Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facetowski2

Czy kobiecie po 30-ce wypada?

Polecane posty

no tak chciałam tylko aby przepis sprzedała :P Trzeba by było sobie młodego gosposia przygruchać :P aaaa kysz grzeszne mysli 😭

Nie ma mnie" pół "godziny a tu dragi ,seks i alkohol pełną parą :classic_cool: Chciałam tylko dodać ,że ja ....ja jestem obecnie w tych rurkach ,ale na nogach to mam klapki w kolorze fuksja :classic_cool: i chciałam jeszcze powiedzieć ,że ...że ja mam 175 na bosaka i dzięki czemu mogę sobie zrywać kokosy z palmy :classic_cool::O

ryjek normalnie zyrafa :P niektórym Bóg daje wzrost a innym....:classic_cool:

byłam w trójmieście na kolonii w 93 roku ,robiłam zdjęcia aparatem ,który podarował mi tata i tak natrzaskałam ich cała kliszę problem sie pojawił podczas wkładania owych zdjęć do albumu ,ponieważ zapomniałam zdjąć zasłonę z obiektywu i wszystkie zdjęcia dotyczyły ciemności :classic_cool:

na piwo do Trójmiasta? :classic_cool: to bedzie długa i droga podróż :classic_cool:

ja przyjechałam tu na studia w 94 i tak już zostałam na dobre :) Matko to już 17 lat !! Tyle też jestem z moim mężem - hi, hi ;)

Mnie kiedyś znajoma powiedziała ,ze wyglądam jak taka jedna niechciana córa Caringtonów z Dynastii :classic_cool: na początku się z leksza obraziłam ,ale po głębszym przemyśleniu ....przecież w Dynastii same szprychy występowały ???:classic_cool:

no dobra dziewczyny a czego nam jeszcze nie wypada?:classic_cool: Macie jakies pomysły?:)

Ryjek mogłaś iś na tAp madl;) chociaż nas teraz to juz nigdzie nie wezmą;))

myślę ,że nie wypada nam nosić koronkowej bielizny ,tylko barchanowe gacie w tym wieku i cycki wolno latające :classic_cool: Myślałam nad pójściem do tapl madl :classic_cool: ale nie chciałam robić konkurencji młodszym:classic_cool: w ogóle nagrody mi nie przypadły do gustu :classic_cool:

jakiś czas temu na forum czytałam, że nie "wypada żeby takie stare lampucery tzn.30-40 bawiły się w dyskotece" ... a już wogóle kalplica jak młodziki od nich dołączają w tańcu ;)

ja tam sie za mocno nie mogę odmłodzić bo mam 16 letniego syna mogą go o jakis romans oskarżać :classic_cool: To juz naprawde nie wypada :P

A ja stwierdzam że robie wszystko to co nie wypada;tańczę na imprezach w mini i kuszę facetów ;)całuje się na ulicy i latam w szpilach,szaleje na rolkach i chodze w przeswitujacych bluzkach ,haha

i tak trzymać drogie 30, 40 itd ;) muszę zmykać miłego weekendu i "grzeście, grzeście" - aż do utraty sił :D

Prześwitująca bluzka to już przegięcie. :D Koronkowa bielizna to jeszcze ujdzie. :D

Gość Facetowski2
WOW fajnie sie rozkreca i boki można pozarywać:D:P:D

To wcale nie jest śmieszne :( to jest straszne ,że kobiety w tym wieku są takie zdemoralizowane :( seksu też nie powinny uprawiać ,jedyne co mogą to uprawianie marchwi i cebuli w ogródkach działkowych i grill w każdą niedzielę z szwagrem Zygmuntem :O :D

Gość chetna na romans
Niby dlaczego nie?

ryjekkk-- czy Ty mówisz o realu?Jakos tutaj nikogo nie widzę na powaznie aby było tak jak opisujesz:)

serio serio ,ja nigdy nie kłamię :classic_cool: a propos ,kogo ty tu widzisz ,bo ja same litery mam na monitorze ???:classic_cool: chyba jakiś stary model laptopa mam :(