Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

babka jagodzińska

ENDo-czy to dobry sklep?

Polecane posty

Gość JESTEM FANKA ENDO
Ciuszki ladne i swietne jakosciowo! Do tego maja duzo promocji na stronie internetowej. Ja uwielbiam. Mogliby miec tylko wekszy wybor

Endo ma świetne ciuchy, bardzo dobre jakościowo i ciekawe wzory. Trochę bieda z wzorami, jeżeli chodzi o ubranka dla niemowlaków, ale dla starszaków są super. Moje dzieciaki je uwielbiają.

Gość a ja się do nich zraziłam
pomimo tego że ubranka mi się bardzo podobają już więcej nic będę wchodzić na ich stronę, a to dlatego, że jakiś czas temu chciałam u nich kupić ubrania dla swoich maluchów, siedziałam na ich stronie z godzinę, wybierałam ubranka, spradzxałąm dostępność itp, chcąć sfinalizować zamówienie podałąm swoje namiary itp i przed kliknięciem ostatni raz enter, wyskoczył mi komunikat "uwaga koszyk został opróżniony" i szlag jasny mnie trafił, bo tyle czasu zmarnowałąm a tu sie okazało, że rzeczy które dodałam do koszyka okazały się już niedostępne napisałąm do nich że mają gówniany system itp, ale co z tego zmarnowany czas i zero widoków na towar który chciałam kupić

Gość z tym sklepem to sciema chyba
Tak samo jak osoba wyżej. Wybrałam, powypełniałam wszystko i co? Jak przyszło do płacenia to mi wyszło "twój koszyk jest pusty" i tyle. :-o

Gość z tym sklepem to sciema chyba
Już wiem, zadzwoniłam na infolinie i jak się wybiera "wysyłka po przedpłacie" to trzeba zaznaczyć opcje przelewu bo inaczej strona wygasa. Mnie się udało :)