Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie oddalam i juz!

Odmowilam oddania rzeczy po corce. Co to durna moda z tym oddawaniem?

Polecane posty

Gość nie oddalam i juz!
jakie skapstwo? skapstwem nazywasz to, ze chce zostawic to co sama kupilam?

Gość do pamiatki to super
:):):)

jakie to sa bardziej pożadne marki?Chyba nie wiesz ile kosztują śpiochy w Next! Wilgoci nie posiadam,natomiast z biologi wiem,że prawie wszystko ulega rozkładowi,szczególnie szmaty! Jesteś poprostu sknerą i tyle!

Gość nie oddalam i juz!
naprawde nie rozumiem gdzie wy mieszkacie? moja mam moje ubrania mogla przechowac i nic jej nie zagracalo a mielismy 3 pokoje. Ja mam dom i corka ma garderobe w pokoiku wiec ubrania nie zajma duzo miejsca. Po to ma garderobe by trzymac tam ubrania

Gość vbnmmmnbn
dziewczyno nie używa tego nikt! trzymasz to bo DROGIE i MARKOWE!! nie chcesz zeby ktos mogl miec cos rownie dobrego jak ty mialas dla swojego dziecka!!

Gość nie oddalam i juz!
nie nie wiem ile kosztuja spichy w next ale wiem za to ile kosztuje sukkienka blueberry. Przeciez next to zwykla firmowka jak H&M

Gość vbnmmmnbn
taa:D nie no ja myslalam ze w garderobie trzyma sie rzeczy w ktorych sie chodzi ale widac zle mysle:D garderoba jest od tego zeby trzymac rzeczy z dziecinstwa w ktorych sie nie chodzi bo to pamiatka, powiedz mi czemu pampersow nie trzymasz na pamiatke?? na pewno tez byly drogie mam wrazenie czy to jakas nowobogacka czy jak??

Gość nie oddalam i juz!
trzymam to bo wybralam dla corki i chce miec pasmiattke. A ze markowe? Nie wazne. Drogie? Nie wydaje mi sie

no co Ty? Nie wiedziałam.Ja mieszkam w Anglii i mam dom!! Ale nie mam zamiaru trzymac rzeczy,BO JE KUPIŁAM ZA SPORE PIENIADZE,WOLE POMÓC INNYM!!Ale ,to akurat o charakter chodzi,a Ty masz paskudny! Nowobogacka!

Gość nie oddalam i juz!
chce jak moja mama trzymac rzeczy do 5 roku zycia. Przeciez pisalam. Nowobogacka? No tak, kazdy kto nie raczy darowac biednych swoimi rzeczami jest nikim, nowobogackim:O

Gość vbnmmmnbn
uwzaj bo dziecko jakas roznice widzi dziecko masz po to zeby szpanowac ile masz kasy?? takie a nie inne ciuchy najlepszych firm?? dziecko to nie lalka i tak nie robi jej to roznicy czy to firmowka czy nie ale widac mamusi na tym zalezy mam wrazenie ze to typ Alutki z rodziny zastepczej :D

Gość Pokrzywa 12
Twoja mama przechowywała Twoje ubranka, i co się potem z nimi stało? i jak długo je trzymała, hmm? :) oddała Ci je, jak Ty urodziłaś córeczkę? Rozumiem, że kochasz mocno swoje dziecko, chcesz dla niego wszystko co najlepsze, w tym również ubranka itp, ale lepiej poślij je do dobrej szkoły, wydawaj pieniądze na kurs angielskiego albo naukę pływania, zamiast na ciuszki z których wyrośnie w kilka miesięcy. Albo kupuj zwykłe ciuszki a zaoszczędzone pieniądze odkładaj dziecku na konto i uzbieraną forsę daj po maturze. :)

Gość nie oddalam i juz!
mieszkasz w Anglii i masz dom? Bravo!!! Co to ma do rzeczy i tematu? pytanie proste, temat rowniez. Ty kupujesz w Next, a ja nie. W czym problem?

Gość vbnmmmnbn
kasa bije niektórym na mozg i tyle

Gość vbnmmmnbn
Pokrzywa 12 zgadzam sie w 100%

Gość nie oddalam i juz!
spokojnie stac mnie i na to zeby dziecko do sobrej szkoly poslac i na kurs i na rytmike i nie wiem na co jeszcze;) Dior tez w Uk tanszy niz next? Po co sie na sile dowartosciowywac? Zadalam proste pytanie, ale juz ktos musial wyjeschac ze ma ciuchy z nexta- super drogiej marki:D

Gość nie oddalam i juz!
to sie z nimi stalo, ze je sobie obejrzalam a mam do dzis te ubranka. Po bracie takze zatrzymala;)

Oczywiście ,ze mam swój własny dom,DOMEK,teraz rozumiesz?a napisalam o tym,bo bylo Ci przykro , że mam wilgoc! Dla porownania: śpiochy z Blueberry kosztują 7 funtów,natomiast z Next 15 f.....I JA KOCHANA TO WSZYSTKO ODDAJE ,ZA DARMO I CIESZE SIE ,ZE MOGĘ KOMUŚ POMÓC!

Gość vbnmmmnbn
jak na razie to ty wychodzisz tu na laske ktora na sile chce kasa szpanować. Bardziej sie ceni ludzi ktorzy pomagaja nawet jak sami niewiele maja ale to szczegół. chcesz poklasku?? "oj jaka ty fajna, oj a ile masz pieniedzy"?? daj spokoj od poczatku dajesz do zrozumienia ze jestes od wszystkich lepsza. wiesz ze nie kazde dziecko ma garderobe, wiec podkreslasz ze twoja ma, i to naprawde PODKRESLASZ zeby wszyscy zauwazyli, sama zaczelas sie przechwalac ze toje dziecko ma najlepsze marki, tak samo podkreslasz ze mozesz dziecko zapisac na co tylko chcesz. podkreslasz ze na wszystko cie stac. to nie miejsce na przechwalki (przynajmniej tak mi sie wydaje)

O JA JEBIE.....TY JESTES PRAWDZIWA NOWOBOGACKA!!!1 DIOR DLA DZIECKA!! A CÓRCIA NIE BOI SIĘ PIERNĄC W MAJTECZKI?

Gość vbnmmmnbn
skowroneczekgb -> i takich ludzi sie ceni ktorzy potrfia sie dzielic :) byle wiecej takich jak Ty:)

Gość nie oddalam i juz!
to sie wlasnie wydaje, bo napisalam tylko ze nie chce oddac ubranek po dziecku:O A musza sie juz pojawic komentarze ze zagracam mieszkanie, ze sie przechwalam. Jak napisalam raz, ze nie zagracm bo mam garderobe to juz nowobogacka jestem:O W UK nie siedze wiec tez nie wiem jakie tam sa ceny. Ale czytajac to forum nie raz widzialam jak matki pisaly, ze next to jedna z najtanszych firm...

Gość vbnmmmnbn
A ta dalej o firmach :D nie no żenada jak cholera pograzasz sie piszac dalej

Gość do skowroneczekgb
przeciez next to najtansze dziadostwo:D co ty w ogole zachwalasz? Na allegro ten badziew sprzedajesz, ze tak wychwalasz ta firmowke? Bo to nie marka a firmowka zrozum dziewczyno

ZAPRASZAM DO ANGLII,PRZEKONASZ SIĘ.JA JESZCZE NA MÓZG NIE UPADŁAM ŻEBY DZIECKU DIORA KUPOWAC! A NAJTANSZE CIUSZKI DLA DZIECI SA W TESCO!

Gość Dobra rada ode mnie
nie chcesz to nie oddawaj i po sprawie. Moja mama zostawile sterte ubranek po mojej siostrze (2,5 roku), ja mam 22 lata. I czekjaa na mnie na strychu, ale ja bede miec dzidzie, chyba ze bedzie chlopak :D

Gość vbnmmmnbn
a ze spytam, dziecko czuje jakas roznice jak chodzi o marki?? dajcie sobie spokoj

Gość nie oddalam i juz!
o firmach nie ja zaczelam wiec chyba nie doczytalas kto sie pograza