Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie oddalam i juz!

Odmowilam oddania rzeczy po corce. Co to durna moda z tym oddawaniem?

Polecane posty

ŻAL. TY NIE MASZ ZIELONEGO POJĘCIA O TYM CO WYPISUJESZ,AŻ SIĘ MÓZG LASUJE JAK TO CZYTAM:):P

Gość a co tam sie wpisze
co ci sie udalo? za kilkadziesiat lat mozemy pow, ze cos nam sie udalo:O nie masz nic takiego czym moglabys mi zaimponowac a wrecz cechy twojego charakteru widoczne przy czytaniu twoich postow umacniaja mnie w przekonaniu, ze jestes strasznie glupiutka i zapatrzona w siebie idiotka:Oa i ta co to "pozjadala juz wszystkie rozumy swiata":O

Gość a co tam sie wpisze
aaaa no to skoro "wielbi cie wiele osob" no to rzeczywiscie...:O

Gość a co tam sie wpisze
tak sobie wmawiaj:) przeciez tutaj piszac posty wyrazasz siebie, prawda?nie piszesz czegos czego w realu bys nie powiedziala? a popatrz jak wiele osob cie nie lubi:) wiec? pomysl o tym;)

Gość ja nie mogę_
nie wiem czy to podszyw czy mi mala jest naprawde tak głupia i przemądrzała:D

Gość a co tam sie wpisze
oj ty chwalipieto:Ppamietaj miara czlowieka nie jest jego praca, ani kariera, zapamietaj to sobie:O

Gość a co tam sie wpisze
to co pisze to tyczy sie prawdziwej mi malej-bo ta to duze prawdopodobienstwo podszywu-mi mala tylko z pracy pisze nie zalogowana, z domu juz zalogowana a teraz raczej juz w pracy nie siedzi:Pale fakt podszyw-o ile- to calkiem dobry;)

Gość a co tam sie wpisze
niezalogowana:O

Gość a co tam sie wpisze
a no to dobrze, czytasz na bierzaco, nie bedziesz musiala jutro nadrabiac:P

Gość tak, bardzo ci zazdroszcze
1500 funtow miesiecznie:D normalnie taka kasa ze buty lecą:D a już zupełnie ci zazdroszczę twojej zaściankowej mentalności, ograniczonego światopoglądu i ogólnej tępoty.

Gość nie mam dzieci ale
powinno się wspierać potrzebujących. ja nigdy nie odmawiam i moze dlatego nigdy mi niczego nie braknie? ale mnie cieszy możliwość dawania, dzielenia się, więc Rozrózniam jednak to, czy ktoś coś chce, czy potrzebuje. nie oddałam mojej ulubionej zapalniczki tylko dlatego, ze mój chopak taką pragnął mieć. powiedziałam, ze jak znajdę je jeszcze w jakiś sklepie, to napewno będę o nim pamiętać. gdy znajoma potrzebowała pożyczyć kasę na kosmetyczkę, nie pożyczyłam (kilka trysięcy) ale gdy ktoś potrzebował na wyjazd zagranicę gdy nie miał kasy, a wyprawa się nie powiodła, anulowałam dług i nie musiała mi jej zwracać. tak, czasem lepiej jest nie dać, jesli ta darowizna rodzi więcej strat niż korzyści, bo to wówczas niedźwiedzia przysługa... jeśli mogę pomóc, pomagam, bo fortuna kołem się toczy, i im więcej dobra damy innym, tym więcej dobra do nas póżniej wróci

cóż - przez ostatnie strony ktoś sprytny się pode mnie podszywał;) takie skutki pisania czasem na pomaranczowo:D mea culpa

a gdzie dokladnie pracuje wg Ciebie, hm? skoros taka poinformowana? widac nadepnelam ci na odcisk;) no coz - i don't give a shit 🖐️

Gość a propos markowego sporu...
Mają nawet swoje sizajnerskie pieluszki! Masakra ;)

Gość a co tam sie wpisze
sprawdz na poprzedniej stronie to zobaczysz:P

Gość a co tam sie wpisze
wyszla wyszla:)i siedzi cicho bo jej glupio:P ciekawe chociaz czy sie przyzna, ze wszechwiedzaca sie raczyla pomylic:)

na jaka kretynke wyszlam? co ty bredzisz w ogole babo? widzisz, pojecia nie masz gdzie pracuje, ani jaka naprawde jestem, wiesz tylko ze "cos w cambridge" (wielkie mi halo, swoja droga), ale podszywasz sie i pleciesz te swoje bajki, bo ci pewnie kiedys pare slow prawdy napisalam:) tak- jestem spelniona i szczesliwa kobieta, dlatego nie musze sie podszywac, zazdroscic, sledzic i dociekac. mam swoje zdanie i pisze swoje zdanie - a Ty juz wroc na ten wasz topik (wiesz jaki;) ) i pisz tam swoje bzdurki. spadam na film

Gość a co tam sie wpisze
Mi nie bulwersuj sie-idz na strone 11 i zobacz jeden z moich wpisow-podalam gdzie pracujesz:)

Gość a co tam sie wpisze
oj my tu z usmiechem do ciebie a ty z takim nerwami?nie ladnie...nie denerwuj sie tak:)

Z mojego punktu widzenia kobieta chce sie pochwalic glupotą... czyli chwali sie tym ze jej dziecko nosi bardziej wartosciowe rzeczy (po cholere to nie wiem ale niech jej bedzie) co nas to interesuje jakie jej dziecko nosi ubranka? Kolezanko. Jesli teraz taka jestes to nie rzycze Ci wpadki abys urodzila dzidziusia w przeciwnej płci i aby Twoj synek nosil same rozowe ubranka bo nie bedzie ciebie stac na wartosciowe ubranka lepszej firmy niż H&M ... a może chodzilo ci o ciuszki z lumpa? moze dla ciebie to sa takie "dobrane" ubranka. Z pelni zgadzam sie ze wszystkimi koleżankami odnośnie Twojej chytrości... Bardzo nieładnie z Twojej strony.

ok - macie racje, jestescie super i w ogole sherlocki holmesy z was usmiecham sie z uznaniem 🖐️ a teraz juz uciekam naprawde

tak - jestem projektem i nie mam racji w ogole skonczcie off -topa, bo sie autorka obrazi - o blackberry chciala pogadac, a nie o mnie:D ach te reklamy

Gość 14.06.2012 Konrad
ja po konradzie nie oddam