Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pieniedzy

ciekawie jaka bieda znowu zaciążyła

Polecane posty

Gość wtrace swoje 3 grosze
a mi nie jest szkoda biednych rodzin, dzieci owszem, bo maja glupich rodzicow. Nie szkoda mi takich co tyraja za 1000zl- kazdy z nas mial sznese wybrac sobie zawod. nie jest mi nikogo zal, nie pomoglabym biednym, bo z reguly sa to lenie, ktore tylko czekaja az ktos im cos da:O Do Mlodej mamy- nogi rozlozyc umiesz, ale w szkole ciezko szlo, co? Wlasnie jestes ewidentnym przykladem biedoty, ktorej bym nie pomogla:O Dziecka twojego tylko zal, idz sie poucz dzieciaku i poczytaj slownik polski

Gość nie wiedzialass
e, młoda trzeba było się uczyć a nie pieprzyć

Gość gizelllda31
bojedna z druga mysli ,ze jak dzieciora powije to juz cały swiat musi jej pmagac.. i jest pepkiemswiata

Gość Rasistka ale tylko troszke ;-)
A ja mowilam ze muzulmanie maja po 6-8 dzieci a Obywatele EU po 2 wiec pytanie moje brzmi,ktory narod nas za 20 lat zaleje ? :O

Gość to tez ludzieee
coś sie przypieprzyła do muzułmanów, co napieprzyłaś dzieci i chcesz aby ciebie chwalono za to. Owszem jak ciebie stać to tak, ale jak jesteś bieda i masz kilkoro dzieci to mogę ci powiedzieć, że jesteś tak głupia, że hej.

Gość podatnik
najlepiej połóż się i rób dziecko za dzieckiem, tylko nie licz na to, że my podatnicy będziemy je utrzymywać

Gość szalonaaaaa
może lepiej bierz przykład tak jak w afryce, tylko jak facet zechce ciebie przelecieć to tylko nie uciekaj jak malpa na drzewo