Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facetowski2

Czy kobiecie po 30-ce wypada?

Polecane posty

Dobranoc :). Layla, mam taki plan, nadstawię się do sztucznego oddychania ;)

latynosa to ja jeszcze nie miałam,może mi się przyśni?:) miłych i owocnych snów:) jutro w pracy chyba kolegę zgwałcę;)

Trzydziecha widzę że Cie dobrze ponosi;)chyba jesteśmy pokrewne dusze:) Moraira,czy ja dobrze zczaiłam że nie masz faceta?;)

nie mam. Jestem starą panną :classic_cool:. Dziewczyny przyjedźcie do mnie. U mnie mix Latynosów, Murzynów, Turków i nawet Niemiec się trafi ;)

Hmm a dlaczego nie masz.?:) Znam te mixy wszystkie,z widzenia;),tylko że ja gustuję tylko w Polakach,no nie wiem ale tak juz mam,tylko oni mnie kręcą:))

No co Ty gadasz;) Weż nie profanuj tego topika,takimi stwierdzeniami:D,i co to za mina w ogóle;nie wiesz że kazda trzydziestka podoba się facetom,wywijasz tym tyłkiem na tych swoich tańcach, i jeszcze śmiesz takie głupoty gadać??>>;)

Gość aaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjj
ładnie gęgasz xenos tylko krótko:D

Fanfaron.........ile nowych tematow juz otworzyles zeby pogegac ....nie wspome o nikach.....widze ze nawet robisz za kobiety ....:D a feeee....jestes niczem slimak obslizgly obojniak .......

Gość Facetowski2
Bardzo proszę kłócić sie na swoich tematach.:O:( Wypad stąd.;)

dobra .....fanfaron .....wypadam ....z frajerami nie ma o czym gadac ....

Hej De layla. :) Bez słońca też może być baardzo miło. Ze słońcem jest nieco cieplej. :D

Hej broomko:) Myślę że druga kawka postawi mnie na nogi;)leniuszkiem jestem na potęgę:)

Hej! Layla, już się poprawiam i biorę za Latynosa ;). A u mnie znowu słoneczko, chyba na spacerek pójdę :).

hej Moraira :)Tez poleće na spacerek z mym gosposiem:)tak za godzinke lub 2,bo jestem po prysznicu:);)

No ja też za jakieś dwie godzinki, bo dopiero śniadanie zjadłam :).Och Layla nie dość że młodszy, kochać, to jeszcze gospoś? Czy ja mogę się do Ciebie zapisać na nauki co robić żeby sobie takiego przygruchać? ;)

Hmm..tak jest cudownym facetem,czuły,super w łożku i umie gotowac pyszności:D ale nie jest idealny bo takich nie ma:)nie wiem gdzie spotyka sie takich..;)to był przypadek a może przeznaczenie..nie wiem;)

hmmmm temat widzę się rozkręca, witajcie,ja już po pracy,było fajnie;)teraz obiadek i na pewno na spacerek bo słońce oczko puszcza;) mój mąż też jest namiętny,cudowny i jest szefem kuchni,a ja chyba szczęściarą jestem:)przez żołądek do serca;)

no tak mnie każą rowy kopać a wy tu romanse?:P Czekajcie ja wam jutro kilka stornek podgonie :classic_cool: czesc broom🖐️

Szefem kuchni..No NO:)tO prawda że przez żółądek do serca:)Uwielbiam gotować dla swojego faceta:) Eponko ,ale,kobietom po 30 nie wypada kopać rowów hihi

Hej! Jak tam? Wyspacerowane? Oj jak fajnie jest mieć szefa kuchni za męża ;).