Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akihuro

babcia ze zdjęcia- co mi sie przytrafiło!

Polecane posty

Gość akihuro

Obejrzałam zdjęcie które jakaś Daria wstawiła na swój topik ''Przeżyłam szok-czy to zjawa?'' teraz żałuje że zobaczyłam owo zdjęcie :( otóż dzisiaj nad ranem gdy było jeszcze ciemno, chyba była godz 5 gdy spałam sobie spokojnie w łóżku jak zawsze o tej godzinie, obudziły mnie hałasy klawiatury od mojego komputera!!! wstałam i patrzyłam ze strachem co sie dzieje, a tu klawiatura sama sobie klika!! przysięgam!! a potem jeszcze dywan zaczął dziwnie dudnieć, jakby ktoś po nim skakał szybko wybiegłam ze swojego pokoju i poszłam do innego ale już nie mogłam usnąć :O czytałam że jeszcze kilku osobom na kafe po obejrzeniu tego zdjęcia działy sie dziwne rzeczy w domu :O Czy mógłby ktoś pójść do wróżki i powiedzieć co jest z tym zdjęciem? on wywołuje jakąś złą energie!!! to musiał być duch na tym zdjęciu!! Teraz boje sie spać dzięki Tobie Daria :O nie patrzcie już nigdy na to zdjęcie!!! Daria usuń je z kompa :O

Gość szczerze/
jeśli to prowo do babuszka przyjdzie do ciebie dziś w nocy i zrobi ci z dupy III wojne swiatowa

Gość akihuro
poza tym skończyły mi sie te różowe tabletki które przepisał mi psychiatra, myslicie ze to może mieć jakiś zwiazek zmoja przygodą? zaznaczam że te białe cały czas biore

Gość akihuro
to nie jest żadne prowo :O

Gość asdfghjkl;
Zmień lekarza bo ten cię oszukuje.Chora jesteś.

Gość jakToJest???
ale niekstore baby sa glupie o matkoo. smiac sie czy plakac?

Gość akihuro
Po moim monitorze od komputera biegały białe myszki z podwiniętymi ogonkami.