bardzo wiele, a co Ty byś chciała jeszcze robić? :)

Gość hmmm............
twims :):):) niech Ci będzie, ale jesteś właśnie głosem ludu, ogólnym trendem :) Chcę być zwykła, prosta, prostolinijna, szczera, a nie wampem na 15cm szpilkach od louboutina pracującym w korporacji, bzykającym szefa, w międzyczasie skaczącym na banji, ze spadochronu, czy ratującym pandy w Chinach. Dla każdego to, co mu odpowiada :)

Gość To o mnie ...
Trochę projektuję... ale często już brakuje mi na to siły.. :O

dziewczyny a może zajmijcie się wolentariatem ? to nic nie kosztuje a satysfakcja bezcenna , normalnie idziecie do szpitala dzieciecego w waszym mieście i mówicie ordynatorowi że umilicie czas opuszczonym w chorobie maluchom. Jal móje dziecko leżało w szpitalu ,przychodziła taka grupa studentów ,siedzieli p okilka godzin ,czytali dzieciom książki ,odpowiadali na dziecięce pytania ,maluchy były przeszczęsliwe. Są również przykościelne świetlice dla dzieci z patologicznych rodzin , a jeśli nie lubicie tudzież nie potraficie pracowac z dziecmi ,to moze wolentariat w schronisku dla zwierząt ?

Gość roxannnnna46
To o mnie ... i namiętnie kupuję.. Własnie... kupowanie! Czasami myslę że jestem od tego uzależniona! Nawet jak są okresy gorsze finansowo to ja łażę po galeriach handlowych, siedzę na Allegro i oglądam, kupuję, kupuję, kupuję, :O:O:O:O:O:O

Gość To o mnie ...
oj dana dana To o mnie.. tylko tyle? jak dla mnie to bardzo wiele, a co Ty byś chciała jeszcze robić?" Ojj chciałabym jeszcze więcej się uczyć, więcej czytać, więcej pracować.. i w ogóle.. więcej zainteresowań mieć.. Tyle rzeczy zaczynam, dochodzę do jakiegoś pułapu i opadam z entuzjazmu. A jakoś tak.. :O Inni robią więcej.. widzę to.. ale ja nie mam siły.. .:O

Gość hmmm............
wstrętne zakupoholiczki :P:P:P ...to okropne allegro :)

Gość To o mnie ...
roxannnnna46 - mam tak samo.. już brakło mi szaf.. buduje nowy dom, może tam będzie więcej miejsca :P

Gość roxannnnna46
Puchatka, piękne to co piszesz ale ja jestem zbyt wrażliwa. Wiesz że nawet teraz jak przeczytałam twój post i pomyslałam o tym co dzieje sie w schroniskach, jaka krzywda dzieje sie zwierzętom na całym świecie to łzy mam w oczach. Gdyby nie to że jestem w pracy ryczałabym. Moja pomoc ogranicza sie do dawania czasami jakis datków, kiedys zawiozłam do schroniska jakies stare koce, kołdry, miski, żal mi ściska serce, tak kocham zwierzęta

Gość 3krotka333
@puchatka29 Mam doświadczenie jeśli chodzi o pomaganie zwierzętom,działałam w fundacji która zajmowała się bezdomnymi kotami.Dałam sobie spokój jak przekonałam się jak to działa od środka i że założycielce bardziej zależy na promowaniu siebie niż rzeczywistym działaniu. Teraz działam na własną rękę,dokarmiam gromadkę bezdomniaków niedaleko mojego domu,leczę w razie potrzeby i przy współpracy ze znajomą w miarę możliwości łapiemy kociaki i sterylizujemy na własny koszt.Fajna sprawa,daje sporo radości i satysfakcji z takiej pomocy.

Gość oj dana dana
ja to mam za to taką matkę że swoim zachowaniem demotywuje mnie do podjęcia jakiejkolwiek aktywności :) mam ochote ją czasem zabić, ale narazie nie mam pracy i pieniędzy

Gość roxannnnna46
Poza tym aż tyle czasu nie mam, mam przeciez pracę i rodzine

Gość mariiyaaa
Taki temat załozyla chyba jakas totalna idiotka.

Gość oj dana dana
to o mnie... skoro nie masz siły to sobie odpuść! lepiej wybrać jedną rzecz i się na niej skupić! nie da sie robić tyle na raz. Nie patrz na to co robią inni, pewnie tez wracaja do domów i narzekaja ze siły nie maja i po co im to wszystko,a le wychodza i znowu sie nakrecaja bo znajomi robią wiecej. Nikt nie ma siły ale tez nikt sie nei przyzna tylko próbuje dorownac innym bo wstyd przed nimi. I tym oto sposobeł samo napędza się błedne koło :)

Gość roxannnnna46
Stokrotka - cudownie. Ja tez dokarmiam jak mi cos zostanie. Uwielbiam koty. Będe je miała w domu do końca zycia.

Gość 3krotka333
@mariiyaaa Jak Ci się temat nie podoba,to po co tu jesteś?

Gość To o mnie ...
Ja też pracuję, trochę się dokształcam i czasem pracuję dla znajomych w domu jeszcze.. Projektuję także wnętrza w nowym domu..

Gość roxannnnna46
Fakt tytuł tematu niby negatywny a okazuje sie że my tu wszystkie jesteśmy cudownymi wartościowymi babkami

Gość oj dana dana
mariiya swoje osądy zachowaj dla siebie :) tylko idiota nazywa kogoś idiotą nie mając o nim zielonego pojęcia

Gość hmmm............
jak zdobędziesz jedno i drugie to ją zamordujesz? :D

Gość 3krotka333
@roxannnnna46 Też uwielbiam :D W domu mam 3 własne,wywodzące się właśnie z tych bezdomnych"sierot"którym życie uratowałam :)

Gość hmmm............
dorzucę do gromadki moją 1 cudowną kotkę :) Miałam 4 ale niestety lubiły chodzić na drogę i więcej płakac zamiaru już nie mam..

Gość twims
Aaa! Nie jestem głosem ludu! Tylko nie to! A wampów, szpilek, korporacji i bunji nienawidzę!

Gość roxannnnna46
Ja też 3. Tak jak pisałam miałam kiedys hodowlę, 1 to pozostałośc po hodowli, 1 staruszek ale dobrze sie trzyma i ostatniego kupilismy sobie z aktualnym mężem

Gość To o mnie ...
A ja uwielbiam... tzn. że taka chciałabym być..

Gość 3krotka333
No proszę,czyli nawet kilka"kociar" tutaj mamy :D

Gość oj dana dana
jak zdobede prace i pieniadze to bede niezalezna i nie bede musiala znosic toksycznego pieprzenia nad moją głową :)

Gość hmmm............
bo i roxane zacznę lubić :D:D:D twims - ok, ze spokojem podchodź do tematu. Wydajesz mi sięwłasnie taką, jak to kiedyś nazywano yuppies? może źle cię oceniam :)

Gość roxannnnna46
to o mnie.... możesz być kim chcesz

Gość To o mnie ...
Nie nadaję się na bizneswoman.. Jestem "artystką" dlatego.. :O