blueska21 0 Napisano Marzec 17, 2011 Witam. Mam pytanie do pan, ktore stosuja pigulki antykoncepcyjne. Kiedy juz konczycie opakowanie i zaczyna sie siedmiodniowa przerwa, to kiedy mniej wiecej wystepuje u was krwawienie, w ktorym dniu przerwy. I uwaga: Kiedy najpozniej mialyscie krwawienie? Pytam bo u mnie zaczal sie juz czwarty dzien przerwy a krwawienia nadal brak. Co o tym myslicie? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ta pani ginekolog Napisano Marzec 17, 2011 Dokładnie trzeciego dnia po odstawieniu pigułek. Przykład: ostatnia pigułka w niedzielę rano, krwawienie z odstawienia - środa po południu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 3-5 dnia Napisano Marzec 17, 2011 nie przejmuj się, masz 7 dni, żeby się zaczęło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blueska21 0 Napisano Marzec 17, 2011 Dziekuje za odpowiedz. Czyli to nie jest nienormalne.. Juz sie balam,ze mam cos nie tak z organizmem :) Ostatnia tabletke z opakowania wzielm w niedziele wieczorem (ok 23:00) wiec wychodzi na to,ze lada chwila powinnam dostac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ta pani ginekolog Napisano Marzec 17, 2011 Pamiętaj ze nawet jak nie dostaniesz krwawienia z odstawienia, wszystko jest oki - ja biorę Mercilon juz trzeci rok i czasem mam malutkie krwawienie o czasie, a czasem w ogóle nic :) błona śluzowa się nieodbudowuje więc nie ma co się złuszczać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja biore Yaz Napisano Marzec 17, 2011 więc nie mam przerwy ale po 24dniach od rozpoczęcia blistra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grzecchhotka Napisano Marzec 17, 2011 Ja po ostatniej zmianie pigułek krwawienie z odstawienia dostałam dopiero piątego dnia przerwy. Też się martwiłam, ale wystąpiło normalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeszcze raz albo 2 Napisano Marzec 17, 2011 a ile dni macie krwawienie bo ja widze ze mam ostatnie cykle tylko 2 - 3 dni a Wy ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie ma reguły Napisano Marzec 17, 2011 możesz krwawić z odstawienia przez parę dni albo przez jeden, a nawet wcale - albo krwi może być tylko kilka kropel i POWTARZAM - NIE NARASTA BŁONA ŚLUZOWA PODCZAS BRANIA HORMONÓW WIĘC NIE MA SIĘ CO ZŁUSZCZAĆ :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach