Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pieniedzy

ciekawie jaka bieda znowu zaciążyła

Polecane posty

hhhh - czy to była odpowiedź do mnie bo nie rozumiem? Ja nie chciałam nigdy pozbyć się ciąży , no widzisz nie pracujesz ciężko właśnie więc okaż szacunek ludziom którzy cięzko harują żebys miała gdzie mieszkać, co jeść i w co się ubrać bo zapewne to oni potem zabierają twoje pieniądze bo z ich pensji nie da się wyżyć

cos sie uczepila jednej osoby:O topik nie o tym wiec albo gadaj do rzeczy ( ale raczej to niewykonalne w twoim przypadku) albo spadaj na szczaw:D z reszta niezly mam ubaw z takich wariatek jak ty:Dwiec pisz,pisz..to lepsze niz kabaret:D

"ale jesli biedni sa w stanie wychowac dziecko z pomoca panstwa to co w tym zlegoo? a ile dzieci z takich rodzin to docenia a pozniej sie ksztalca i "odrabija" dla kraju to co na nich poszlo??" za pomocą państwa?? chyba żartujesz :D 60 zł zasiłku starczy na wykształcenie dziecka?

Gość kasia z zabrza
ja jestem z bogatego domu i samej obecnie mi się dobrze powodzi,wiem jak w szkole te z biedniejszych domów miały ciężko do czego się zniżały za parę groszy:O ludzie biedni nie powinni mieć dzieci bo skazują tym samym człowieka na pogardę i biedę a dlaczego ? bo mają takie widzimisię tego dziecka nikt nie pyta czy chce w biedzie żyć:O a nie ukrywajmy bieda jest dziedziczna:O

Gość hnhhh
no wiesz miło mi że ksiażke o mnie chcesz napisac ale musisz mnie ładnie poprosić o mój życiorys :)

Gość hahaha dobre
ehhh glupie provo marne provo szkoda nerwow nie karmic trola :D wole by ta czesc z mojego podatku poszla na dzieci niz na dzieci politykow z okazji 18 lat nowe bmw :classic_cool: i nie narzekajcie jak w polandi chujowo jest jakie spoleczenstwo taki kraj 🖐️

"a nie ukrywajmy bieda jest dziedziczna :O" i tu jest pies pogrzebany :O żeby wyrwać się z biedy trzeba mieć niesamowitą siłę zaparcia, przebicia i niesamowity intelekt niestety większości dzieci z biednych domów tego brakuje. Zazwyczaj powielają błędy rodziców....

Gość hnhhh
o nie, mnie nikt nie utrzymuję, przepraszam ale jak to napisano - niemierz innych swoja miarą, to że ciebie trzeba utrzymac i twoje prawie zabite dziecko to już twój problem ;) podziękj rodzicom, że wychwoali cie na niezaradnego człowieka ;)

haloooooooooooo!!! hnhh....!!!! masz dziecko yntelygencjo za dyche czy jestes gowniara z gimnazjum ktorej sie nudzi w sobotni poranek????

nie mierz....dziecko, nie mierz jak juz:D...powtórz pisownie "nie z czasownikami" bo w poniedzialek pani w szkole zrobi klasowke i bedzie wstyd:D:D:D:

widzę że koleżance skończyły się argumenty to zaczyna oczerniać innych MYŚLAJĄC . oj teraz widać że jesteś gimnazjalistką której sie nudzi :D:D Nigdy nie chciałam usunąc dziecka - pokaż gdzie to pisałam :D Uśmiałam się :D I jak na razie to ja haruję na Ciebie uwierz :D i Ty się bulwersujesz o gupie 60 zł , a co mają powiedzie Ci ludzie dzięki którym masz co jeść jak juz napisałam :D nie pasuje , to zasadź sobie warywa, oweoce, piecz chleb, szyj ubrania, dom też wybuduj :D SAMA :) I wtedy popłacz sobie że musisz sama utrzymywać innych :D

Gość hnhhh
Wredzioszku dzieci powielają zachowania rodziców bo ci nie uczą ich walki, wręcz przeciwnie, co widać to na kafeterii - rodzice wpierajądzieciom, że to dobrze że biorą zasiłki, że do niczego nie dojdą, że ci co maja lepiej to źli ludzie itd. Te dzieci wychodzą z domów po praniu mózgu i wpojonym lenistwie.

Gość hnhhh
Pisałam zapłąc mi to ci opiweim coś o swoim życiu, za friko, kafeteryjnej trolicy nie bede nic opowiadać :)

fiu fiu...moge ci zapłacic jak chcesz:D chyba jestes do tego ze inni ci placa:D np klienci,mala dziwo:D

chyba jestes przyzwyczajona mialo byc:D:D taka mam polewke z ciebie ze juz pisze głupoty:D:D:D

Gość hnhhh
dziwka to twoja matka jak juz ;)

hhhhh dzieci powielają zachowania rodziców - Twoje diecko nie będzie umiało pisać poprawnie :D I będzie tak zadumane jak TY . O ile w yciu nie będziie czerpać zasiłków zarobionych przez nasze dzieci :D tego nie wiesz :D

Gość limonka33
Ludzie, nie dyskutujcie z tą hnhh czy jak jej tam:O Toz to troll nic wiecej:O A wy sie nakrecacie:O

hahahaha ja też Ci zapłacę :D złoże się z wrędzioszką bo pewnie nas nie stać xD NA CIEBIE :D Oddamy Ci przy okazji twoje zasiłki ;D a Ty wydasz to na naukę ortografii xD

Gość hnhhh
nie dyskutuj z idiota bo pokona cie doswiadczeniem - nie mam ochoty na dyskusje z toba, córko dziwki :)

Ohh pięknie będzie wyrażało się Twoje dziecko - bachor znaczy się xD No tak tak jesteś inteligętna skoro potafisz wczuć kogo matka jest dziwką :D Haha napisz proszę coś o mojej też była ?? JEST?? Ejj zapłacę Ci :D

wszystko się zgadza co piszecie. ale czy tacy ludzie którzy nie mają pojęcia o antykoncepcji, krzywdzą swoje dzieci , które smierdzą w szkole ,nikt nie chce się z nimi kolegować nie jada na żadne wycieczki. ie mają żadnych warunków mieszkalnych , ale dzieci robią i nie martwią sie o ich jutro i o przyszłosc ,. żyją dniem dzisiejszym. i zazwyczaj to jest na wsi. i ja mieszkam na wsi i dlatego to piszę moim zdaniem każdy powinien mieć tyle dzieci na ile mnie stac wychować.A.i chodzi taka kobita dumna bo ma pieniądze z opieki społecznej .paranoja

Gość Jezu ludzie obudźcie się!!!
W Polsce nawet byle cukier kosztuje 6 złotych! Na zachodzie wszędzie po 2-3 złote!!! Podobnie reszta! Dlatego po wasz wspaniały rząd stwierdził, że mimo że wszystkim innym opłaca się mieć własne cukrownie, a Polsce oczywiście nie bo po co. Tak samo po co nam kopalnie skoro możemy kupować energię od innych, po co nam stocznie, po co na wojsko, po co nam pola uprawne? Idę do sklepu i widzę w dziale z warzywami i owocami 40% towaru z Izraela gdzie jest dosłownie kamień na kamieniu! Im się opłaca produkować, a w Polsce nie mimo że gleby mamy żyzne i przestrzeni tez trzy krotnie więcej! Co tydzień przez wasze granicę przyjeżdżają ciężarówki z jedzeniem z Niemiec do lokalnych supermarketów, bo przecież po co sprzedawać Polskie? :/ Po co wspierać polskich producentów? Po co dawać polakom pracę, skoro mogą wyemigrować? Zresztą nie ma już prawie gdzie ich zatrudniać, a jeśli ktoś ma fuksa to ile dostanie na start? Taki człowiek po studiach ma tu raptem 3000 złotych, a jego rówieśnik na zachodzie 12000 złotych mimo że nawet cholerny cukier ma po 2 złote i nie tylko zresztą. :o Ludzie oprzytomnijcie zanim będzie za późno!!!

Gość kasia z zabrza
i tu już widać patologię taka młoda mama zamiast zajmować się dzieckiem ,rozwijać je uczyć świata to spędza czas na niszowym forum wdając się w dyskusję o dupie maryni:P a dzieciak jeździ autkiem po dywanie i mówi brum brum:O i wyrastają później takie debile co w gimnazjum problemy z nauką mają:O

kasia z zabrza xD moje dzieckop jeszczze nie potrafi jedzic autkiem po dywaniku a;e jeszcze spi a to nie znaczy ze bedzie patologiczne itp xD

Gość limonka33
Nie dyskutujcie z ta mala wywłoka hnhh to pojdzie sobie:D

Gość hahahha..:D
oho, hnhh zmienila nicka na kasia z zabrza:D:D:D