Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgfhdfh

NIEDLUGO BEDE MIALA DZIECKO JESTEM PRZERAZONA!

Polecane posty

Gość dgfhdfh

Dociera do mnie ze niedlugo bedzie z nami malenstwo... oprocz radosci teraz ogarnia mnie tak wielki paralizujacy strach ze o niczym innym nie moge myslec :( jestem przerazona ze sobie nie poradze i boje sie czy bede umiala sie zajac dzieckiem, byc dobra matka...

Gość spokojnie to nie jest
tak skomplikowane jak by sie wydawało. Na poczatku bedziesz musiala tylko karmić, przewijać i kąpąc Reszta przyjdzie z czasem.

na początku dziecku malo trzeba, bo śpi długo, je i robi kupy, z czasem jego okres czuwania sie wydłyży, ale się wszystkiego po kolei nauczysz, nie ty pierwsza! poradzisz sobie na pewno!

Gryzellda -:D LAska ja mam dwojke i calymi dniami sama ..Instynkt nie pozwoli Ci sie zle zajac malenstwem,bedzie dobrze -Don't panic ;)

Gość Fara Muszka
Hej..ja mam dwójkę.............czego i Tobie życzę: http://tnijurl.com/7173fead1a19/ zapoznaj się dokładnie z tym i przygotuj......będzie OK....!!!

Gość mama 19 miesiecznego synka
Wiem co czujesz, mimo, ze ja mam juz jednego synka, ale za troche ponad pol roku pojawi sie drugie dziecie i ja juz schizuje jak ja dam rade z dwojka maluchow :)

Gość dgfhdfh
dziekuje wam... teraz juz koncowka ciazy mam duzo czasu i za duzo mysle o tym co bedzie... stad ten strach przed nowym, nieznanym...i obawa czy bede dobra mama... dziekuje za wpisy :)

Gość mamuśka:)
Teraz najwazniejsze dla Ciebie jest to żebyś była wypoczęta i spokojna,więc nie stresuj się tak bardzo i myśl o tym wszystkim co dobre. To nie jest tak straszne jak mogłoby się wydawać,wiem bo sama dopiero od trzech miesięcy jestem mamą i też wielu rzeczy się obawialam tym bardziej że tatuś jest kierowcą i iwększość czasu jestem sama z maleństwem:) Gwarantuję Ci że sobie poradzisz,tylko na początku musisz być silna i nie panikować.Spokojnie ,zobaczysz radość weźmie górę nad strachem:)Powodzenia:)