Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facetowski2

Czy kobiecie po 30-ce wypada?

Polecane posty

Miłego piffffkowania ;). Layla, prysznic to pikuś, gorzej jak w samochodzie najdzie ich na amory ;)

Layla, narazie jestem w Niemczech i tu rozpoczęłam moje niemoralne salsowanie ;). W sumie to wokół siebie mam same takie niemoralne osóbki ;). Ale od kwietnia będę (mam nadzieję) kontynuować tańce w Warszawie :). A Ty gdzie gorszysz ludzkośc?

Layla to w pięknym miejscu mieszkasz :). Czyściec na pewno, a dla części to i pewnie miejsce się w piekle znajdzie ;)

a czy mężatce po 30 po mimo udanego związku wolno myśleć o innej kobiecie;)bo coś zaczyna mi się odmieniać;)hehe to chyba przez ten wiek:)

facet :D to nie kurczak ........:D:D zeby go skubac .......

my kobiety po 30 wiemy czego chcemy,nie "owijamy w bawełnę" i nie potrzebujemy gry wstępnej:))czy raczej wypada nam romantycznie i przy zgaszonym świetle?

kazda kobieta potrzebuje i lubi gre wstepna .....akurat z tym sie nie zgodze .....mam pewne doswizdczenie :):P ....wiec mysle ze mam racje ......:)

ja też kiedyś lubiałam grę wstępną,ale teraz na samą myśl już jej nie potrzebuje,chyba zależy od temperamentu,a ja odkąd zmieniłam antykoncepcję nie mogę przestać myśleć o jednym;)zawsze miała wysokie libido ale teraz to już mnie przeraża;)ciekawe co będzie po 40:))ja w każdym razie nie potrzebuje gry wstępnej;)

nie mam pojecia jak bedziesz reagowac na sex w wieku 40lat .... wydaje mi sie ze troche szkoda ze utracilas ochote na gre wstepna .....fakt ze nie zawsze jest ona potrzebna to czasami zalezy od sytuacji ....ale jednak jest super ....:)

chmmmm trochę źle to opisałam,na samą myśl o grze wstępnej już mi się chce i nie potrzebuję jej do rozgrzania,od razu lubię przechodzić do konkretów,oczywiście samą grę wstępną lubie ale jej nie potrzebuję bo porostu nie wiele trzeba abym się podnieciła,czasem wszystko kojarzy mi się z seksem:)

aaaaaaaAAAAAA.....:D to juz zupelnie co innego .....to znaczy ze wszystko jest z Toba ok ......:D:):P

Hej Trzydziecha :) Hej Xenos :) Już po piwkowaniu? Jakie plany na wieczór? Ja odpoczywam :). A ja odwrotnie, chyba jak miałam 20 kilka lat byłam bardziej narwana. Teraz potrzebuję więcej romantyzmu, niejednokrotnie samo przytulanie mi wystarcza :).

Widzę że ładnie sobie dogadzacie hhhee gra wstępna jest jak matka,dobra ale nie zawsze potrzebna ;) A myśli o kobietach to dla trzydziestek naturalna opcja,smak słodyczy nieobcej nam samym ..doskonale pobudza wszelkie zmysły..:)

mój wieczór pod znakiem ?mały mi choruje na astme i coś już się zaczyna ale ciiiiiiiiii żeby nie wywołać wilka z............... _______________________________________ przez jakieś 2 lata jak brałam yasminelle moje libido spadło poniżej zera,odkąd mam mirenę odżyłam i jestem szczęśliwa,więc to może sprawka hormonów........ _________________________________________ w każdym razie mąż w pracy i jak tu zaspokoić swoje potrzeby;)dziewczyny dajcie jakieś sprawdzone spsoby;):):)

ja balowalem wczoraj ...dzis posiedze w domu moze jakis film przy drinku ......jakos nie mam ochoty wychodzic .... sorrrry ide na fajke .....

Ja wróciłam niedawno z wypadu ;) z mym młodszym kochasiem hihi,było superrr,a teraz sobie odpoczywamy..

Trzydziecha, joga, medytacja, szklanka wody zamiast ;) Layla, Ty też masz młodszego? O nie!!!! To tylko ja tutaj taka samotna sierota, ale mam fajnego latynoskiego kolegę od tańców, chyba muszę sie zabrać za niego żeby Wam dorównać diablicostwem :D.

Tak, chyba zemdleję przy najbliższej okazji. On jest lekarzem, więc będzie mnie musiał ratować ;)