Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coes2

ile czasu potrzebuje facet żeby wejśc w nowy zwiazek

Polecane posty

Gość coes2

ile czasu potrzebuje facet żeby wejśc w nowy zwiazek np. był z dziewczyną 8 lat rozstali się z jej winy jak myślicie czy dlugo powinien leczyc serce

Gość coes2
podbijam

Gość IMO13699
3 dni, 15 godzin i 43 minuty. Sekund od 10 do 48 - zależy czy bardzo ją kochał.

Gość coes2
ale tak realnie jka to wyglada u faceta 2 miesiace wystarcza czy to za krotko zeby zapomniec choc troszke o swojej bylej

Gość kkkkbj
lohooo oj troche tego czasu bedzie potrzebowal...moj byly po 8letnim zwiazku byl sam z wlasnej woli przez cztery lata, a wina nie byla jej, zdecydoweali oboje o rozstaniu, w twoim przypadku moze byc ciezej, skoro to dziewczyna zawinila. i mowie ci lepiej sie nie spieszyc bo jak wejdzie w nowy zwiazek nie odchorowawszy porzadnie poprzedniego to efekt moze byc nieciekway wiem z wlasnego dowsiadczenia.

Gość g bzgfbvfSDc b
moje,u po 9 latach wystarczyl jeden dzien

Gość kkkkbj
2 miesiace??? co to jest? nic!!! ja po 5letnim zwiazku nie moglam sie zwiazac z nikim nowym przez dwa lata. tzn w miedzy czasie bylam z jednym kolesiem ktory bardzo naciskal. sprobowalam wiec ale efkt byyl marny dla niego, bo choc bardzo chcialam no nie mogalm mu jednak dac tego co na pewno dalabym odchorowawszy moj poprzedni zwiazek. dopiero po 2 latach poczulam ze oddycham swiezym powietrzem

Gość .174.
uuuu... myślę, że generalnie długo. To zależy od sytuacji, gorzej jeszcze jeśli wywinęła mu jakieś świństwo na zakończenie ;/

Gość kkkkbj
jesli ktos po jednym dniu decyduje sie na nowy zwiazek to ja takiej osobie dziekuje. to chyba oczywiste ze z takim facetem jest cos nie tak

Gość ginger21
nie łudź się... nie ważne czy minie rok, dwa czy pięć. Jeśli facet kochał tą dziewczynę to zawsze będziesz na 2 miejscu... nie ważne co by mówił...

Gość coes2
:(

Gość dwadzieścia lat bez pięciu dni
"ile czasu potrzebuje facet żeby wejśc" - to zależy tylko od tego jak bardzo jest to schowane.

Gość ile czasu?
ja po 5 miesiecznym zwizku z czego 3 miechy na slowo, 2 miechy na 2 razy w tygodniu spotkania odreagowywalam od listopada 2008-maj 2010 i serio potrafilam brac nogi za pas jak sie facet zblizal:) moj obecny po 4 letnim zwiazku odreagowywal podobno od wrzesnia 2008 do maja 2010, pytajac co by zrobil poznajac nie rok wczesniej odpowiada- MINĄŁ moj brat po 3 letnim zwiazku wszedl w nowy po 3 miechach czy nawet 2? dziewczyne skrzywdzil,rzucil i brzydko wykorzystal zostala zona mojego kuzyna i jego krzywda zawyrokowala na naszych relacjach, panna byla ladna nieglupia, miala rzęsy jak motyle :) pewnie dzis by tego nie zrobil, jest swietnym ojcem i mezem, nie wiem czemu czlowiek za gowniarza robi takie rzeczy ze sie potem wstydzi?dobrze ze moje krzywdy pojechaly w inne wojewodztwa, bo bym sie spalila swieta zasada-nie chce faceta z mojego miasta;)

Gość taaaaaaaaaaa???
ja w ogole nie chce facetów :P :)

ja mysle ze od pol roku do 4 lat:) srednio po poltorej roku przestaja marudzic:) ale moj kolega byl z kobieta od kwietnia do listopada 2007 i jeszcze rok temu cos nadawal na jej temat, mnie to dziwilo bo 4 miesiace i zadne z niej cudo ale no ile to mozna jak zaciągał swoją śpiewkę w grudniu 2010 i przeciągał na następny to aż mnie zgięlo

Gość taaaaaaaaaaa???
mam nadzieje ze nigdy z tego nie wyjdzie :) szczerzez gdyby ode mnie to zalezało to juz bym dawno posciła na nich bombe biologiczna :)

Gość taaaaaaaaaaa???
"ja po 5 miesiecznym zwizku z czego 3 miechy na slowo, 2 miechy na 2 razy w tygodniu spotkania odreagowywalam od listopada 2008-maj 2010 i serio potrafilam brac nogi za pas jak sie facet zblizal moj obecny po 4 letnim zwiazku odreagowywal podobno od wrzesnia 2008 do maja 2010, pytajac co by zrobil poznajac nie rok wczesniej odpowiada- MINĄŁ moj brat po 3 letnim zwiazku wszedl w nowy po 3 miechach czy nawet 2? dziewczyne skrzywdzil,rzucil i brzydko wykorzystal zostala zona mojego kuzyna i jego krzywda zawyrokowala na naszych relacjach, panna byla ladna nieglupia, miala rzęsy jak motyle pewnie dzis by tego nie zrobil, jest swietnym ojcem i mezem, nie wiem czemu czlowiek za gowniarza robi takie rzeczy ze sie potem wstydzi?dobrze ze moje krzywdy pojechaly w inne wojewodztwa, bo bym sie spalila swieta zasada-nie chce faceta z mojego miasta" spytaj sie go: Jakie to uczucie zniszczyc komus zycie? :)

Gość gość
Dokładnie frajerze, jakie to uczucie zniszczyć komuś życie?

Gość gość
3 mies. - 1 rok

Gość gość
Mój po 3 latach związku po poł roku od rozstania miał dziecko w drodze z inną

Gość gość
3 miesiace

Gość gość
co najmnej 2 lata ;)

Gość gość
Ja jestem kobietą i po 3 latach ciągle jestem sama

Gość gość
Mój były po 5 latach bycia razem.. po rozstaniu przez dwa dni mówił ze nie jest juz w stanie nikogo pokochać i z nikim być i tylko ja bylam jestem i bede jego miloscia.... Po miesiacu okazało się ze ma nową dziewczynę

Gość yarek27lat
ja bylem 5lat.. do marca tego roku. po rozstaniu strasznie rozpaczalem - duzo pilem, dużo *****lem byle z kim i byle gdzie itd. pod koniec sierpnia poznalem przez przypadek moja nową myszke :) boże jaki ja glupi bylem bedąc z tamtą dziewczyną. fakt byla ladna i miała duze cycki - ale tylko to. ta ma wszystko - wygląd i jest inteligentna. poza tym z***biście sie z nią dogaduje. seks jest po prostu o niebo lepszy niż z tamtą zołzą glowa do gory

Gość gość
Jak długo? Tyle, ile zajmie mu zdjęcie. Majtek innej. :-o

Przecież mężczyzna po rozstaniu to OSOBA ze złamanym sercem, a nie kot po sterylizacji. Jednemu zajmie to tydzień a innemu 20 lat - nie ma żadnej stałej. To zależy od jego emocjonalności, i siły uczucia które było między nimi.

Gość gość
Jak zdjęłem majtki innej od razu wpadłem i jestem z nią, ale jest różnie. Myślę i tęsknie czasami do eks.