Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alone in the darkkkkkkk

Nic nie trzyma mnie na tym świecie, nie widzę sensu aby żyć...

Polecane posty

Gość alone in the darkkkkkkk

Choć nie mam jeszcze 30 lat to wiem, że moje życie jest już stracone. Nikomu nigdy na mnie nie zależało. Nie wiem jak to jest poczuć bliskość drugiej osoby, uczucie że komuś zależy. Moje życie to jedna wielka pustka, pusta książka, która nigdy nie będzie mieć treści. Już dawno przestałem wierzyć, że coś zmieni się w moim życiu, że komuś będzie zależeć, że po prostu jestem. Żyję z dnia na dzień. Mam tylko jedno marzenie. Jeśli bóg naprawdę istnieje to niech sprawi jak najszybciej, abym zasnął i już więcej się nie obudził, bo i tak nikt nie zauważy, że mnie nie ma. Nikt nigdy nie kochał mnie i wiem, że zawsze będę sam.

Gość ohhhwelllka
to sa typowe mysli podczas depresji :/

Nigdy nie mów nigdy ;) a poza tym powinieneś isć do psychologa.. wiesz może i to prawda , może i nikt Cie nigdy nie kochał ,ale i tak wiele ludzi by dało wiele żeby być na Twoim miejscu. żeby miec dwie nogi ,dwie ręce i być zdrowym facetem

choc myślę ,że jednak napewno ktoś Cię kocha lub kochał tylko Ty to wyolbrzymiasz trochę

Gość tez_popieprzony
spoko grawitacja cie trzyma i ciemna energia.

Gość @gunia
mam podobne myśli, byłam z tym u lekarza bo nie mogłam poradzić sobie sama z sobą. Okazało się, że mam depresję, biorę leki i zaczęłam terapię z psychologiem. Dlaczego rozstanie musi tak boleć??