Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...milady...

na każdy temat :)

Polecane posty

Prysznic to wiem, depilacja też. Ale "te sprawy" to, co? :D

broom Pisząc "te sprawy" miałam na myśli peeling solny i dziwne mazidło o niezidentyfikowanym zapachu, po którym moja pupa ma wyglądać jak u jenni lopez ;)

Chawe....Przede wszystkim to mnie się podoba. Jest bardziej higienicznie i mniejsze jest prawdopodobieństwo, że jakaś wesz się przyczepi :D

I nie mam co liczyć, że się jakiemuś facetowi spodoba, no chyba że mi rura pęknie, to wezwę hydraulika w środku nocy :P

Nie baw sie w ogrodnika i nie przesadzaj milady.;0Taka moda nastała i Ty sie włączyłaś w nią:D

Nie zauwazyłem,ze broom juz sobie poszła spokojnie tanecznym krokiem do łóżeczka.Więc dobranoc

Czy nasze prababki to czyniły? Wbrew naturze to co robisz.Przecież miejsca intymne szczególne podatne są na pocenie sie więc kto mówi głupoty?

Rozumiem, że Ty się nie depilujesz, ale moje ciałko gładkie musi być ;) Bo tak lubię :) Nóg też mam nie golić ? :D

Możesz nawet głowę na łyso ogolić nic mi do tego:D Lecz jakby taka moda była napewno z glacą byś biegała:D

Powiedz kto na taki iście szatański sposób wpadł aby wszystko co owłosione depilować:DFACET a nie kobieta!!!!

Rozumiem, że Ty się nie depilujesz,-- hahahahahahhahahahha czyli z piersi miałbym depilować:D Dziś juz przebiłas wszystkie moje wklejone żarty:D:D:D

21:48 [zgłoś do usunięcia] Chawefloki Możesz nawet głowę na łyso ogolić nic mi do tego Lecz jakby taka moda była napewno z glacą byś biegała Bez przesadyzmu... Nie latam ślepo za modą. Nie mam czasu, nie bawi mnie to, cenię sobie wygodę.

Mnie czas poświęcony sobie w niczym nie przeszkadza. Jeśli mi to pasuje, czuję się dobrze...to o co chodzi ?

Nie długo, czyli kiedy ??? :D Bo depiluję się od 14 roku zycia i jakoś się tej "szczotki" jeszcze nie dorobiłam :D

a skąd mam wiedzieć kiedy:DJa sie nie depiluję wieć zapytaj tych co robią od iluś lat.W/w pytanie odwróciłaś:D

Mnie sie dziennie nie chce golić a Ty masz radochę w depilowaniu.Zagadkowa jesteś.Musisz powiedzieć mi jak to się chce mieć chęć:P:D