Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani busika

wywaliłam bezrobotnego męza z domu , sama zarabiam a on nic

Polecane posty

Gość Regres orencz
ostrzegam tylko że nie zniknę stąd przez najbliższe lata :D nie dziękujcie :D 🖐️

Gość regres pierdoły piszesz jak za
o własnie już przynudzający zaczyna - ten ciety język, te wspaniłe riposty, tez poziom rowu mariańskiego

zawsze szczery do jakiego tematu? bo nie bardzo kojarzę?

Gość frania majowa
Ciekawa jestem tylko jeszcze jednego , jak zareaguje w domu mama, czy przytuli do piersi i powie o moj ty biedny czy tez da kopa w dupe?

szczery wpisz tam posta bo odnaleźć nie mogę kurcze blade :(

maz alkoholik? temat stary, a meza i tak kochaja wiec to sie nie liczy :)

Gość KeppOnRUnn
co za jebana szmata.. facetowi sie chwilowo nie powodzi z robota a ta kurwa go wyrzuca z domu na jego miejscu spalil bym cie zywcem szmato!! gin kurwo materialistko

Gość pani busik
faktycznie mogłam się wygadać, zobaczyć inne punkty widzenia, mam nadzieje ze jakoś to moim leniuchem wstrząsnie, we wtorek wyrwałam zęba, nie mogłam spać z bólu i bulu serca ze tak musiałam postąpić, jakieś uczucie jest tylko ono jest podsycane - zimnym prysznicem żeczywistości

we wtorek wyrwałam zęba, nie mogłam spać z bólu i bulu serca ból bulowi nie rowny

Gość pani busik
KeppOnRUnn-> pewnie bys mnie jeszcze pobil, mocny w gębie i pewnie rękoczynach.... takiego jak tyno bym nawet kolo domu nie wpusciła... walnij se w klawiature młotkiem lub pięścią, ulzy Ci albo kopnij ściane a najlepiej walnij w komputer to nie bedziesz mial z czego tutaj puisac ...

bulgot serca piekny tytul telenoweli, jeszcze łopot lędzwi moze byc do wersji erotycznej

Gość roxannnna46
dobrze zrobiłaś tylko troche za późno. Za długo darmozjada utrzymywałaś. Ja tez sporo straciłam finansowo przez mojego męża i przez nasze wspólne przetracanie pieniędzy. Teraz mąz zarabia 2 razy tyle co ja ale ma długi, mamy ogromne bieżące płatności i ja w zasadzie go zywię, mimo że on zapierdala 7 dni w tygodniu po 10 godz. Rodzi sie we mnie bunt bo czekam kiedy w mkońcu z tego wyjdziemy. Ciebie podziwiam za cierpliwość bo ja po kilku miesiącach mam dość

przez nasze wspólne przetracanie pieniędzy. łamaliscie im nozki?

Gość KeppOnRUnn
pani busik- po prostu gardze takimi szmatami, ktore leca tylko na kase, czyli np ty

Gość roxannnna46
przetracanie nie przetrącanie !!!!!!! To facet powinien wiecej dawać na dom, miec lepszą pracę. jestem tradycjonalistką. Autorko tylko zadbaj o alimenty, jak nie będzie płacic to dostaniesz chociaż z ZUSu

pionierskie rozwiazanie problemu z galopujaca inflacja :D moze to gazele biznesu