Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnosciiiiii

im wiecej osignelam tym mam wieksze wymgania co do faceto

Polecane posty

Gość samotnosciiiiii

co do facetów....Skończyłam prestiżowe sudia,znalazłam dobrą pracę kupilam niezle auto jak na moj wiek(25 lat jezdze yariską)Zwiedziłam pół świata przejechałam całą Grecję,Hiszpanie...byłam na safari w Keni.Do wszystiego doszłam sama rodzice nie dali mi nic.Co prawda mieszkania jeszcze nie mam ale odkładam.Nie jestem brzydka,ale wymagam od facetów żeby byli tacy jak ja..Po dobrych uczelniach,zaradni przedsiębiorczy z pasjami i celami.Żeby w wakacje chcieli pojechać gdzies dalej j niz 10 raz z rzędu nad Bałtyk i zeby mieli cel.Nie cierpie minimalistycznwgo podejścia do życia..Nie cierpie mymłok bez osobowości nudnych bojących sie swojego cienia.Niestety na mojej drodze stoją same niewydarzone ciepłe kluchy.Nie moge znaleźć ideału.Jak patrze z jakimi mezczyznami zwiazały sie moje przyjaciłki to dreszcze po mnie przechodzą wolałabym byc całe życie samotna

Gość siiiikkaaam mmm
Znow tu samo ... KEnia, studia , praca , PASJE 😭 druga SmutnaBasia - tez szukala idealu ,zostaniecie obie starymi pannami

Gość samotnosciiiiii
g

Gość kjkjkj
a czy to dziwne ze masz takie wymaganmia? myslisz eto cos nadzwyczajnego jak kobieta nie chce nudziarza bez pasji oprocz zamilowania do piwa i futbolu?? kazda normalna i sznaujaca sibie dziewczyna ma takie podejscie.

kupilam niezle auto jak na moj wiek(25 lat jezdze yariską) :D chic chick

Gość kjkjkj
swoja droga kupilas prestizowe autonza wlasne pieniadze? moze jeszzxe [powiedz mi ze zaplacilas gotowka. a na kenie skad mialas kase. ja tez zwiedzialm wiele miejsc, o wiele wiecej niz ty, w europie moja noga nie stanela jedynie w Lotwie. poza europa egipt maroko, kanada, stany mam swoja chate i samochod ale za nic z tych rzeczy nie zapolacilam sama, a ty? skad mialas kase na to wszytsko o czym pisalas

Gość samotnosciiiiii
Pracuje w Warszawie jako pośrednik kredytowy w znanej wielkiej firmie(nieważne jakiej)mam dobre prowizje bo wyrabiam plany sprzedażowe.Dojeżdżam do Warszawy z Łodzi dzięki czemu nie marnuje na drogie życie w stolicy.Teraz jestem na urlopie chorobowym i jz sie martwie ze w tym czasie mogłam podpisywać umowe kredytu. Wszystko robie za gotówke ,kredytu sama nie wezme nigdy wiem jak to działa.

Gość buhahahahhahaha
Nie lubie przyjezdnych , wypierdalaj do Lodzi !! won od naszego miasta !! zabieracie nam prace smiecie

Gość Jesteś zwyczajnie głupia
nie liczy się gdzie,jak,tylko z kim.Miłość nie zdejmiesz z półki w supermarkecie i nie poniesiesz w plastikowej torbie do domu.Pamiętaj nie ma ludzi idealnych Ty sama masz pełno wad,zejdź na ziemię bo kiedyś będziesz gorzko płakać.

Cześć. :) Autorko myślę, że pora popatrzeć uwazniej na kobiety.

Hej Czizas. Tak prawdę mówiąc to mnie bardziej limuzyny pociągają. Takie większe, wiesz... :classic_cool:

Szkoda, yariski bardzo kobiece są. Do twarzy byłoby Ci Brum w jarsce. Takiej niebieskiej.

a u mnie za dużo dziur ,na taką limuzynę :D zresztą i tak mnie nie stać 😭

Cichy skąd wiedziałeś, że niebieski to kolor mój ulubiony? Czizas a takie skórzane siedzenia? Podgrzewane, czujnik cofania, inteligentne wycieraczki, system dolby jakiś tam i panoramiczny telewizor... A nie, telewizor to już w apartamencie. Hej Rowerko.

Czizas, a ta limuzyna, to już na letnich oponach? bo wyczyszczeniu barku moglabym Ci podac stan bieznika tylko jak odcisnie mi sie na stopie :) lada niva 4x4 to jest auto na ktore mozna poleciec, w sensie dorwania sie do kierownicy, bo do kierowcy to juz niekoniecznie

Benzyna trochę drogawa się zrobiła. Może raczej lepiej zainwestować w jakiś rower? Albo chociaż kijki?

Gość GA GA GAsssss
uuuu masz Yaris to jest juz z yzeszj polki. Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S Y A R I S

Benzyna trochę drogawa się zrobiła. Może raczej lepiej zainwestować w jakiś rower? Albo chociaż kijki? Na rower albo kijki, Autorka zdaje się nie poleci. Wymagania ma dość spore przecież.

...tylko jak odcisnie mi sie na stopie. Ty chcesz nosić na ręka tą limuzynę? No bez przesady, aż taka fajna, jak Brum próbuje nam wmówić, to ona nie jest.

Ty chcesz nosić na ręka tą limuzynę? No bez przesady, aż taka fajna, jak Brum próbuje nam wmówić, to ona nie jest. ja o stopie, Ty o rekach, cos Ci sie czlonki mylą Cichybabie :)

Cichy ja to sobie tylko wyobrażam jak taka limuzyna mogłaby wyglądać. Bo generalnie to ja takie bardziej plebejskie mam możliwości. :D