Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pieniedzy

ciekawie jaka bieda znowu zaciążyła

Polecane posty

Gość ela1990.
do kasia z zabrza kasia z zabrza no nie powiedziałabym,twoj ilora inteligencji =0 wiec nie mów ze ludzie bogatsi są madzrzejsi,wrecz powiedziłabym ze niejeden biedniejszy jest mądrzejszy od ciebie

Gość ela1990.
a ty kasia z zabrza co robisz na forum,,niezaradna dziewczyno,,idz zarabiac a nie patrz na rodziców bo to nie sztuka dostac i sie chwalic,ale sztuka jest zarobić i sie utrzymać,,ciekawe ile masz lat bo piszesz jak 10 latka

Gość hnhhh
no i ciekawo co wy tym osiągniecie? opórcz tego że robicie z siebie błaznów - nic wiecej. i tak na pożegnanie, że w żaden sposób wasze posty mnie nie uraziły bo nie jesteście w stanie tego dokonać. i swoje dzieci uczę aby goniły każdą biedotę :) i nie mam nic przeciwko umierajacym z głodu dzieci bo za to odpowiedzialni sa tylko rodzice :) miłego fascynowania sie prosci i biedni ludzie ;)

jedynym blaznem w tej dyskusji jestes ty :D a tareaz papa,idz lekcje na poniedzialek odrabiaj :D

To jest żałosne, że ktoś się dyma jak szalony bez opamiętania a potem cały naród musi utrzymywać efekty jego roochania. Ja rozumiem, że państwo powinno pomagać ale do k**wy nędzy takim ludziom się pomaga przez POKOLENIA. A ludzie pracujący i płacący uczciwie podatki nie dostają nic

"i nie mam nic przeciwko umierajacym z głodu dzieci bo za to odpowiedzialni sa tylko rodzice " za ten tekst hnhh wystrzelałabym cie gowniaro po pysku:O spadaj juz!!! a topik zglaszam do usuniecia bo czytac takie cos to czlowieka krew zalewa:O

Gość hnhhh
Nella ale o czym ty tu do nich mówisz? przecież ta ruchajaca się nędza to właśnie oni, to wsadzenie kija w mrowisko :) tu nawet nie wolno napisać że ma się nowy wózek albo ubrania dla dziecka bo cię zjedzą bo ich na taki luksus nie stać :)

Gość hnhhh
no ty wystrzelaj :) czekam! :)

Gość hnhhhh
zgłoś, zgłoś prawda w oczy kole :) i najlepiej wprowadzcie cenzure aby osoby które mają do życia wiecej niż 200zł miesiecznie nie miały prawa zakąłdać tematów i wypominac wam ułomności i biedy :)

A te dzieci rosną i stają się najpierw biednymi nastolatkami, potem biednymi młodymi ludźmi, w końcu biednymi całkiem dorosłymi - wciąż biednymi. Kiedy, w jakim wieku według Ciebie mają oni przestać być biedni, i w jaki sposób, żebyś nie mówiła, że są biedni na własne życzenie?.

Piszesz że każdy jest BE bo cięzko pracuje , bo MA INNE DANIE NIż TY idź do psychologa bo coś z Tobą nie tak skoro odmiennego zdania nie akceptujesz :D A myślisz że nas Twoje odpowiedzi poruszyły?? NIE UZASADNIONE ODPOWIEDZI?? :D Jestes zwykłym trollem któremu się nudzi:D szukasz kłótni , nie odpowiadasz na proste pytania i burzysz się że inni myslą inaczej :D A na prawde jesteś biedna istotą :D Kiedyś pisałaś że nie masz za co chleba kupić Nie pamiętasz??

Gość hnhhhh
a wiesz że od chleba to ci dupa rośnie? zmień nawyki żywieniowe, dobra rada ;) lepiej aby na takie paskudztwonigdy nie było kasy ;)

patologie odziedzicza się po rodzicach, to prawda. zdaża sie że własnie takie dzieci nie chcą tak żyćjak ich rodzice i udaje im sie wybić z tego. ale to nieliczne przypadki. i żyją podobnie z pokojenia na pokolenie w malych brudnym pomieszczeniach aby życie sie kręciło do przodu. powinno w szkole z inicjatywy pedagogów organizować przymusowe spotkania. choć nie wierze żeby taki rodzic przyszedł na takie spotkanie , bo ma wszystko w d....pie.przyszłosc swoich dzieci i wmawianie im że tak ma byc bo tak jest dobrze....

zglosilam:O idiotko:O nastepnym razem napiszesz ze nie przeszkadzaja ci dzieci umierajace na raka, co? ja zwsze na kafe podtrzymywalam teorie ze tu faktycznie nie mozna miec lepszej kasy,lepszego zycia bo cie zjedza i zniszcza. Moj stan finansowy jest bardziej niz znakomity. I w dupie mam teorie o mopsach,zasilkach bo to nie moja bajka.Ale takie wredne pizdy jak ty doprowadzaja mnie do szału za takie bezczelne teksty. Nie umiesz krowo dyskutowac na poziomie? To spadaj si douczyc!!! ps. obys nigdy dziecka nie miala, za brak szacunku do drugiego czlowieka, do dzieci przede wszystkim. Wredna sfrustrowana babo!

Gość kasia z zabrza
fakt kasę mam po rodzicach a właściwie po dziadkach:P synowi mimo że jeszcze się uczy kupiłam mieszkanie w Warszawie dwupoziomowe owszem nie za swoje bo za dziedziczone:) no i co z tego,pracuje z ojcem w rodzinnej firmie mąż jest krawcem:) jesteśmy pracowitymi ludźmi a pieniądze w rodzinie są od pokoleń:) i takie moje spostrzeżenie jeszcze dziewczyny z biednych domów w większości po średniej szkole zachodziły w ciąże i zakładały rodzinę bo co tu robić prawda? i to jest patologia bo jak w wieku 19 czy 20 lat można zostawać rodzicem jak wczoraj się dzieckiem było:O żyć należy świadomie a nie jakoś to będzie:D

Gość hnhhhh
nella nic się nie zmieni w polsce bo tu jest przyzwolenie na takie zycie.

Możliwe :) Ja nie narzekam :D Jestem chudziutka a jem co chce ;] Widocznie Ty tłusta jesteś skoro wiesz z własnego doświadczzenia że dupa rośnie. Więc nie udawaj że zarabiasz kokosy skoro prosiłaś o wsparcie finansowe od ludzi z kafeterii . Po prostu Ci się nudzi Biedna istoto Bieda u Ciebie piszczy i żal Ci dupę ściska i udajesz bogatą :D Nie martw się kiedyś będzie lepiej

Gość kosbnga
Uwielbiam jak ta kretynka Mloda Mama sie wlacza do dyskusji :D:D:D:D:D "Młoda Mamaa Widzisz kasa robi swoje. Ja bogata nie jestem, nie obnoszę się pokorą" O co ci tumanie chodzilo? Jak mozna obnosic sie pokora? :D:D:D:D:D " Młoda Mamaa hhhhh dzieci powielają zachowania rodziców - Twoje diecko nie będzie umiało pisać poprawnie I będzie tak zadumane jak TY " Pisac sama poprawnie nie umiesz wiec wnioski wyciagnij. A wiesz co oznacza slowo "zadumany"? Bo ma sie nijak do tej dyskusji akurat. :D:D:D:D:D:D Dawaj wiecej bo ubaw z ciebie tepaku nieziemski :P

właśnie tacy ludzie poprostu nie myślą. co to jest wydać nawet 30 zł miesięcznie na tabletki lub gumki w porównaniu do utrzymania dziecka? Ja nie mówię żeby rezygnować z seksu ,ale robic to z główą..

Oo kurde załamałam się . jestem patologiczna bo mam dziecko w młodym wikeku. A wiesz co to patologia? www.wikipedia.pl :D:D kup słownik nie ejst drogi, skoro firmę masz. Wiesz wole nie mieć firmy a byc douczona niż mieć kokosy a byc tumanem. Skoro masz firmę to Twoi pracownicy na Ciebie harują wiesz?? To co to za praca??

Gość hnhhhh
goska co ma ptoska nie pisz rzeczy ktorych ja nie pisałam. jeśli czyjeś dziecko umeira z głodu to wina rodziców, że idioci i nie maja za co dziecku jeść kupić. i mi takiej rodziny nie jest szkoda. i nie bedzie nigdy bo mają co mają na własne życzenie. uważam że zamaist leczyć narkomanów, alkoholików którzy na własne zyczenie są chorzy tą kasę przeznaczyć na leczenie osób które na to zasługują. dziecko mojej znajomej umarło na białaczkę bo nie było kasy ale szpital miał kasę aby jeszcze tego samego dnia odtruwać zgraję imprezowiczów co się uwalili w trzy dupy. to jak się żyję jest wolnym wyborem człowieka, skoro rodzina chce miec śmierć głodowa, prosze bardzo, nie będę bronić.

Gość kasia z zabrza
dokładnie Nella :) jak można tworzyć nowe życie jak na swoje kasy brakuje:O jakim prawem zmuszać człowieka do takiego upokorzenia jakim jest bieda:O wiem,że ludzie mają ciężko ale w większości to ich wina,bez pracy bez wykształcenia i często bez własnego dachu nad głową ale brzuch z przodu jest:O

ja poprostu nie rozumiem dlaczego normalna rodzina w której rodzice pracują i mają jakiś krótkotrwały kryzys nie mogą dostać wsparcia od Państwa a j**ane nieroby-dziecioroby które poza dymaniem nie robią nic są popmpowani socjalem.... a kwestia dzieciaków chorych na raka to już odrębny temat, tu przepisy w naszym kraju powinny wyglądać inaczej. tu powinna być pomoc.

hnhhhh z tym się zgodę że jeżeli rodzice sami doprowadzają do śmierci dziecka w POLSCE to bym takich wyzabijała ale dzieci mi żal właśnie takich co winy rodziców umierają ale właśnie po to są zasiłki

lecz sie, moze jeszcze nie jest za pozno:O swoja droga chyba masz smutne bardzo zycie ze musisz pisac to co piszesz, zeby sobie nieco nastroj poprawic:O naprawde zalosne:O zaloz rodzine,zarob pieniadze, przecwicz w praktyce swoje zyciowe teorie a potem pisz:O bo jak na razie to bredzisz jak poparzona:O czesc jak czapka bo z niezrownowazonymi przypadkami nie dyskutuje:D

Gość kasia z zabrza
Młoda mama ty jesteś ograniczona jak but:O a panie w lidlu to dla kogo pracują? a górnicy hutnicy piekarze? weź kobieto pomyśl trochę nie masz dziecku nic dom zaoferowania,kompletnie nic i uważasz że jesteś dobrą matką,wiesz ile kosztuje dziecko do 18 roku życia?

Gość hahaha dobre
ale ja was juz tu nie rozumiem z jednej strony sie zgodze ze dzieci z patologicznych rodzin tj. pijakow czesto sami staczaja sie na dno ale nie piszcie ze tak o wszystkich rodzinach ktorym akurat sie nie powodzi finansowo sama mialam taka syt w rodzinie moja chrzestna zostala bez pracy i jej maz tez (bylo to kilka lat temu) a 2 corki dorastajace ,c hoc kiedys im sie powodzilo to uczyly dzieci ze pieniadz szanowac trzeba , nie sztuka jest kupic dziecku wszystko to czego sobie zapragnie , a wychowac przygotowac na zycie ze nie zawsze swieci slonce , dzis dziewczyny maja po 18 lat , sa naprawde dobrze wychowane , a u cioci mojej finansowo tez dobrze ,a tez szla do mopsu po te 60 zl czy ile wtedy bylo ,czy nawet 48 jakos tak , i co musiala dume schowac do kieszeni . U mnie w klasie jak chodzilam do podstawowki nikt nie byl z bogatych domow kazdy przecietny kowalski , jeden chlopiec byl z biednejrodziny (nie patologicznej a biednej ) choc matka pracowala ale sie nie przelewalo i nikt mu nigdy nie dokuczal , ale tak bylismy wychowani , tylko 2 innych chlopcow z klasy byli bogaczami , ale oni byli z nami na rowni , ich rodzice organizowali dla nas kulgi , mieli cukiernie i paczki zawsze byly za darmo to nie sztuka miec i glowe unies ale sztuka byc czlowiekiem na poziomie i tak dziecko wychowac bo nigdy nie wiesz kim bedziesz za rok

Gość hnhhhh
oczywiście, nie chce wiedziec jakie ty masz zycie że tak solidaryzujesz sie z patologia ;) ale zapewne zaraz opowiesz o swoim cudownym życiu :) przjdz sie do hospicjum i powiedz rodzicom dzieci ze maja zryte berety, bedziesz ładnie wyglądać z siekierą w plecach :)