Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani busika

wywaliłam bezrobotnego męza z domu , sama zarabiam a on nic

Polecane posty

no nie moge!! ona na kase leci, tak???? stuknij sie w ta pusta makowke!! moze ma utrzymywac 3 osoby za 1 pensje, bo sie burakowi nie chce ruszyc doopy i pracy poszukac???

Gość dzejsondzejon
//no nie moge!! ona na kase leci, tak???? stuknij sie w ta pusta makowke!! //// a podobno milosc nie wiąze sie z pieniedzmi? hahhahaha oj drogie pnie, jestescie zwyklymi szmatami gdyby ten sam maz, przynosil do domu 10 tysiecy to by mu zona loda robila 24h.. a jak nie ma kasy to go wyrzuca z domu ja pierdole... prosze Boga o to bym nigdy na taka szmate nie trafil

ja Boga nie musze prosic, zebym nie trafila na takiego buraka jak Ty, bo mam faceta, ktory chodzi do pracy i zarabia kase na utrzymanie domu, etc, tak samo jak i ja :P

ja pie**ole... prosze Boga o to bym nigdy na taka szmate nie trafil :) panie boze prosze o szczescie dla rodzicow, nowa milosc dla cioci basi, auto hybrydowe dla krzysia i zebym nigdy nie trafi na taka pierdolona szmate, kocham cie boziu. amen

Gość .................,........,...
czizas jak zwykle zalosna riposta...

Gość dziki cuhuj
pelikan czyli wszycy juz wiem za co kochasz meza... za to ze przynosi kase do domu gardze toba szmatao, obym nigdy nie trafil na takie jebane materialisti BLEEEEEE!!!

hahahha to sie usmialam :D:D:D a co ja jestem?? Matka Teresa, zeby nieroba utrzymywac?? Co innego jakby stracil prace i byl w trakcie poszukiwania innej. Wtedy owszem, pomoge, ale pasozyta i darmozjada wywalilabym na zbity leb za drzwi. I mozesz mnie nazywac materialistka (o ile w ogole wiesz co to slowo oznacza), wisi mi to.

Gość dziiiiiiiiiki chuuj
przeciez wyraznie autorka napisala, ze obecnie nie pracuje a wczesniej robil... wiec to nie jest tak ze cale zycie siedzi i nic nie robi gardze wami, szmaty, ktore leca tylko na kase-to obleśne

proponuje, buraku, przeczytac pierwszy post autorki z 5 x, zebys dobrze zrozumial wklejam cytat dotyczace pracy owego pana: ''jesteśmy małżeństwem ok. 3 lata, on nie pracował w swoim życiu dużo , kilka miesięcy w roku i to na czarno, ma duży kredyt na karku i zobowiązania wobec rodziny. Ja się co miesiąc zapożyczam , ja oddaje''

Gość dziiiiiiiiiki chuuj
pelikan ty idiotko (Sowoja droga, jakas niedojebana jestes biorac meski nick) ale mniejsza o to... pare miesiecy w roku czyli pracowal z 3/4 roku, wiec chodzi o to ze chwilowo nie ma pracy a ta go wypierdala z domu no zal.. obym nigdy nie trafil na taka szmate jak ona albo ty kurwy ktore za pieniadze by wlasna rodzine pewnie sprzedaly!!! do gazu z wami szmaty jebane

Gość od nikogo niezależna
Regres- ty masz jakiś problem ze sobą. I to nie mały. Aż czytać się nie chce i bardzo zaśmiecasz topic. Co do wypowiedzi , że trzeba być kretynką..... nie nie trzeba być kretynką by wyjść za mąż za takiego tylko trzeba bezgranicznie kochać i ufać człowiekowi i widać tak było z autorką. Ale zmądrzała i dała chłopu czas na przemyślenie swojego nędznego życia Ale widać ty ani tobie podobni nie maja o tym bladego pojęcia:/

chyba zadnej szkoly nie skonczyles poza tym, skoro pare miesiecy w roku to dla ciebie 3/4 roku, ciekawe jak to sobie wykalkulowales w tej pustej tepej glowce??

trzeba byc niezlym pelikanem by nie zorientowac sie, ze to prowo dodam, ze nie wiem z kat sie takie pelikany wylegaja? :-)

Gość substancje smoliste
cytaty cynią cłowieka ocytanym.

Gość ale sie facet ustawił..
zona go utrzymywała a ten leżał do góry jajami. kure kazdy by tak chiał. te zony niektóre to głupie. Żreć bym nie dała to zaraz by dupe ruszył do roboty. dobrze że się w końcu kobieta ocknęła i darmozjada wywaliła. nie trawie takich nierobów wyzyskiwaczy

Gość ale frajernia buahah
ten temat doskonale ukazuje to ze kobiety to szmaty ktore leca TYLKO na kase... nic dziwnego, ze kazdy bogaty facet ma wokol siebie mnóstwo zajebistych cip

Gość dajciemispokojzhsłem
Biorąc pod uwage niektóre odpowiedzi, namnozyło sie facetów uwazających, ze nie maja obowiązku dokładac sie do domowego budżetu, a jesli kobieta tego oczekuje, to jest szmatą lecącą na kase. Swiat sie chyba konczy i instytucję małżenstwa diabli wezmą. Mało jest kobiet (o ile są) które zgodzą sie, zeby utrzymywac dom, rodzinę i faceta nieroba w ramach pokazania swiatu, ze "nie jestem materialistką". Gdzie wasz honor panowie, gdzie poczucie jakiejkolwiek sprawiedliwości? Zanim sie oswiadczycie jakiejs biednej dziewczynie, nie zapomnijcie jej przestawic swojego swiatopoglądu odnosnie "materializmu kobiet". Każdemu trzeba da szanse na szczesliwe zycie.

Kiepskie prowo.... I chyba nikt po studiach nie ma takiej ortografii jak autorka....

oboje powinni pracowac, a ja jestem zdania ze powinni dawac kase i podejmowac decyzje ile na paliwo ile na przyjemnosci

Gość pani busik
Zastanawiałam sie wczoraj czy choć zadzwoni i powie coś, ze przemyślał sprawę, a tu wieczorem wchodzi do mieszkania, pakuje swoje kolejne manatki i wychodzi. Niemalże bez słowa, mama chyba przygarnęła swojego syna bo taka okropna żona powiedziała mu papapa. A tym co tweierdzą ,że lece na kase radzę by przeczytali co napisałam... bo widze ze oceniacie mnie tylko po tytule taka jakaś wspólnota beznadziejnych plemników

męska urażona duma :) teraz pewnie ma do Ciebie wielki żal ,ale to minie przemyśli albo pomyśli i wróci niestety czasem trzeba tak radykalne środki podjąć żeby tej drugiej osobie dać do myślenia trzymaj się Autorko:)